PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=39323}

Bez śladu

Without a Trace
2002 - 2009
7,3 12 tys. ocen
7,3 10 1 12379
Bez śladu
powrót do forum serialu Bez śladu

Witam, ostatnio wpadłem na taki pomysł żeby założyć większe forum o Bez Śladu. Byłyby działy, shutbox, Hyde Park i takie tam. Co o tym sądzicie czy warto takie coś zrobić?

ocenił(a) serial na 10
viper1542

fajny pomysł, a załorżysz? myślę, że sporo ludzi by wchodziło na takie foroom bo serial jest znany i lubiany..

au2

Jeszcze nie wiem, ale mam taki zamiar, niech inni się też wypowiedzą...

viper1542

moim zdaniem takie forum to bardzo dobry pomysł...sama chętnie bym je odwiedzała...:)

ocenił(a) serial na 9
viper1542

fajowski pomysł ja na pewnno będę odwiedzac!!

ocenił(a) serial na 10
malgosia65

Ja też się dołączam do powyższych wypowiedzi tymbardziej że jak szukałam to żadnego fajnego nie znalazłam ;)

viper1542

Forum już jest!!! Oto link: www.withoutatrace.fora.pl narazie są działy, jeszcze nie ma tematów (shutboxa też nie ma, ale prawdopodobnie będzie). Rejestrujcie się!!!

ocenił(a) serial na 10
viper1542

grafika spoko, ale wiecie co mi się BARDZO nie podoba ? WYSKAKUJĄCE REKLAMY wrrrrrrr. a tak poza tym fajne kolorki, aha no i czekam na maila...

au2

Mi tam nic nie wyskakuje. No ale czemu nikt się nie rejestruje? Ciągle jest tam pusto, może przydałaby się jakaś reklama?

ocenił(a) serial na 10
viper1542

tylko szkoda, że na forum nikt nie chce pisać....a prawie kazdy pisze, że wprost kocha te serial....