Tak wiem, że on często podkłada głos aż specjalnie ściągnęłam sobie polski dubbing Spirited Away żeby go usłyszeć chociaż wcześniej widziałam japońską wersję. Tam ma taki delikatny głos, wolę tą wersję taką wkurzającą się jak Zuko ;) Szkoda mi tylko, że rzadko występuje w filmach jako aktor. Ale w Barbie z Jeziora łabędziego też podkładał? kurczę nie zauważyłam... tego księcia? :) muszę się przyznać tak trochę wstydliwie, że lubię te filmy z Barbie zwłaszcza Barbie w dziadku do orzechów :) ale tam głos księciu podkłada inny aktor ale też bardzo piękny ;) W legendzie korry go poznałam ale ten głos jest już trochę inny bo postać znacznie mniej dynamiczna:) Oglądałam właśnie rodzinę zastępczą i nigdy nie pomyślałabym, że to ten aktor :3
ale zauważ to trochę straszne... on tam gra męża Majki a w avatarze jest ta cała Mai ... czy to coś znaczy? xD to takie podobne imiona ;) Ostatniego władcę wiatru obejrzałam, Neoma też go widziała, właśnie z tego filmu dowiedziałam się o istnieniu awatara :) ale kurcze tam Zuka gra aktor co grał Slumdoga :/ z całym szacunkiem do tego aktora bo jest fajny ale z czym do ludzi....
aaa Miśka jak wczoraj przeżyłaś odcinek "Plaża"?? xD jacie wredna Mai nie przyjęła muszli od Zuka wrrrr. a on potem tak fajnie krzyknął "zapomnij!" :D
Tak, na bank to widziałam. Przeglądałam teraz zdjęcia z tego filmu. Nie oglądałam od początku i nie wiedziałam o co chodzi, więc poszłam spać. Mój za to oglądał i mówił, że nawet dobre. Musze mu powiedziec, że to o Aangu, który oglądam hehe:D
Mnie się też ten film podobał - nie wiem, co wszyscy tak po nim jadą...
Kiara, ale na tych zdjęciach z awatara, co dawałaś, to chyba raz wszyscy byli w czerwieni. Czy coś pokiciałam?
Ile jest magów w plemieniu?
W mandze Mamorek też czasem ma ciemne okulary, a zwykłe to chyba do czytania tylko? W anime go ich pozbawili, choć też dużo czyta, a nawet poznajemy jego lektury.
Ja mangę pożyczam z biblioteki. A planują na nowo?
Na razie tylko to zaproponowali. Czy wydadzą to zalezy ile osób będzie za. Jeśli wydadzą to będzie ona w formacie A5, 12 tomów, nowe tłumaczenie, nowa oprawa. W Japonii właśnie wychodzi 3 edycja tej mangi, to nasi zapytali, czy chcemy, aby tez wydali nową wersję
Film muszę obejrzeć.
Kiara dzisiejsze odcinku super! w pierwszym Zuko przesadził trochę. Jak mógł tak powiedzieć Ty Lee. W ogóle w tym odcinku zachowywał się jak gówniarz. Za to drugi odcinek REWELACJA!
Ojej nie zauważyłam tych postów i napisałam wcześniej :( wczoraj była premiera legendy korry sezonu 2 i wszyscy się na tumblurze rzucają...
Tak Neoma bo potem Gaang podróżuje po królestwie ognia i dlatego przebrali się w ich ciuszki aby przejść niezauważenie :)
No też nie lubię Zuko w tym odcinku ta cała zgraja Azula i Mai mają na niego zły wpływ. Wydaje mi się że Zuko powinien zerwać z nimi wszelkie kontakty jeżeli chce być fajny. No ale potem dołączy do Gaangu i będzie miał świetny charakter.
Kurczę jak mnie ten dialog wkurza pomiędzy Mai i Zuko, "uwielbiam cię kiedy nienawidzisz świata" albo "nie nienawidzę cię, ja też cię nie nienawidzę" :O przecież to nie jest ZUKO!!! Czy to jest ten facet który odważył się postawić armii i ojcu by chronić młodych żołnierzy wysyłanych na pewną śmierć?! Czy to jest ten facet co pomógł tej rodzinie z narodu ziemii?! Nie!! Mai odczep się od niego bo psujesz go!
"Plaża" bardzo mi się podobała, chociaż Zuko zachowywał się tam jak gówniarz. a u mnie minus za to jak nawrzeszczał na Ty Lee. Azula była fajna w tym odcinku. Te jej problemy z chłopakami haha:D a Ty Lee taka śliczna jeszcze w tym stroju kąpielowym! A co do Mai, to w tym odcinku była nawet znośna, jak dla mnie
Mnie w tym odcinku Mai strasznie wkurzała, ale ja po prostu jestem zazdrosna o Zuko :)
Mnie tam śmieszyło ich zachowanie. Za to drugi odcinek był genialny! Ciekawe co będzie dzisiaj:D
Ale te nowe okładki to mają być z drugiej edycji, czy z tej nowej? Bo druga edycja wymazala Mamorka z okładek...
Dialogi Mai - Zuko powalają ;) Ale w filmie jej nie ma (spoiler Miśka).
Ja też lubię filmy z Barbie, najbardziej Księżniczkę i Żebraczkę :) Ogólnie te starsze.
Z tej nowej edycji.
To dobrze, że jej nie ma w filmie. A Toph jest, bo nie widziałam w obsadzie?
Ja też lubię Barbie:] najbardziej w dziadku do orzechów i z jeziora łabędziego
Ależ Toph i Mai nie ma bo nakręcili dopiero księgę pierwszą - wodę, a tam tych bohaterek jeszcze nie było :) No mnie właśnie te dialogi Mai-Zuko wkurzają, taka kurcze para choćby wcale ;) Zuko jeszcze powinien oddać Song tego strusiokonia, nie popuszczę mu tego ;) Kurczę obejrzałam wczoraj na necie tą Korrę - jak ta dziewczyna mnie wkurza.... Aang zlituj się i powróć na ziemię! O też bardzo lubiłam Księżniczkę i żebraczkę. Fajne piosenki tam były :D Racja te starsze były lepsze, nie lubiłam już tych "12 tańczących księżniczek" oraz "trzy muszkieterki" jakieś to już naciągane było. Jak mogli usunąć Mamorka?!
Aha, to tylko pierwsza część jest nakręcona.... Ciekawe czy będzie więcej.
Nie wiem jak mogli oni to zrobić,a le w 3 edycji na pewno się pojawi:) kurcze nie chcę krakać, ale chyba wydadzą nową edycję. Dużo osób jest "za":D muszę kasę odkładać:D teraz ma wyjść tyle fajnych tytułów mang. Już 5 naliczyłam, które muszę kupić. A gdzie jeszcze nastepne?:O ojoj będę życ o chlebie i wodzie:D
wczoraj zaczęłam czytać mangę SH. Dopiero przetłumaczyli 2 rozdziały, ale jejciu jakie to słodziutkie! No cudeńko! Takano kocham Cię!!<3
zaczęłam tez czytać Lovely Complex. Co prawdą przeczytałam dopiero 2 tomy, ale już muszę stwierdzić, że anime lepsze. Jest dużo zabawniejsze. W mandze za to bardzo kreska mi się podoba. Dużo ładniejsza niż w anime. Otani jest taki kawaii:D no może manga jakoś się rozwinie... idę czytać dalej. A no i w anime ucięto trochę scen
Nowa Czarodziejka ma być zimą 2014 - tylko czy to ta zima, czy przyszła?
I była premiera nowego musicalu.
Ja też zaczęłam czytać Lovely Complex na necia ale jakoś mnie nie wciągnęło. Faktycznie w mandze Otani wyglądał zbyt słodko, lepszy był w anime :)
Hej to już niedługo :) ale do tych musicali to sceptycznie podchodzę, fajnie że w Japoni czarodziejka jest wciąż żywa :)
Kurcze odcinki robią się już coraz ciekawsze. Zuko w końcu doznał olśnienia. Swoją drogą to przystojny tej jego tatuś:P urodę ma chyba po nim:D w pierwszym odcinku nie mogłam z tych halucynacji Aanga. strasznie się uśmiałam
co do mangi LC to się rozkręciło. Kłótnie Haruki i Otaniego są mistrzowskie:D ale jednak wolę anime. Tam postaci mają głos, są w kolorze. Do tego muzyka. Głos Otaniego cały czas dźwięczy mi w uszach, taki słodziuchny*-*
Aż ten wredny charakter Ozaja przysłonił mi nawet jego urodę :) ale to racja jest bardzo podobny do ojca i oni tu chcą w komiksach takie kity wcisnąć, że niby on nie jest jego biologicznym ojcem... ale jego matka też była ładna. Halucynacje super, zwłaszcza jak usłyszał głosy Appy i Moma :D Zuko doznający olśnienia - piękny :)
A w ogóle wczoraj obejrzałam taki film Ivanhoe z chyba 1982 roku i tam był taki fajny trójkącik miłosny. Znacie może tę historię? Dlaczego Rebeca nie wybrała Briana de Guilberta, tylko uganiała się za jakimś pożal się boże Ivanhoe?!
Kiara a kto był pierwotnym mistrzem magii wody?? Ogień miał smoków (cudny odcinek!), ziemia - kretoborsuki, a powietrze - bizony. A woda??
Pierwotnym mistrzem magii wody był sam Księżyc bo kierował pływami, o tym mówi Yue w jakimś tam odcinku. :) Bardzo lubię ten odcinek wczorajszy ze smokami, Zuko tam wymiata :)
A no tak. Było coś takiego, ale myślałam, że oni po prostu czerpią moc z księżyca, tak samo jak magowie ognia ze słońca. Liczyłam na jakieś "zwierzę". No ten odcinek ze smokami był świetny:)
Kiara, ja czytałam Ivanhoe i widziałam stary film z Elizabeth Taylor. I chyba ten Brian to był po stronie złych?
Ale ta Katara drażni mnie w tych odcinkach. Wrrr! Jednak jedno trzeba jej przyznać. Jest na prawdę potężnym magiem. Chociaż ta magia krwi trochę mnie przeraża.
Tak Brian był po stronie złych ale potem tak się nieborak zakochał w tej Rebece że poświęcił dla niej wszystko. Neoma to musisz obejrzeć tą nowszą wersję z 1982 bo w tej starszej którą też widziałam postać de Guilberta jest po macoszemu potraktowana według mnie. Książka też fajna, czytałam. Szkoda, że Rebeca nie wsiadła na tego rumaka i nie przystała na tą ucieczkę z Brianem...
Katara też mnie denerwuje w tych nowych odcinkach, cały czas się rzuca na Zuko o takie pierdoły. Magia krwi straszna, to chyba był najstraszniejszy odcinek, ale skoro ją opanowała to mogłaby załatwić raz dwa Ozaja :/ a tak biedny Anguś musiał się męczyć :) A to chyba te odcinki już widziałaś prawda Miśka, ten wczorajszy z przedstawieniem ??
Tak, te juz widziałam, ale dopiero teraz wiem o co w nich chodzi:D ŚWIETNIE zrobili Katarę w tym przedstawieniu. Bardzo udana parodia haha:D nie mogłam z tego. A Sokka jak zwykle cudaśny:D ależ ja go lubię:D
Jakich obrazków?
Kiara te ostatnie odcinki były rewelacyjne! Ozai takie ciasteczko, mmm piękne ciałko:D Aang w stanie avatara był ... ach nie wiem jak to opisać. Rewelacyjny hehe:D Na końcu aż się poryczałam. Ciekawa jestem czy będzie druga seria. Chętnie zobaczyłabym co u nich się dzieje. A poza tym pozostawili widza z nadzieja na nowy sezon (wtedy, kiedy Zuko pyta się o swoją matkę). A gdzie jest Azula? Gnije w jakimś więzieniu pewnie, nie? A tak z innej beczki to może to trochę dziwie zabrzmi, ale wolałabym żeby błyskawica uderzyła w Katarę a nie w Zuko. Nie chodzi tutaj o niego, że to biedny, kochany Zuko dostał. Chodzi mi tutaj o nią. Nie zasłużyła sobie na to, żeby ją Zuko osłonił. Jej zachowanie było ostatnio paskudne. A w ogóle to nie lubię jej. Panna przemądrzalska.
No to teraz Kiara opowiadaj co tam się dzieje w komiksach:D
A jakie obrazki?
Ozai no dużo ćwiczył stąd ta muskulatura, ale i tak jest debilem ;) Ja też bardzo bym chciała żeby wrócili do avatara Aanga a nie tą głupią Korrę kręcili, ale w każdym razie w Legendzie Korry jest trochę o ich dalszych losach, pojawiają się takie retrospekcje oraz są ich potomkowie. Wydaje mi się, że jak skończą tą Korrę a mają kręcić do 3 sezonów to głód ich przyciśnie czyli wezmą się znowu za Aanga. Bo prawda jest taka, że Korra na pewno ma mniejszą oglądalność, powoli robią z tego serial dla rozwydrzonych nastolatków.
Kurczę z Katarą to myślę podobnie po jakiego kiebła ona tam wtedy stała, przecież każdy mądry człowiek stanął by za Azulą a nie naprzeciwko niej .... :/ Zuko nie powinien się wtedy rzucać, żeby przejąć błyskawicę, ale myślę że zrobił to dla Aanga, bo gdyby Katarze coś się stało to Anguś by się załamał a ona raczej sama by się nie uzdrowiła... Kochany Zuko tak się poświęcić. No i tak biedny chłopina nie dość że ma bliznę na twarzy to jeszcze ma wielką dziurę na plecach... ale mnie ta ostatnia scena z Mai wkurzyła, po co oni ją tam dali chyba tylko po to, żeby mi krwi napsuć. Ale z tymi komiksami to lepiej żebyś sama je przeczytała bo to nie będzie to samo jeśli ja ci opowiem :) Tutaj zarzucam linkami: w pierwszej kolejności The Promise ale on jest mniej ciekawy od The Search - Search ukazał się później. http://www.mangaeden.com/en-manga/avatar-the-last-airbender---the-promise/1/1/ w każdym jest po trzy części, wszystkie są na manga eden
http://www.mangaeden.com/en-manga/avatar-the-last-airbender---the-search/1.1/1/
O a tutaj link do pierwszego odcinka Legendy Korry ht tp : // vid eo . a ny files. pl /Avatar+Legenda+Korry+-+01/Anime/video/32053 pierwszy sezon jest już po polsku drugi dopiero nie dawno zaczęli i jeszcze tłumaczenia nie ma coś mówili że będzie w połowie października reklamowali na nicku :( za chwilę obejrzę sobie 3 odcinek.
Jak słyszę ten początek z pierwszego odcinka co podałam linka to zawsze płaczę.... ;( Zuko jest taki boski na tej rycinie
Komiksów czytać nie będę, bo krucho u mnie z ang:/ więc opowiadaj:] a o czym jest ta Korra? Ona jest avatarem, nie?
No obrazków z anime, najlepiej jeszcze z tekstami, co mówią.
A to Katara wredna będzie? Ja myslałam, że to wodna dziewczyna...
A masz na myśli takie memy z tublura? Jest ich pełno, wpisujesz w tumblurze sailor moon i cieszysz oko :) No Katara nie jest znowu taka wredna tylko my jej z Miśką nie lubimy ;)
Tak Korra jest kolejnym awatarem, obejrzyj sobie ten pierwszy odcinek żeby zobaczyć jaka jest przepaść między tymi produkcjami, nie mówię że to złe anime ale.... Chyba tylko z postaci to lubię Lin i Bolina.
No w The Promise to pojawia się polityczny problem. Naród ognia jest zmuszany do opuszczania swoich kolonii z królestwa ziemi. Ludzie z narodu ognia burzą się przeciwko naszemu kochanemu Zuko że tak naprawdę jest zdrajcą narodu bo zmusza ich do opuszczania domostw. Zuko nie wie co robić z jednej strony chce końca wojny i przywrócenia harmoni oraz staje po stronie avatara ale zaś rozumie głos swojego ludu. Iroh prowadzi herbaciarnie w Ba sing se i zuko tęskni za nim oraz nie ma się kogo spytać o radę dlatego idzie do swojego pożal się boże ojca. I tam Ozai zaczyna mu bruździć w głowie. Gaang jest w szoku bo Zuko znowu staje się niby "zły". Mai się od niego odwraca bo jej kurcze nie poinformował że konsultuje się z ojcem i wielki jej foch, a tak naprawdę chłopina ma wielki problem i nie wie co robić by wszystkim dogodzić. W końcu dochodzi do ostateczności i ten pożal się boże król ziemi jak mu tam było chyba Bosko?! nagle sobie ubzdurał że nikt z niego osła już nigdy więcej nie będzie robił i jedzie z wojskami do tego Yu Dao i przemocą wygania ludzi z narodu ognia. Zuko też się wkurza bo chciał łagodnie pogadać i też wysyła wojsko. Aang nie wie co robić czy walczyć z Zuko czy nie, ale w końcu dochodzą do porozumienia. Yu Dao przekształcą w Miasto Republiki (to miasto co jest w legendzie korry) dla wszystkich narodów.
W The Search Zuko postanawia odnaleźć swoją matkę i prosi Gaang o pomoc. No to wszyscy wyruszają, Zuko zabiera też Azulę i uwalnia ją z więzienia ale ona jest już taka szalona. Azula odnajduje w pałacu list matki do swojej rodzinnej wioski - Hiry i tam też postanawiają szukać. Azula wariuje wszędzie widzi zjawę swojej matki, ale przy okazji też tak jakby zaczynają dogadywać się z Zuko. To też jego zasługa bo jest bardzo dla niej wyrozumiały. Azula raz nawet Sokkę ratuje. I tutaj usiądź sobie Miśka bo zawału dostaniesz. Zuko przypadkiem gdy Azula śpi zauważa list matki w jej bucie i czyta go... okazuje się że Zuko jest synem niejakiego Ikema, bo zanim została zmuszona (tutaj mamy retrospekcje) do małżeństwa z Ozajem była zaręczona z Ikemem :/ A Azulon ubzdurał sobie, że jeśli jego syn poślubi córkę awatara Roko to ich dzieci będą miały niesamowitą moc. Mina Zuka jest bezcenna http://mikedimartinostory.files.wordpress.com/2013/07/da289b841fd06662d371e3de6f 8258907063f6f5047e9fc8fcd85ac1.jpg cała ta historia jest mocno naciągana wydaje mi się, że Azula ten list sfałszowała ale to dowiemy się już niedługo jak wyjdzie 3 część komiksu. Zuko decyduje że jeśli nie jest synem Ozaja jest gotów ustąpić tronu wtf?! Azula i reszta są w szoku. A tak przy okazji okazuje się że Zuko byłby świetnym tatusiem http://25.media.tumblr.com/8d42740f60235b97bf6a5f5c687fde36/tumblr_mpecwkgN021qg 4xteo1_500.png aha i jest jeszcze wyjaśnienie co stało się z matką Ursą. Azulon rozkazał zabić syna Ozaja by ten poznał stratę pierworodnego i Ozaji chciał na to przystać ale Ursa się o tym dowiedziała i przyrządziła niewyczuwalną truciznę za pomocą której Ozai zabił swojego ojca Azulona i objął tron a Ursa została wygnana. I jeszcze mina Ozaja jest bezcenna jak dowiaduje się z listu Ursy do Ikema że Zuko nie jest ich synem http://cdn.mangaeden.com/mangasimg/2d/2d4f48bcd3e694087dbd419be08ca62c2dffbd7e32 be1a583dc9c98d.jpg
No dzieje się, dzieje:) muszą zrobić drugi sezon. Jak już będzie wiadomo czyim synem jest Zuko to pisz. No i Kiara avatar to nie anime! Dziewczynko bój się Boga. To amerykański serial
No wiem że to nie anime ale nie wiem jak to nazwać no bo tak głupio mi na to mówić bajka bo się pod tą kategorią nie kwalifikuje :) o będę na to mówić kreskówka :)
Obejrzałam pierwszy odcinek Korry. Katara i Aang byli małżeństwem! Super! Ale się cieszę!:) co do samego serialu to mam mieszane uczucia. Kreska jest brzydsza i nie ma klimatu Aanga. Co to w ogóle za miasto?! Samochody, reporterzy:/ tragedia! Strasznie jestem ciekawa tych retrospekcji, ale miasto mnie bardzo odrzuca. Postaram się jakoś wytrzymac do końca. Sama Korra też mi nie przypadła do gustu już od pierwszego momentu (dziecko wpadające w samozachwyt). Mogłabys bardziej przybliżyć fabułę? Skoro jest avatarem, to na pewno będzie w kims walczyc. A tak w ogóle to zauważyłaś, że na samym początku jak pokazują ziemia (Kyoshi czy jak to się pisze), ogień (Roko) i powietrze (to dorosły Aang ten z bródką, co był na zdjęciu, pamiętasz je??)
No to już lepiej:) tą korrę postaram się zobaczyć dzisiaj. Na razie kończę moje Special A:) ach świetne anime. Chyba zrobię sobie prezent urodzinowy i kupie mangę:D
Neoma ale masz myśli takie coś jak na tumblurze jest?
Tak to był dorosły Aang na początku, fajny nie?
Dorosły Gaang pojawi się dopiero chyba w 7 odcinku, ale Zuka tam nie będzie :( I teraz wszyscy się zastanawiają kto jest ojcem Lin ;) ja obstawiam, że Sokka :D
Korra jest straszna, też jej nie lubię, w ogóle zero poświęcenia dla świata, po co bierze udział w tych igrzyskach :/ To miasto to Miasto Republiki to od wszystkich narodów co się o nie w "The Promise" kłócili. Faktycznie z tymi samochodami, kamerami to przesadzili takie lata 20' nie pasują nijak do awatara :( ale co zrobić... Głównym czarnym charakterem jest Amon co jest za równością wszystkim i odbiera magię tkania żywiołów.
A kto to Lin? Dziś widziałam 2 odcinek i był tam Zuko:G tzn jego głos. Jakiś Moka czy jak mu tam. Pan Leszek tak samo go podkłada jak Zuko. Od razu wpadło mi w ucho:) a wczoraj przeglądalam foty z korry i widziałam zdjęciana którym będzie Aang z Korrą! Masakra! oj będę to oglądać, ale tylko dla jakiś wspomnień o gaangu:)
Dobrze że chociaż głos został. Pojawi się też niejaki pożal się boże wnuk niby Zuka ale ten facet to porażka. Dziwnie wygląda i tak się dał załatwić Amonowi. Zuko nigdy by się tak na dudka wystrychnąć nie dał. I walczy chłopina tak bylejak. Ale to dopiero w odcinku 10. No tak Aang się objawi się Korze, bo już nie wytrzymał jak ona tak sobie nie radzi ;) Lin jest córką Toph i jest komendantem policji, ta taka siwa. Ale jako jedyna babka wymiata w tym anime. Tenzina też lubię ale polubiłam go dopiero później :)
Dziewczyny jak tak sobie na to patrzę i słucham to dostaję depresji... oni chyba nam zniszczą Sailor Moon. Przecież to jakaś patologia! http://www.youtube.com/watch?v=SRfVm8a2bCU
Hej tutaj są pierwotni mistrzowie magii wody http://princezukothefirebender.tumblr.com/post/62127365348/toniio94-the-original -benders to jednak były rybki :) a nie księżyc.
A tak przy okazji w tym nowym musicalu Mamoru gra kobieta http://ibelieveinitmiracleromance.tumblr.com/post/62101581818/im-really-glad-tha t-they-let-mamoru-keep-his
:/ :/
wiecie co mi to przypomina? http://images2.wikia.nocookie.net/__cb20130722103109/avatar/images/7/78/Actress_ Aang.png .....
Skończyłam oglądać i było nawet nawet:) z początku ciężko było mi się przyzwyczaić do tego miasta, ale jakoś poszło. Zmieniam zdanie o Korze. Sympatyczna dziewczyna. Lubię ją. Mako niczego sobie:D dużą robotę robi u niego głos. A Bolin to Jet! Dopiero w 3 odcinku coś mi zaświtało, że skądś znam ten głos:D miałam mieszane uczucia co do Asami, ale w porządku z niej babka. Ten mały Tenzina strasznie paskudny, obrzydliwe dziecko, a ten cały Tarlok od początku mi śmierdział. Zaskoczeniem było dla mnie kin jest Amon. To im się udało. A w ogóle dorosły Gaang super! Radca Sokka:D a Aang świetnie wyglądał jak dorósł. Toph nic a nic sie nie zmieniła:) chciałabym jeszcze zobaczyć Katarę i Zuko. Może jeszcze będę w następnych seriach, ja myslisz? W końcu na zdjęciu byli wszyscy dorośli. No i myślę, że nie zrobią 2 serii Aanga. Jakby chcieli, to już dawno zrobili. Myślę, że skoro przewidują 5 sezonów Korry, to pewni w jakis retrospekcjach opowiedzą co się działo dalej z Gaangiem. Przynajmniej bym chciała. No a właśnie Gaang był 9 odcinku:) myślę, czy wszystko napisałam. Hm... No właśnie, kto się zastanawia kim jest ojciec ten policjantki?? Nie było o tym mowy przecież.
No ten mały Tenzina faktycznie obrzydliwy ;) dla mnie cała ta afera z Amonem i Tarlokiem była fascynująca ale nadal Korry nie lubię. Cała ta drużyna awatara nie przypadła mi do gustu oprócz Bolina. I głęboko w to wierzę że zaczną Aanga znowu kręcić :) No właśnie nie uściślili kto jest ojcem Lin więc pozostaje nadzieja, że to będzie Sokka :) Bo tak ładnie się zwrócił do Toph na tej sali sądowej, że wymyśliła magię metalu :D
Ech, ale pomysł z odbieranie tej mocy to intrygujący.
Ale czy fani nie czują się zawiedzeni przeskokiem o kilka pokoleń?
To jest tak, że jeden awatar zdycha, rodzi się kolejny? i z różnych żywiołów.
Mamorka gra kobieta, co jest średnim pomysłem :( Ale przynajmniej róże mu zostały.
Kiara, to ten zespół, co miał się nauczyć spiewać do nowej anime? To rozumiemy, skąd opóźnienie.
Taaa opóźnienie jest bo ten zespół chodzi jeszcze na lekcje śpiewu ;) Tak to ten zespół, Momoiro Clover trzeba ich wyeliminować dla dobra tego anime ;) Z fanami to różnie są też tacy co uważają że legenda korry jest nawet lepsza co mnie oburza. Ja jestem bardzo zawiedzona tym przeskokiem o kilka pokoleń, chociaż trzeba przyznać że pomysł ciekawy. Tak, jak umiera awatar to rodzi się nowy z innego żywiołu i tak w kółko.
Ale to z tą kobietą to przegięli na maksa, jak tak można? Ci Japanole są jacyś aseksualni chyba...
Nie, to na pewno nie Sokka. Był z Suki. To taki porządny chłopina. Nie zrobiłby tego. Co do zespołu to faktycznie śpiewają fatalnie. Aż mi w uszach piszczało. no ale wiecie do openingu to może jakoś poprawią ich ten śpiew, no wiecie te maszynowe sztuczki, gdzie to się poprawia, żeby nie było słychac fałszu. Już ta poprzednia ich piosenka "otome sensou" czy jakos tak, lepiej im wyszła. Nawet mi się podobała i pasowałaby do openingu dla Czarodziejki. A zdjęcia Mamoru nie widzialam:( nie wyświetliło mi się:(
To może to się wyświetli http://1-ps.googleusercontent.com/x/www.broadwayworld.com/newimages.bwwstatic.co m/upload10/578625/sm8.jpg.pagespeed.ce.o-g401BEAX.jpg
patrz i płacz :( No wiem, że jest ta Suki ale ona coś tam luka na Zuka w komiksach więc może ten związek z Sokką się rypnie :D ale jestem dla nich wredna ;)
To będą musieli mieć super ten sprzęt żeby wszystkie fałsze wykasował, zwykły nie wystarczy ;) A co myślisz o młodym generale Iroh? Bo on jest niby wnukiem Zuka :/
Hej tak teraz oglądam sobie "Fantaghiro 2" i jest tam wiele odnośników do Sailor Moon :D Jest tam taka zła czarownica co pragnie rozdzielić Fantaghiro i Romualda, rzuca na niego czar, on zapomina o Fantaghiro i nawet dochodzi między nimi do bitwy. A biedna Fantaghiro nie chce z nim walczyć i próbuje mu przypomnieć o sobie. Toż ta zła czarownica to wykapana Queen Beryl xD Oglądałyście może ten film??