PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=112226}

Córki McLeoda

McLeod's Daughters
2001 - 2009
7,3 4,2 tys. ocen
7,3 10 1 4241
Córki McLeoda
powrót do forum serialu Córki McLeoda

że obejrzałam wszystkie najsmutniejsze jego momenty, począwszy od tragicznej śmierci Claire a potem Alex'a do tego stopnia że się popłakałam, ten serial to dynamit, chyba najlepszy jaki w życiu oglądałam a naoglądałam się ich całkiem sporo :P

more_than_a_woman

Ja też dużo się naoglądałam seriali polskich i zagranicznych ale w życiu bym nie pomyślała że znajde i tak bardzo polubie serial Córki McLeoda często wieczorem oglądam jeszcze raz odcinki na youtubie i wcale mi się nie nudzą ten serial ma coś w sobie takiego że można go oglądać bez końca, myśle że jest tak prznajmniej w moim przypadku że ten serial opowiada o takich normalnych ludzkich sprawach poprostu o życiu podoba mi się to że aktorzy są noramlni wyluzowani dobrze grają i nie są wyubierani niewidomo jak z makijażami też niewiadomo jakimi. I chyba to sprawia że jest taki fajny przynajmniej dla mnie nie wiam jak dla innych.Każdy może mieć inne zdanie.:>

ocenił(a) serial na 9
wisienka19902

zgadzam się z Tobą stu procentowo ;) pozdrawiam !

ocenił(a) serial na 10
more_than_a_woman

TAK, ja też popieram, większość seriali jest "taka sama" bo akcja toczy sie w jakimś mieście i siągnie w nieskończoność a ten jest całkiem inny, i dzieją się w nim różne rzeczy, fajne były te tajemnicze odcinki jak np. odkkrywały przeszłość swojej rodziny, Jodi np. z tymi kajdankami i obrączkami i potem jak wyjeżdzała z Mattem, ale są też te w których ukazują zwykłe problemy, no to jest poprosu najlepszy serial jaki kiedykolwiek oglądałam i mogłabym go chwalić godzinami :D szkoda tylko że obsada się posypała...

ocenił(a) serial na 9
AniaJuliana

a posypała się, tak mi się wydaję że tylko ta Stevie i powiedzmy że Alex są obecni przez prawie cały czas trwania wszystkich sezonów, Kate też jest bardzo długo obecna :)