PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=112226}

Córki McLeoda

McLeod's Daughters
2001 - 2009
7,3 4,2 tys. ocen
7,3 10 1 4241
Córki McLeoda
powrót do forum serialu Córki McLeoda

Wie moze ktoś jak potoczą się dalej losy Jodi? Bardzo ją lubię i chciałabym, żeby była z Rylieym, ale słyszałam, że Rob wróci do Drowers. Będą razem?

domis58

Jodi bedzie poczatkowo z Rylieym ale w 7 serii wroci Rob i to z nim bedzie poniewaz Rob nie uwolni sie od zlych ludzi bedzie musial ponownie uciekac z Drovers poniewaz Jodi go pokocha ucieknie razem z nim, slyszalam ze ma byc tez jakis wypadek w ktorym wszyscy beda mysleli ze Jodi nie zyje ale to okaze sie pomylka na troche zniknie z serialu ale jest to chyba jedyna gwiazda ktora pojawi sie w ostatnim odcinku na dodatek w ciazy z Robem.

ocenił(a) serial na 10
wisienka19902

Dokładnie to nie bedą parą zacznie iskrzyć ale pojawi sie Rob i Jodi nie będzie wiedziała kogo wybrać. Ale wybierze Roba zrozumie że go naprawde kocha. Z Riley nic nie będzie ją łączyło jedna randka własciwie niedokonczona bo w jej trakcie Jodi ucieknie i pobiegnie do Roba który już bedzie miał wyjechać myślac że nie ma szans.

ocenił(a) serial na 10
asia2044

Rozumie ja też wolałam Rileya jest fajnym facetem bezpośrednim mówi co mśli nie owija w bawełne, jednak najbardziej bedzie mi szkoda jak Riley bedzie miał już byc z Kate i zdarzy sie wypadek. Sama miałam nadzieje że wróci była świetna postacią.