Jakiś czas temu (z pół roku temu, może rok) obejrzałam 3 albo 4 odcinki i był poprawny, ale mnie nie wciągnął na tyle, żeby oglądać dalej. Wydawał się pusty, wykorzystywał wytarte schematy, tak, że oglądanie nie sprawiało mi żadnej przyjemności. Później się poprawia czy mniej więcej nadal jest to samo?
Porównałabym z Plotkarą, która też wysokich lotów nie jest, ale mimo wszystko w niej coś znalazłam, a tu nic. Warto próbować dalej?
To też zależy jaki lubisz gatunek filmów jeżeli nie trawisz humoru takiego jak np American Pie 5, 6 i 7 to ci się prawdopodobnie nie spodoba. Film jest dziwny i chodzi o to aby "głupota" jaką pokazują postacie była śmieszna, chociaż są momenty gdzie trzeba pomyśleć o co chodzi. Tu czy ci się spodoba zależy tylko od ciebie. :)
Wg mnie serial jest fajny i śmieszny ale duża część moich kumpli twierdzi że to debilny serial i totalne dno :( ale cóż to czy oglądam zależy ode mnie.
Jak coś jest naprawdę porządne, to gatunek przestaje mieć znaczenie ^^. Ale powiedzmy, że rozumiem, o co Ci chodzi (i jednocześnie nie rozumiem, bo nie widziałam AP 5, 6 i 7 xD). W każdym razie dzięki!