tu możemy pogadać o 2 serii, jeśli już ktoś zaczął oglądać :)
1 odcinek świetny, na początku byłam w euforii, którą niestety ostatnie minuty ugasiły (kto widział, domyśli się o jaki wątek chodzi...)
pierwszy minuty odcinku boskie, wyłam ze śmiechu :D
dla tych co nie oglądali - jak zobaczycie Amande to padniecie, prawie zawału dostałam na jej widok :D
2 seria zapowiada się super ;)
Wreszcie nadrobiłam wszystkie zaległości i mogę się przyłączyć do 'rozmowy'. 17 i 18 odcinek były rewelacyjne!! W 17 najbardziej podobał mi się bal!! No i Gio... Uważam, że to z nim powinna być Betty!! A jak ją pocałował: oglądałam to tak, jakbym widziała jakieś love story z najpiękniejszymi ludzmi świata w rolach głównych ;-) To było coś, niezwykłe emocje. I w tych dwóch odcinkach, chociaż bez przekonania głównej bohaterki wydawało mi się, że Betty nigdy nie była z Henrym taka szczęśliwa i spontaniczna, tylko nie chciała się do tego przyznać. No i scenariusz był świetny, a dialogi... rozmowa B i G na schodach, a potem przed jej domem. Nic dodać nic ująć. W 18 odcinku najbardziej się ucieszyłam z pojawienia się małego Daniela!! :-D I chociaż czuję, że to nie będzie syn Daniela, to jednak już z nim zostanie! Podobało mi się, że w końcu D stanął na wysokości zadania! Zasmucił mnie natomiast wątek Amandy, ale finał tej historii był piękny, to co powiedziała Markowi- lubię jak u tej dwójki bohaterów ukazują dobre cechy. Zdenerwowałam się kiedy pojawił się Henry z tą swoją propozycją, liczyłam, że mamy go z głowy. A Hilda i Wf'ista- wiedziałam, że nie może być idealnie, ale postąpiłabym tak samo: nieważne, że ma żonę, ważne, że chcą być razem i życzę im szczęścia. Hilda jak nikt na to zasługuje :-) A co do wyjazdu Betty: liczę naprawdę na to, że postąpi dorośle i nie wybierze żadnego z nich, po prostu wyjedzie na wakacje z Danielami. A dlaczego?? Nieważne czy wybrałaby Gio czy Henry'ego zawsze zastanawiałaby się co by było gdyby... Co się odwlecze to nie uciecze... ;-) Już się nie mogę doczekać września!!
powie mi ktoś może czy wiadomo kiedy Betty zmieni się z brzyduli w piękność? w ktorym sezonie odcinku ktoś wie?
w amerykańskiej wersji to się nie stanie. autorzy postanowili skupić się na pięknie wewnętrznym.
ale z drugiej strony aparatu na żeby nie nosi się całe życie
a czas w jakim rozgrywa się akcja filmu na pewno kwalifikuje Betty do zdjęcia aparatu - tyle chociaż...
swoją drogą ten aparat na zęby, który ona nosi to jakieś totalne nieporozumienie - nie widziałam takiego aparatu, który by się tak rzucał w oczy - przyznajcie sami
Marq jestes pewna ze ona nie zmieni wygladu, czy tylko tak Ci sie wydaje? gdzie to slyszalas? prosze odpowiedz mi
jestem ciekawa bo to wazna informacja, a nie slyszalam jeszcze nawet zbyt wielu spoilerow na sezon 3 a co dopiero zeby zapadla decyzja ze ona pozostanie z obecnym wygladem. Z tego co ja wiem to abc dosyc elastycznie tworzy kolejne odcinki i oni sami jeszcze nie maja scenariuszy na wszytskie odcinki, podobnie bylo z postacia Gio, mial on sie pojawic jedynie w 5 odcinkach 2 sezonu, ale tak przypadl do gustu widzom ze pojawi sie nawet w 3 sezonie. Dlatego wydaje mi sie ze skoro nawet tresci 3 sezonu strzega jak jakiejs waznej tajemnicy, to by chyba nie ujawniali takiej istotnej rzeczy jak wyglad Betty.
Marq prosze odpowiedz mi bo juz mnie ciekawosc zżera czy to prawda!
Myśle, że jeśli nawet zdecydowali by się na 'upięknienie' Betty (co by się raczej kłóciło z wizja serialu) to tylko wtedy gdy serial dobiegnie końca. To nie jest zamknięta fabuła, może powstać nieskończona ilość serii a jak Betty będzie ładna to co potem? Niech zostanie jak jest.
Aha, jeśli chodzi o aparat to racja, nosi się go jakiś czas a nie całe życie, niech już go zdejmą bo jest naprawdę groteskowy...
Kiedyś Salma Hayek powiedziała, że nie chce żeby Betty wyładniała, albo żeby chociaż trochę ją upiększono (a do niej należy ostatnie słowo). Mam nadzieję, że to się prędko nie stanie, bo co wtedy byśmy oglądali i jaki byłby tego sens? Ale prędzej czy później to nastąpi, bo tacy już są amerykańscy scenarzyści ;-/ A aparat można zdjąć bo każdy widzi, że Betty ma proste zęby, ładne jak perełki :-)
Mam pytanko,bo teraz oglądam na fox life ten serial,EXTRA!! ALe oglądałam trochę 1.serię no i przez ostatni miesiac oglądam,a wcześniej chyba były już jakieś odcinki,musiałam przegapić,bo już nie było wątku o wypadku Alexis i Daniel.Gdzieś można ściągnąć odcinki BRZYDULI BETTY-najlepiej po polsku??Proszę o podanie jakichś linków lub napisanie na mój e-mail oliwcia_2002@o2.pl.Dzieki z góry!!
można sćiagnąć w programie bearshare ! wpisac uglyy bety i wyskakują Ci. Nie stety( dla mnie lepiej) odcinki są po ang ale można łatwo ściągnąć napisy przez program napiproject
A mam pytanko,po ściągnięciu w jakim programie mogę oglądnąć te odcinki(z jakiej stronki mogę ściągnąć ten program).Próbowałam w wszystkich jakie mam na swoim kompie i nie chce iść.
http://www.pobieralnia.pl/plik-2699-gom-player.html
Program to GOM Player
mały, szybki, odtwarza wszystkie formaty ;)
u góry link do strony z programem, ale jest na wielu stronach- wystarczy w google wpisać " GOM player PL "
A wiecie może kiedy będzie 3 seria, bo obejrzałam całą 2 i ni emogę się już doczekać. Na aresie są wszystkie odcinki
pierwszy odcinek 3 serii w USA zostanie wyswietlony 25 wrzesnia i napewno gdzies w necie juz nastepnego dnia sie pokaze :)
a jesli chodzi o Polske to nie wiem kiedy maja zamiar puscic