PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=551040}
7,8 6,2 tys. ocen
7,8 10 1 6237
Blue Mountain State
powrót do forum serialu Blue Mountain State

Nowy kapitan BMS

ocenił(a) serial na 10

Jak myślicie kto zostanie nowym kapitanem drużyny ;p
W końcu Thad chciał przejść na zawodowstwo rok wcześniej, osobiście wolał bym by został bo BMS bez niego będzie nudne.
Jeśli odejdzie to moim zdaniem nowym kapitanem zostanie Alex Morann ;)
Zjadł w końcu jaja "powiedzmy borsuka'' a Thad coś tam zdaje się mówił, że chciał by zjeść je z przyszłym kapitanem (jeśli dobrze pamiętam)
Alex pewnie nie będzie chciał zostać kapitanem jak wiemy ma w końcu inne ambicje ;) ale na kapitana jeszcze lepsze rwanie będzie maił ;)...

dawajcie swoje typy

ReinQ

Dzięki wielkie, właśnie zepsułeś mi przyjemność z oglądania serialu. Mogłeś przynajmniej zaznaczyć, że spojlerujesz i napisać to w rozwinięciu.

ocenił(a) serial na 10
ReinQ

alex jest rezerwowym geniuszu... widac ze bacznie sledzisz caly serial. Jesli bedzie 3 sezon to na 100% bedzie tam Alan Ritchson, jak mysle o bms to od razu pojawia mi sie w glowie Thad, nie moga zrobic 3 sezonu bez niego. I najwyrazniej nie jesteś zbyt wielkim fanem serialu. Dla Twojej wiadomosci Thad nie zostal wybrany do draftu.
Pozdro.

ocenił(a) serial na 10
Kamilftw

Ja śledzę serial nawet 5 razy oglądam jeden odcinek i nie dowiedziałem się że Thad nie został wybrany do Draftu. Gdzie to było powiedziane (w którym odcinki) ?????

ocenił(a) serial na 9
ReinQ

Bez Thad'a to serial będzie jak wykastrowany kozioł. W 2 sezonach nie pokazali żadnej osoby z pierwszej drużyny, która mogła by być kapitanem (a trener nie może mianować osoby z powietrza) a nawet zastępcą tylko przydupas Thad'a impotent. Gdy Thad się śmieje, lub krzyczy to odcinek jest udany. Alex nie może być kapitanem bo nie gra w pierwszej drużynie tylko jest 2 rozgrywającym, chociaż po finale 2 sezonu nie wiadomo. Ale rozgrywających chyba nie mianują kapitanami.

ocenił(a) serial na 9
Woj8ech

W futbolu amerykańskim zazwyczaj jest 2 kapitanów. rozgrywający jest najczęściej kapitanem ataku

ocenił(a) serial na 10
ReinQ

czy tak trudno jest wpisać w google ,,blue mountain state 3 season" i przeczytac kilka zdan na jednej z pierwszych stron zamiast tak pier*olic?

http://www.spike.com/articles/pvwfn4/blue-mountain-state-blue-mountain-state-to- return-for-season-3-starring-denise-richards

Thad jest w 3cim sezonie.

ocenił(a) serial na 9
Lustye

Jak byś zauważył kiedy skończył się serial a kiedy stacja ogłasza kontynuację byś wiedział, że nie było wiadomo co i jak dopiero jakieś 2-3 tygodnie temu stacja ogłosiła ramówkę + obsadę.