PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=112226}

Córki McLeoda

McLeod's Daughters
2001 - 2009
7,3 4,2 tys. ocen
7,3 10 1 4241
Córki McLeoda
powrót do forum serialu Córki McLeoda

Ostatnio bardzo polubiłam Grace. Wie ktoś, czy zwiąże się z Markusem, a jeśli nie to z kim bedzie? I kim jest Ingrid?

domis58

Z tego co ja wiem to Ingrid bedzie nowa pania weterynarz i to z nia Markus bedzie :)

ocenił(a) serial na 10
agusia30_2

Ja uważam że powinna być z tym nowym właścicielem Kinsellas.

adamxy

AAAAAAAAAAAAAAA! Grace powinna być chyba z Marcusem, ale niestety: http://www.youtube.com/watch?v=45LB0Mzy0Ms
Tutaj raczej wyjaśnienie.
Czy mi się wydaje, czy ten nowy właściciel Kinsellas jest z tą inna?

ocenił(a) serial na 10
gggosia4

nowy właściciel Kinsellas Heath Barrett oświadczy się Grace i ona przyjmie oświadczyny ale co dalej będzie tego nie wiem
a oświadczyny będą nie długo chyba w odcinku 197 Rycerz w lśniącej zbroi
27 odcinku 7 sezonu a ten facet z linku to chyba kuzyn Stevie Ben i będzie się spotykać z Jaz ale pewna nie jestem pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
gggosia4

nowy właściciel Kinsellas Heath Barrett oświadczy się Grace i ona przyjmie oświadczyny ale co dalej będzie tego nie wiem
27 odcinku 7 sezonu a ten facet z linku to chyba kuzyn Stevie Ben i będzie się spotykać z Jaz ale pewna nie jestem pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
gggosia4

w 27 odcinku 7 sezonu a facet z linku to chyba kuzyn Stevie Ben który będzie się spotykać z Jaz pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
hona

sorry że wyszło 3 razy ale coś się zablokowało :(

ocenił(a) serial na 10
domis58

Grace będzie z Marcusem po jego rozstaniu z Ingrid, ale tylko przez chwile. Nie będzie mogła patrzeć jak Marcus cierpi, odnajdzie Ingrid i dzięki niej się pogodzą. A Grace zostanie sama.

ocenił(a) serial na 10
SylwiaMD

Myślałam że Grace i Marcus będą razem do końca . . .

A mam pytanko czy ta Ingrid jest fajna ?

ocenił(a) serial na 10
domis58

Tak, Ingrid jest raczej fajna. Oglądąłm 8 sezon po angielsku, a z tego nie jestem lektorem :) ale polubiłam ją. Wiem tylko że ucieknie od męża tyrana. I że ukrywa się przed nim. On tez pojawi się w serialu, straszny typ.