PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=112226}

Córki McLeoda

McLeod's Daughters
2001 - 2009
7,3 4,2 tys. ocen
7,3 10 1 4241
Córki McLeoda
powrót do forum serialu Córki McLeoda

Podobał mi się dzisiejszy o odcinke znaczy się Jeszcze jedna szansa fajnie bo pojawił się ojciec Grace tak historycznie się zrobiło. Nigdy nie pokazywali chwil z przeszłości i to drzewo na którym są wyryte inicjały i daty chyba urodzin coś fajnego i kiedy Grace powiedziała żeby Steve wyryła swoje inicjały że jest częścią rodziny suuper. A Ingrid wydaje się być fajna i taka malutka ciekawie się prezentuje z dużymi zwierzętami:)ale troche jednak brakuje Dave'a. Czy komuś też się podobał ten odcinek?

ocenił(a) serial na 10
wisienka19902

Ten odcinek był naprawde fajny. Grace pokazała że aby być rodziną nie są potrzebne więzy krwi. I to przyjęcie dla Taylor. Troche mi jej szkoda, bo faktycznie jest sama (nie wspominając matki).
A co do Ingrid, to ona jest super. Poza tym podobałao mi się jak broniła swoich racji - że wzrost nie jest najwazniejszy :) sama mam tylko 150 wzrostu i też ciągle ludzie z tego żartują :)

ocenił(a) serial na 10
wisienka19902

hmmmm a ja nie jestem przekonana do Ingrid nie pasuje do tego serialu a juz napewno nie do Marcusa ale to tylko moje zdanie . A sam odcinek faktycznie był super

ocenił(a) serial na 10
0tinka1

Szkoda, że nie ma już Dave'a. Ingrid fajna. A co do wzrostu, to Kate i Tayler też są niskie. Nikt im w serialu nie docinał z tego powodu.

ocenił(a) serial na 10
angie_86

hhe nie podoba mi się ta cała Ingrid :/
po co ona w ogóle tam ..przez nią Grace i marcus nie będa razem :(
szkoda bo pasuja do siebie
ale odcinek mi sie podobała ,szczególnie koment jak Ingrid wyciągneła swojego przepięknego konia ..i była taka malutka przy nim ..
a tych chłopaków zatkało :)

ocenił(a) serial na 10
becik_jkn

Może Ingrid nie będzie taka zła ..
Kiedy Tayler pojawiła się w serialu bardzo mnie denerwowała i jej nie lubiłam , ale teraz jest jedną z moich ulubionych bohaterek ..
Możliwe że z Ingrid też tak będzie .