Dokładnie 16 maja godz. 20.00 o jakże interesującym tytule "Hiszpańska Intryga". Jakby ktoś jeszcze ,tak jak ja, nie miał okazji go zobaczyć;)
No to Świetne i końcu co niektórzy zobaczą bez napisów....czekamy niecierpliwie i zachęcam wszystkich :)
Ja w sumie żadnego filmu nie oglądałam z napisami zawsze czekałam na lektor a to był by pierwszy film co oglądałabym z napisami...... Dobrze że idzie w tv......
Zgadzam się, bardzo dobrze że będzie w TV :)
Byłem tak zaciekawiony filmem że nie mogłem czekać, i oglądałem z napisami, ciężko, dlatego teraz zobaczę z lektorem i to na Pulsie :)
No teraz to będziemy szukać po necie Czerwonego Orła z lektorem i ściągać go. Ale ja i tak oglądnę oryginał i po polsku :) :)
Słusznie, chciałbym już dzisiaj, ale poczekamy jeszcze tydzień :)
Szukam ciągle zapowiedzi w autopromocji, ale jakoś nie ma, chyba za wcześnie jeszcze :)
Ja w sumie bardzo rzadko oglądam tv, ale masz rację mogą puścić dopiero w niedziele albo jeszcze później. Najbardziej denerwuje mnie to jak niektóre filmy reklamują z 2 tyg wyprzedzeniem a niektóre dzień przed puszczeniem
Ja wcześniej to 3h na necie do późnej nocy przed TV ale teraz to najwięcej na necie siedzę bo więcej informacji można się dowiedzieć a tv to wtedy jak idą fajne filmy albo jak neta nie ma....
Uwierz że robię to samo, ale bez telewizora się nie obejdę :)
Sedze najwięcej na necie jakieś 5 h dziennie, plus to że gram w gry, potem odpoczywam przy telewizorze :)
Mnie to trzyma bo od pon do czw nie mam dostępu do neta (no nie całkiem mogę siedzieć ale nie na swoim kompie i to mnie trzyma) więc w weekendy nadrabiam albo jak wolne w budzie to siedzę cały dzień..... 5 h to nie raz za mało......
Ja odwrotnie, w weekendy nie mam czasu, w tygodniu od południa wolne to siedzę jak najdłużej mogę, a TV, to tak w granicach wolnego czasu :)
Dokładnie to jest najgorsze, aby tym razem gdy film w drodze nic nie wypadło, bo wyszedł bym z siebie :)
Racja, i ta seria Na dobre i na złe, czy na wspólnej, moda na sukces, jedyne co nawet ujdzie to Pierwsza miłość....
No zazwyczaj uwielbiam Amerykańskie seriale lub Niemieckie, ciągle dzieje się jakaś akcja :)
Niemiecki, ja nie cierpię, ale niektóre seriale to wyjątek, a Amerykńskie to wszystko, najlepsza kacja, najlepszy spędzony czas ptrzed TV :)
A już jutro na TVPULS o 20.00 będzie lecieć Czerwony Orzeł ( Aguila Roja La Pelicula ), nie moge się doczekać, a ty będziesz oglądać ?
No wiadomo że będę oglądać dobrze że znajomi u których teraz jestem mają Tv Puls bo normalnie pojechałabym do domu :) :) Ja tez nie mogę się doczekać....
Ja bym sobie tego nie wybaczył jakbym nie oglądał AR :)
widziałem już ten film, ale tylko z napisami, a to co innego :)
Ja w ogóle nie widziałam i tym bardziej chcę oglądnąć a potem będę polować na ściągnięcie go z lektorem :) :)
No mi się udało tydzień po oglądnięciu filmu miałam już na kompie ściągnięty film..... :) :) :) Tak że w środę następną już oglądałam 2 raz..... :) :) :)
No teraz z powrotem wróciłam do serialu bo muszę oglądnąć porządnie 3 i 4 sezon bo dużo odc nie oglądałam...... :) :)
No ja miałam wpadkę na lekcji myślałam coś o AR i nauczyciel zadał mi pytanie i nie miałam pojęcia o co chodzi ale jakoś udało mi się wyjść z tej sytuacji i teraz jakoś skupiam się na lekcjach ale ino najważniejszych a na reszcie to walić z góry na dół już mam dość tej budy......
Szkoła jest najważniejsza ale tylko ze względów edukacyjnych :)
ważne jest to czym się interesujesz, a AR jest rzeczą wspaniałą i ważne jest to by z tego nie rezygnować, nawet gdy masz przez to dużo pracy, kłopoty, czy masę krytycznych opinii...ja się tym nie przejmuję i robię to co uwielbiam :)