Czarne lustro: Sezon 7 Czarne lustro sezon 7, odcinek 3
odcinek Czarne lustro (2011)

Czarne lustro | Hotel Reverie

1h 17m
6,1 3,4 tys. ocen
6,1 10 1 3423
Czarne lustro
powrót do forum s7e3

Ten odcinek to oficjalnie najgłupsza rzecz jaką widziałem w życiu. Nic tu nie ma sensu, wygląda jakby był napisany i wyreżyserowany przez kogoś kto nawet nie rozumie ani czym jest film, ani czym jest remake. Dziwię się, że żaden z aktorów podczas jego powstawania nie krzyknął "stop! przecież to kompletnie nie ma sensu"
Jak oni niby chcieli nakręcić ten remake skoro ta aktorka ciągle wychodzi z roli i rozmawia z ekipą techniczną, zachowuje się bardziej jak tajny agent na misji niż aktorka. Jaki sens miałoby kręcenie remake'u wymieniając tylko jednego aktora?! Już pomijam fakt, że według reżysera każda kobieta jest lesbijką, ale czemu ona w tym filmie nosi męskie ubrania, nosi męskie imię a i tak bohaterowie rozpoznają ją jako kobietę?! ten odcinek to zbrodnia przeciwko logice i potraktowanie widzów jak kompletnych idiotów.

Ireneusz_Dzieduch

przecież holywoodzcy aktorzy to gównozjady. Zagrają absolutnie wszystko byleby hajs się zgadzał. Za dużo od nich oczekujesz.

ocenił(a) serial na 9
Ireneusz_Dzieduch

Cieszę się, że ktoś to napisał. Dziwi mnie tak wysoka ocena. To naprawdę wygląda jakby zostało zrobione przez kogoś kto totalnie nie wiedział co robi albo 10 osób jedna po drugiej pisała ten scenariusz. Może to celowe? Charlie wygenerował to w całości przez AI i po latach to potwierdzi. Brak słów na to jak ten odcinek był słaby. Nie wiem czy kiedykolwiek coś tak złego oglądałem na poziomie seriali, które trzymają poziom od lat.