Może byśmy się pobawili w test o serialu "Columbo"?
Jedna osoba zadaje pytanie, gdy ktoś zna odpowiedź to odpowiada i może zadać własne pytanie, i tak dalej.
Jeśli prawidłowa odpowiedź już jest to proszę o nie dublowanie odpowiedzi.
Podobnie z pytaniami.
A i najlepiej żeby pytanie było tak sformułowane, żeby odpowiedź była w miarę krótka i żeby to nie był zestaw pytań albo takie pytania na które jest np. z 10 odpowiedzi.
Znów dubel;) Columbo gra na tubie w odcinku "Kobieta w czerni":) przyznam że chciałam to pytanie zadać poprzednio;)
He he
A jeśli chodzi o duble to nie tylko mi się to zdarza teraz jak widzę po graczach w innych grach tu na forum.
A i odpowiedź oczywiście prawidłowa. :)
Faktem jest że coś wolno się ładują wypowiedzi, trzeba chwilę poczekać. Ale już tym razem nie zdublowało:)
Atakuję kolejnym pytaniem;)
W jakiej sztuce gra para morderców w odcinku "Sztylet wyobraźni"?
Czego teoretycznie nie mogła jeść ofiara z odcinka "Najniebezpieczniejsza partia"?
Nie wiem czy to o to chodzi...Dudek chyba nie mógł jeść nic tłustego bo miał dietę.
Nie, chodzi o konkretną rzecz.
Oto podpowiedzi:
a) małże
b) czosnek
c) chilli (jako warzywo)
d) orzeszki ziemne
No to mam problem;) małży to Columbo nie może jeść;) a Dudek chyba czosnku (jadł ze ślimakami) , więc odpowiedź B:)
To może również z odcinka "Najniebezpieczniejsza partia":
Co zrobił Pies, że Columbo wystraszył się o jego życie?;)
Totalnie nie mam pojęcia, nawet nie wiem gdzie jakieś dziecko grało, bo na jedną z panienek kolesia z " Fałszywy alarm" byłaby za mała;)
No wiesz, w jednym z odcinków Columbo jedząc hot doga mówi do dziewczynki "jesteś śliczna";) he he
Ha ha, Kevina nie było, był Leslie Nilsen. Choć Kevin raczej nie w dziewczynkach gustuje;) o nic Columbo nie posądzam jakby co;)
Racja, a tak lubiłem Kevina, epicka rola w "House of Cards".
A jeśli chodzi o Petera Falka to też wcielił się w rolę w innym filmie gdzie dawał dzieciom piwo i papierosy.
Też lubiłam Kevina. Nie wiem na ile to prawda, a na ile ktoś chce go zniszczyć.
Peter Falk grał w takim filmie??? Hehe, co to za tytuł? W " Zabitym na śmierć" z tego co pamiętam to takich numerów nie robił
Obejrzę na pewno, bardzo lubię filmy z lat 70tych, w takim klimacie i Petera Falka. Dzięki:)
Niezbyt. Właśnie "Zabitego na śmierć" (choć tam akurat jego postać najmniej mi się niestety podobała)"Szczęśliwego Nowego Roku", i dwa inne, nie pamiętam tytułu, ale w jednym z nich grał z aktorem z "Etiudy w czerni".
Nie ma w nich fimów "Teściowie" i "Tani detektyw"?
Tak staram się w wolnych chwilach oglądać inne produkcje z jego udziałem, ale często są to tak stare produkcje, że albo nie można ich znaleźć albo nie ma wersji z polskim lektorem lub napisami. :(
Racja, ciężko znaleźć z nim filmy. Tak patrzę i nie wierzę że ja nie oglądałam "Tani detektyw"? Muszę nadrobić. A "Teściowie" oglądałam:) Niemniej Columbo to jego rola życia
A można wiedzieć gdzie oglądałaś film "Teściowie" Na necie nie mogę znaleźć, znalazłem tylko płatną wersję na You Tube po angielsku. "Taniego Detektywa" też nie mogę znaleźć.
Z ciekawości też bym obejrzał serial "Mrs. Columbo" :)
Ja oglądałem w TV wersję tylko z 2003 r. gdzie Petera Falka nie było, był on w wersji z 1979 roku.
Tak, on gra w pierwotnej wersji. Był kiedyś ten film na kanale, gdzie leciało dużo starych filmów. Nie pamiętam nazwy.
Jeszcze będą go powtarzać. W takim razie co jakiś czas jest w tv, trzeba obczajać:)
może będzie na innym kanale. Swoją drogą na TNT całkiem dobre filmy puszczają.
Na TNT czy AMC często jakieś stare klasyki można wyłapać, na Paramount Channel czasem też, ale również dość często na kanale Metro puszczane są fajne, starsze filmy.
Ja do rej pory oglądałem: Obronę zamku, Kobietę pod presją, Zabitego na śmierć, Skok na Brinka, Wibracje, Next. Świetnie się go wszędzie oglądało.