PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=36656}

Cudowne lata

The Wonder Years
1988 - 1993
7,6 26 tys. ocen
7,6 10 1 26366
8,0 10 krytyków
Cudowne lata
powrót do forum serialu Cudowne lata

Niemożliwe ? A jednak ! TVP może teraz naskoczyć Polsatowskiej ramówce i dzięki temu że wyemitują jeden z najlepszych seriali dla młodzieży mają odemnie ogromy plus.Po więcej informacji należy sięgnąć do linku znajdującego się poniżej.
P.S.Najgorsza jest jednak godzina emisji ale jak kto che to będzie musiał wstawać , Solorz punkt - Wildstein - minus.
http://www.polsat.com.pl/oferta/news?inf=100097498&nr=2&nxt=SmG2IEZhc29sYQ==&min us=0

bardzo dobra wiadomość. A co do pory emisji to od czego jest wideo

użytkownik usunięty

jeden z moich ulubionych seriali, moje dziecinstwo, wspomnienia. bardzo fajnie, ze w koncu to powtarzaja, myslalam ze sie nie doczekam. ale faktycznie, trzeba bedzie sie zmusic do wstawania o osmej;>

jesli ktos nie ma ochoty wstawac tak wczesnie rano mam ten serial na plytkach:) poprostuprzemo@interia.pl

Bardzo miło, że seraial wrócił:))) Tylko mam pytanie od kiedy wrócił bo sprawdziłem w jakimś z inernetowych programów tv i najbliższą sobotę jest i chciałbym wiedzieć ile odcinków przegapiłem do dej pory. Z góry dziękuję za odpowiedź.

Pozdrawiam wszystkich miłośników serialu.

maciey_2

posiadam wszystkie wyszlo 6 sezonow lacznie 115 odcinkow:) pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
maciey_2

mi sie wydaje,ze przegapiles dwa.nie wiem bo nie ogladam w tv tylko na kompie ale wydaje mi sie,ze serial wrocil 2 tyg temu..pozdrawiam :]

użytkownik usunięty
mota

No i z Polsatowskiej ramówki znikają Cudowne Lata , dzisiaj ostatni odcinek sezonu 1 i przerwa bądź koniec emisji , bo za tydzień nie ma tego pięknego serialu w ramówce , smutne to.:(

ocenił(a) serial na 10

Miło będzie sobie przypomnieć. Wspaniały serial ze wspaniałą atmosferą.
Miałem chyba 13 czy 14 lat kiedy tv publiczna pierwszy raz pokazywała go w Polsce, mniej więcej tyle samo co Kevin w serialu :)