Niestety rzadko oglądam polsat i dopiero odkryłam że leci na nim ten serial czy ktoś się orientuje który to już może być odcinek (sezon). Zauważyłam we wcześniejszych wątkach ze był już emitowany w lutym ale miał przerwę także trudno jest mi oszacować jak dużo już opuściłam:(
dzisiaj był 10 odcinek Cudownych lat :10.Steady as She Goes emisja: 11.01.1989 scen: David M. Stern reż: Steve Miner
Kevin wciąż próbuje zdobyć serce Winnie, ale staje się coraz bardziej zrozpaczony będąc samotnym, tym bardziej, że Paul ma swoją dziewczynę Carlę Healey. Aby wywołać zazdrość u Winnie, Kev zostaje chłopakiem Becky Slater.
1 odcinek Cudownych lat został pokazany w Polsacie 20 stycznia 2007 o godzinie 8:15 ,ale Polsat przerwał emisję Cudownych lat na kilka miesięcy -nie wiem dlaczego ,dzisiaj jak już pisałem był 10 odcinek :
u dołu podaje streszczenia ocinków od 1 do10 :
1.Pilot emisja: 31.01.1988/15.03.1988 scen: Neal Marlens i Carol Black reż: Steve Miner
Kevin i Paul rozpoczynają naukę w szkole imienia Roberta F. Kennedy'ego. Brat Winnie zostaje zastrzelony w Wietnamie. Kevin i Winnie całują się po raz pierwszy.
2.Swingers emisja: 22.03.1988 scen: Neal Marlens i Carol Black reż: Neal Marlens i Carol Black
Nawet podczas pogrzebu Briana, Kevin myśli o Winnie. W szkole rozpoczyna się nauka przedmiotu "Edukacja seksualna".
3.My Father's Office emisja: 29.03.1988 scen: Neal Marlens i Carol Black reż: Jeffrey Brown
Kevin dowiaduje się jak spędza czas w pracy jego ojciec.
4.Angel emisja: 5.04.1988 scen: Neal Marlens i Carol Black reż: Art Wolff
Karen, siostra Kevina, nie może porozumieć się z rodzicami. Na domiar złego przyprowadza do domu swego nowego chłopaka.
5.The Phone Call emisja: 12.04.1988 scen: Neal Marlens i Carol Black reż: Jeffrey Brown
Kevin próbuje zdobyć się na odwagę i zadzwonić do Lisy Berlini. Paul próbuje sie dowiedzieć czy Lisa jest Kevinem zainteresowana.
6.Dance With Me emisja: 19.04.1988 scen: David M. Stern reż: Arlene Sanford
Kevin prosi do tańca Lisę, ale ona wybiera Brada Gainesa. Winnie tańczy z Kirkiem McGray'em. Kevin próbuje wywołać u Winnie uczucie zazdrości.
7.The Heart of Darkness emisja: 30.11.1988 scen: Neal Marlens i Carol Black reż: Steve Miner
Kevin próbuje zwrócić na siebie uwagę Winnie i wyrwać ją z "rąk" Kirka McCraya.
8.Our Miss White emisja: 7.12.1988 scen: Michael J. Weithorn reż: Peter Baldwin
Kevin zakochuje się w pannie White, która zaprasza go do zagrania roli Roberta Kennedy'ego w sztuce jej autorstwa.
9.Christmas emisja: 14.12.1988 scen: Bob Brush reż: Steve Miner
Kevin i Wayne próbują namówić ojca na kupno kolorowego telewizora. Kevin próbuje znaleźć jakiś prezent dla Winnie w rewanżu za jej niespodziankę.
10.Steady as She Goes emisja: 11.01.1989 scen: David M. Stern reż: Steve Miner
Kevin wciąż próbuje zdobyć serce Winnie, ale staje się coraz bardziej zrozpaczony będąc samotnym, tym bardziej, że Paul ma swoją dziewczynę Carlę Healey. Aby wywołać zazdrość u Winnie, Kev zostaje chłopakiem Becky Slater.