Fani BH90210 ! Nie pozwólmy żeby ten seral leciał o godzinie 10:30 rano , wtedy nikt z nas nie będzie mógł go oglądać ! Piszcie do polsatu
http://www.polsat.com.pl/index.php?location=contact
Jeśli naisze dużo osób to może nie zmienią godziny !
Noo to Ci zazrroszcze :))) ja w sumie tez moglabym nagrywac BH , ale czemu wczesniej o tym nie pomyslal ;((( dziekuje za podsuniecie pomyslu i pozdrawiam Cie goraco skarpetka... :***
w ramówce dalej widnieje BH90210...Co prawda tylko o 10.30 ale nie zdjejmują go z anteny. Ja też sie nie moge doczekać wolnego z okazji matur;)
Polsat to najgorsza stacja jaka może być !! Chyba też musze zacząć nagrywać bo widze że polsat nie ma zamiaru zmienić godziny emisji ;/
A z tym, ze maja zaprzestac emisje to jest pewne? ;/;/
Chcialam sie jeszzce zapytac czy te 14 tomow ksiazek BH ktore sa dostepne to jest tak jakby opis tego serialu tylko ze w ksiazce? Wszystkich serii?
hej.sprawdzałam w programie na poniedziałek 28 kwietnia i jest Beverly:)może na Wikipedii podali błędną wiadomość:)mam nadzieję!
Bo pewnie ktoś wziął opcję EDYUJ i popisał same brednie. Ja wczoraj i dziś miałam wolne od sql bo 3 klasy piszą egzamin i dziś oglądałam bh ;D ;D Odcinek nie był jakoś strasznie ciekawy, ale (może to głupio zabrzmi) cały odcinek siedziałam uhahana i nawet nie skupiałam się tak na odcinku co na wyglądzie aktorów i takich tam innych ;) Yhh niecierpię polsatu ;( ;(
Ja też oglądałam. I powiem szczerze, że mnie już od tego momentu tak bardzo BH90210 nie interesuje, bo wiem co będzie dalej i na max'a mnie wkurza, że Dylanowi tak bardzo zależy na Kelly... Tym bardziej już mnie nie interesuje, bo nie będzie niedługo Brendy...
tak, macie rację ja jak teraz oglądam Beverly to też się wkurzam na Kelly i Dylana...Shannon to najlepsza aktorka z tego filmu i jak odejdzie to już będzie lipa,jeszcze piąty sezon jest względny,ale później jak w modzie na sukces-każdy z każdym...
dokładnie,ostatnie 2 sezony to była porażka,mało ludzi oglądało,tak naprawde oglądalność serialu zaczęła spadać po sezonie 6.
A podobno A.Spelling chciał kręcić jeszcze 11 sezon...
No i zgadzam sie że bez Shannen to nie to samo.Myśle że gdyby role Brendy zagrałaby inna aktorka,wszystko potoczyłoby sie inaczej..
właściwie to postać Brendy tylko zyskała,że grała ja Shannon!ogólnie wszystko wyglądałoby inaczej gdyby Shannon grała do końca tak jak większość aktorów. Ciekawa jestem czy zostanie nakręcona dalsza część tzn. czy Beverly powróci oczywiście z innymi aktorami.Jeśli tak to może "starą" ekipę zobaczymy w epizodach;)
Ale wszystko byłoby inaczej gdyby Shannen zachowywała sie lepiej,nie sprawiałaby kłopotów,byłaby taka jak inni,to pewnie by grała dłużej.No i finał byłby pewnie Brenda Dylan.
Jezeli chodzi o dalszy ciąg to czytałam że T.Spelling jest tym zainteresowana.
z tym finałem to też tak myślę że jednak Dylan i Brenda-Shannon miała propozycję zagrani w finale,nawet Luke i Jason ją przekonywali żeby się zgodziła,ale ona niestety powiedziała NIE. a co do dalszej części to może prócz Tori ktoś jeszcze się zgodzi
no bo ma być nowe BH90210;P ehhhh mi sie te odcinki co teraz lecą nie podobają za bardzo:/ Wkurza mnie Dylan....Raz mówi Kelly że coś do niej czuje a zaraz potem całuje sie i wyznaje miłość Brendzie:/ Kelly też sie zachowuje nie wporządku.....
masz rację tym romansem popsuli rolę Dylana...a Kelly mam ochotę udusić!jeśli chodzi o reaktywację Beverly to oczywiście mają być nowi aktorzy,ale "STARZY" mają wystąpić w epizodach jeśli prócz Tori ktoś się zgodzi...
Fajnie by był jakby Shannen zgodziła się zagrać :)))) Ale wątpię w to . Brenda była najfajniejszą postacia....wielka szkoda że odeszła..
o raaany jak sie ciesze xD Właśnie przeczytałam na internecie że Hilary Duff ma zagrać w nowej wersji BH90210 xD Suuuuper;) Uwielbiam BH i Hilary i teraz bede miała to wszytsko na raz ;)
To nie będzie nowa seria, ale nowa wersja... Ale ja tam się nie cieszę, bo to nie będzie to samo. Ja akurat czytałam o tym w jakiejś gazecie...
hmmm no niewiem, nie jestem przekonana co do tej nowej wersji. To już nie te czasy co wtedy, teraz to będzie pewnie takie "zbyt nowoczesne". Ogólnie wolałabym coś w stylu "Beverly Hills 90210 - ciąg dalszy po latach" ze starą obsadą. A ponieważ aktorzy już są trochę za starzy jak na serial dla nastolatków, to główne role mogłyby grać ich dzieci :) Wyobrażacie sobie: Brenda z Dylanem i mały Dylan junior? <lol2> ;D ;D
Pomyłka - nie mały Dylan junior tylko Dylan junior nastolatek (ale ja to się nakombinuję ;))
Ale zanim oni to nagrają ;p i w ogole to ohoho. ;p
moze za 3-4 lata puszcza to w Polsce ;p taka prawda xD a jak dla mnie i tak nic nie bedzie lepsze od Beverly Hills starego ;p bo ono posiada swoj urok. tych czasow wlasnie. ja kocham to ogladac bo czasem mozna sie posmiac z tych ciuchow co sie wtedy nosilo i w ogole xD przypomniec sobie czasy mlodosci ;)
A tak to wszystko bedzie takie. Wspolczesne. Nie bedzie juz tej magii. Takie ejst moje zdanie.
Zgadzam się ale jednak może być ciekawie spojrzeć na ten świat współcześnie:) Bardzo lubię takie książki "Na topie" które właśnie opowiadają o tych rozpuszczonych szczerze mówiąc dzieciakach z Beverly Hills. Polecam:) A taki film nawet fajnie:D tylko może jakby dali inny tytuł i skupili się na tym aby stworzyć nową historię:D
Ja to bym jedynie chciała,żeby Beverly skończyło się inaczej....chodzi Mi o Kelly i Dylana,może teraz Shannon by się zgodziła wystąpić?to byłoby bardzo ciekawe...nawet gdyby miało opisywać historię całej paczki po latach!jak myślicie?a wiecie że czytałam,że Spelling starał się żeby Shannon wróciła do Beverly tak około 1998, ale ostatecznie osadził ją w Czarodziejkach bo ona nie chciała wracać do Beverly nawet na finał!może miała żal do ekipy, bo to w końcu oni nie chcieli z nią pracować i poszli do Arona
no czy ja wiem... w końcu BH w tamtych czasach było kręcone, gdy w ameryce nastolatkom prawie niczego nie brakowało no a tym rozpieszczonym i bogatym to już szczególnie. I to właśnie było wtedy, gdy w naszym kraju była bieda i wszyscy na ten serial patrzyli z zazdrością (no pomijając tych bogatrzych polaków)... A teraz współczesna wersja o rozpieszczonych bachorach LA... To wszystko będzie takie pospolite... Chyba że nastolatki w tym nowym serialu będą takie, że na torebkę będą wydawać 20 tys dolarów ;)
Ja tam nadal byłabym za ciągiem dalszym starego BH. Chociaż ten cały "ciąg dalszy" nie byłby już pewnie taki zajefajny jak nasz ulubiony serial, wiadomo dlaczego - A.Spelling [*]
Też prawda ale najpierw przydałoby sie obejrzeć od początku wszystko(ja niestety nie miałam takiej okazji jeszcze w ogóle). No a dodatkowo prawda jest taka że teraz w LA własnie tyle wydają na torebkę. No BH nic już nie powtórzy ale można by spróbować nakręcić nowe historie... Tak mi się wydaje:D A tak przy okazji i tak uważam że w Polsce jest bieda i jak kogoś stać na najmodniejsze ciuchy to musi mieć sporo szczęścia...
koniec stop!! koniec!! nie oglądam już tego o_O jestem tak wściekła po dzisiejszym odcinku!! pseudo przyjaciółka Kelly <-- wstrętna sz**** i Dylanek od siedmiu boleści!! cham i świnia!! stop stop stop!! jestem wprost zdruzgotana ;((( ooh i wściekła!!!!!!! wrrrrrrrrrrrrrrrrr
nienawidzę Kelly i Dylana!!!
Mam nadzieję że ten Rick będzie fajniejszy niż Dylan :) Yhh naprawdę ten Dylan to cham :/ :/ Ale ja miałam nadzieję, że dzisiaj będzie ten odcinek, co Brenda nakryje Dylana i Kelly w restauracji :( A tak tylko się nawkurzałam :(
Z tego co wiem to raczej nie, dopiero pod koniec 4 serii w ostatnim odcinku jak (i ostatnim odcinku z Brendą, bo ona wyjedzie gdzieś na studia) wyznają sobie, że nigdy nie przestali się kochać, pocaują się i niewiem czy napewno, ale chyba spędzą ze sobą noc. Ostatnio na youtube oglądałam ten urywek - a z resztą obejrzyj go sobie jak chcesz - http://pl.youtube.com/watch?v=74jNyRNPfw8
z tego co ja wiem a przynajmniej widziałam urywki również :) będą jeszcze razem :) ale to chyba krótko już :(
Niestety nie będą już nigdy razem.Może było to w planie w kolejnych seriach, ale Shannon opuściła serial i nawet w finałowym odcinku nie chciała wystąpić:(a podobno było w planie że chociaż w ostatnim odcinku ale wrócą do siebie.Jason też nie mógł wystąpić bo kręcił jakiś film w Anglii no i pewnie dlatego Kelly i Dylan zostali razem!
Super że zmienili godzine . Przynajmniej teraz na polsacie o normalnej porze leca "Chirurdzy" . A BHpowinni puszczać na TV4 , tak jak kiedys .
zgadzam sie z tobą Prue! też sie wkurzyłam za ten wczorajszy odcinek! takie to fajne bylo na początku...A Dylana to wprost uwielbiałam a on sie okazał takim chamem :/
Ja Kelly i Dylana najbardziej lubie ;P Moja ulubiona para ;** Za Brenda nigdy nie przepadałam ;] Wiec ciesze sie ,ze odeszla w 4 sezonie ;] Ale to jest tylko moje zdanie i prosze bez zbednych komentarzy ;]
Wy takich głupot nie oglądajcie :P. Skoro lubicie filmy tego typu to nie przerzucam was na Bundych, bo nawet Karina (już na nick nie chcę patrzeć) napisała na tamtym forum, że beznadziejnie, że znów to leci. A więc tak: Oglądajcie serial australijski "Szkoła złamanych serc". Ale tylko do 130 odcinka. Kolejna 80 jest tylko dla wytrwałych. Berverly Hills jest beznadziejne może pod tym względem, że rodzice są zapatrzeni w swoje dzieci. Wszystko im pozwalają, kochają ich... No dobra. To ostatnie musi być w każdej rodzinie :). Ale naprawdę. Berverly Hills nie zasługuje na więcej niż 5. Więc dam 4 :P
ja nie zmienie zdania i jak będe miała tylko okazję to będe oglądać ten serial ;) ... Nie przeżuce się na serial szkołe złamanych serc bo jakoś mi się to nie podoba (bez urazy do fanów tego serialu , bo to tylko moje zdanie) , a lubię ten serial bo on ma w sobie to "coś" , co inne seriale nie mają może ten klimat i w ogóle , lubię się też pośmiać z tych ciuszków które kiedyś nosili <lol>
Pzdr :)
Ehhh uwielbiam BH ale po dzisiejszym odcinku zwątpiłam:( Wkurza mnie Dylan i Kelly:/ Ale przyznam że gorąco sie zrobiło jak wpadli na siebie( Dylan z Kelly i Brenda z Rickiem) w restauracji xD Dobrze że Brenda sie dowiedziała o nich ale uwarzam że powinna też wiedzieć że oni sie już spotykali w wakacje...Bo tego jej nie powiedzieli...
Ja od samego początku pokochałam bh ale teraz przez ten debilski polsat przestałam oglądać, być na bieżąco z tym, co się tam dzieje. Dlatego bh mnie już zbytnio nie interesuje, chociaż gdy jest dzień wolny i mogę obejrzeć to chodzę cały czas uhahana, a oglądając bh to już szczególnie :) szkoła złamanych uczuć też jest spoko, ale o wiele berdziej lubię bh i czarodziejki :) (czarodziejki - sezony z shannen)
grrrr....jestem wciekła...a ja dzisiaj nie poszłam do szkoły, bo zachorowałam i zwyczajnie w świecie zaspałam... obudziłam się przed 9, poszłam sobie cos do jedzenie zrobić, położyłam się na łóżku i...niewiadomo kiedy zasnełam...co było w dzisisejszym odcinku? mam żałować, że nie ogladałam?
Jak to sie pogodzily? jak do tego doszlo i w ogole? A czy bylo cos o Dylanie i Brendzie? ;p Bo ja rowniez zaspalam ;/