obiło mi się też o uszy, że Riley zginie w jakimś wypadku, tajemnicza sprawa ;)nie podejrzewałam, że ten serial mnie tak wciągnie i będzie wzruszać ;PP
tak riley utonie jak samochód wpadnie do wody a z kate bedzie ale bardzo krótko szkoda.....
czyli Kate będzie ostatecznie samotna czy co się z nią na końcu stanie ?? dlaczego w tym serialu umierają wszyscy Ci najfajniejsi.... Kate lubię najbardziej i miałam nadzieję, że jej się ułoży :)
Ja wiem Kate ostatecznie wyjedzie z Drover's i odnajdzie nowe powołanie będzie pracowała z trudną młodzieżą.Ale przynajmniej w Drover's po śmierci Rileya chyba nikogo nie znajdzie. A swoja drogą to szkoda Rileya bo o jest taka pozytywną postacią bardzo rozsądny najbardziej podobał mi się odc. w piątek był taki pomocny dla Kate, porozmawił z nią jak taki prwadziwy przyjaciel. Fajnie fajnie.
Mnie bardzo denerwuje fakt, że tak pokręcili jej role. Z wesołej pełniej życia dziweczyny, stałą się smutna i bez chęci do życia. Scenarzyści za dużo mieszają. A bez Kate to juz nie ten sam serial.
dokładnie, na farmie przeszła prawdziwą szkołę życia, należy jej się ostatecznie ta miłość - Riley :) mi się też wydaję że Kate przez ten czas w Drovers nieco wyluzowała :))
Riley najprzystojniejszy z wszystkich aktorów, i najsympatycznejszy!!a oni go uśmiercają!! nie jest dla mnie to zrozumiałe!
mam pytanie czy Marcus bedzie na końcu z Grace??
Dla mnie też jest to niezrozumiałe ..
Już wolę żeby wyjechał bo może jeszcze wróci.
A Marcus chyba będzie z nią przez chwilkę ale pod koniec serialu będzie z Ingrid { chyba }
Szkoda,że Rileya już nie będzie, najfajniejszy z aktorów występujących w CM. Szkoda też, że Dave'a wysłali do Afryki. Czemu oni wszystkich uśmiercają lub wysyłają za granicę. Za dużo nieszczęść, do przesady :(
Serial ma wielkiego pecha:(
Jednak pomyślcie że jakby nikt nie zginą lub wyjechał to nie byłoby nowych postaci np.Riley'a chociaż z 2 strony to nic nie wiadomo jakby się potoczyły dalsze losy bohaterów.
o nie:( dlaczego Riley zginie?:( juz pozbycie sie z serialu Dave'a to byla porazka, Riley'a najpierw nie chciala Jodi a teraz, jak mial szanse z Kate, usmiercaja go:(
Chyba tak bo w streszczeniu 1 odcinka 8 sezonu piszę :
Od świąt minęło kilka dni. Riley się nie odnalazł. Wszyscy uważają, że utonął. Chociaż przyjaciele Kate próbują wyperswadować jej dalsze poszukiwania, ona nie rezygnuje. Jej nadzieje rosną, gdy znajduje nóż Rileya. Grace ma wyrzuty sumienia, bo nie wie, czy wypadek wydarzył się przez nią. Wkrótce okazuje się, że Ingrid uratowała Grace. Stevie odnajduje rannego konia Rileya, zabiera go do domu. Postanawia zatrzymać konia dla syna, uważając, że Riley bardzo by tego chciał.
przykro mi że tak się skończy wątek z Riley .
trzeba mieć nadzieje!! jeżeli nie znaleźli ciała może w ostatnim odcinku się pojawi!! cudownie ocalony!! hehe:)fajnie by było!!
o tak byloby fajnie ;) ale denerwujace jest,ze oni wszystkich usmiercaja, mogli mu jakis inny watek wymyslic. za duzo smierci najpierw Clair pozniej Riley a potem Alex (swoja dorga najglupsza smierc jaka mozna bylo wymyslec)