Lubicie gry przeglądarkowe? Co byście powiedzieli na grę przeglądarkową Waszego ulubionego serialu? ;)
Oto oficjalna gra Aguila Roja, w której możecie spotkać wszystkich bohaterów Czerwonego Orła!! http://server3.miaguilaroja.com/registro.php?refid=2895
Jedyny mankament jest taki, że gra jest jedynie w hiszpańskiej wersji językowej. Jednak dla osób, które miały już do czynienia z takim typem gier nie powinny mieć problemu.
Zapraszam do wspólnej gry na serwerze Comisario! :P
Dodaję specjalnie osobny temat, żebyśmy mogli się jakoś porozumiewać odnośnie tej gry w jednym miejscu.
Oficjalna gra Aguila Roja, w której możecie spotkać wszystkich bohaterów Czerwonego Orła !!!
http://server3.miaguilaroja.com/registro.php?refid=2895
Gra jak inne na przeglądarkę o wiele się nie różni, rozgrywka jest w pełni integralna :)
Zresztą sami zobaczcie !
Jak się zalogować ?
Por favor, completa el formulario de registro :
Proszę wypełnić kompletny formularz rejestracyjny.
Nombre de usuario:
Ksywka, nick, imię
E-mail:
Niezbędnie by zalogować się do gry i potwierdzić konto :)
Contraseña:
Hasło
Confirmar Contraseña:
Powtórz hasło
Servidor:
miejsce, kontynent, strefa w której chciałbyś grać - postać :)
COMISARIO
Al registrarme acepto la Política de Privacidad y los Términos y Condiciones de mi ingreso en el juego.
No deseo recibir informacion comercial de Multi Webgames
No deseo recibir informacion de los colaboradores de Multi Webgames
Należy zaznaczyć wszystkie punkty pozytywnie fajką :)
W razie problemów z zapoznaniem się języku Hiszpańskiego umieściłem podpowiedź powyżej,
gdyby miał ktoś problemy z przetłumaczeniem czy po prostu nie zrozumiał przekazu :)
MIŁEJ ROZGRYWKI ! :)
wiecie może w jaki sposób wydobywać surowce? :D bo właśnie tego nie mogę rozgryźć... :(
łohoho po paru niesystematycznych (łącznie 45 minut) dniach gry odkryłem gdzie jest tartak :D
Tartak - Ver Valle
znajdziecie go na swojej mapie:
valle - dolina
Jakie macie koordynaty doliny? moje to 22x26
fajnie by było gdybyście mieli takie same nicki jak tutaj na filmwebie, żeby można by było się zorientować kto kim jest.
Ver Valle - dolina - haha, mam, i nawet spoko funkcjonuję :)
Moja koordynacja to 23x44 (plus minus odkryta mapa w okolicach)
jakby co to mój nick jest Aguila92Roja
Musisz najpierw zdobyć odpowiednie narzędzia pracy, potem wydobywać surowce,
możesz wykupić wieśniaków do pomocy, ale najpierw uzbieraj 120 semperitów :)
Ja mam ułatwione granie, ponieważ moja przeglądarka automatycznie tłumaczy mi otwierane strony na język polski:) Gram dopiero od paru minut, ale zaczyna mnie wciągać :D
Ja mam ułatwione granie, ponieważ moja przeglądarka automatycznie tłumaczy mi otwierane strony na język polski:)
Łał, moja też a to dzięki GOOGLE writers :)
pisałem do góry, żeby zrobili serwer zagraniczny - chociażby angielski, ale nie są zbytnio przychylni... Podobno w regulaminie - napisanym po hiszpańsku :D - jest napisane, że jedynym językiem jakim można używać w grze i na forum to hiszpański. Ciekawe jak ktoś (np. ja) nie znający hiszpańskiego miałem wiedzieć, że nie mogę pisać po angielsku. trochę śmieszne, ale bądźmy dobrej myśli, a może uda się z angielskim serwerem.
Również polecali przeglądarkę Chrome - automatycznie tłumaczącą na polski.
GOOGLE CHROME, jest też super :), dzięki :)
A co do angielskiego serwera, to i ja pisałem do moderatorów gry przeglądarkowej, ale nie dostałem odpowiedzi :)
Nie każdy też ma takie tłumaczenia stron, i czasem mogą być kłopoty z porozumieniem się.
Z tym że z gry korzystają ludzie z całego świata, to kolejny wielki problem.
W tedy ten serwer mógłby być baaardzo potrzebny.
Moze da się coś na to poradzić :)
Jakby ktoś też chciał coś napisać, żeby zrobili serwer dla "NO CASTELLANO" , to zapraszam do tematu: http://foro.miaguilaroja.com/foro/showthread.php?29085-Other-language-game-versi on
Kurde, kurde nie umiem w to grać. Jak w to się gra?? Pomocy ?? Mam to tłumaczone ale i tak nic nie wiem :) Muszę zbudować szkołę no i muszę mieć surowce. No i poszłam do tartaku ale nie wiem co dalej haha :D
Wie ktoś może, jak uzyskać pszenicę, czy też jak to Google Chrome tłumaczy "Płatki owsiane"? ;p
"Płatki owsiane" - hahah, tak wiem coś o tym, tak samo jak czerwony proszek do barwnika tkanin " buraczki " :)
Zaglądnij do tartak :)
Sorki wielkie za ten tartak - miałem na myśli młyn, tam jest pszenica, żyto, kukurydza, i inne surowce :)
Jeżeli nie są dostępne, albo nie ma młyna, to kupcy na targu dysponują małą ilością zasobów pszennych.
A gdzie:P? Przebadałem i nie mogę skminić, aby uzyskiwać żyto (jedynie od innych graczy i za maravedis), ale żadnego młyna nie ma, co byłyby "pszenica, żyto, kukurydza i inne surowce". Możesz mi dokładniej objaśnić?
Zdjęcie:
Mur przekreśliłem , bo wiadomo. A w reszcie to nie ma czegoś takiego, więc gdzie?
[IMG]http://i40.tinypic.com/b8krm.png[/IMG]
linku nie mogę odtworzyć ;)
A żeby mieć młyn trzeba mieć ratusz, a żeby mieć ratusz trzeba mieć uniwersytet :)
U mnie w miasteczku był już ratusz i uniwersytet ?!
Czyżbym miał jakieś błędy na serwerze ?
Mógłbyś mi wszystko wytłumaczyć dokładnie jak zrobić ten młyn? :P A raczej Pole Zbóż :D? Bo nie mogę do tego dojść, a ludziska... głodują :D
Jak grałeś w Kozacy to powinieneś zrobić to co tam.
Zlec w ratuszu budowę tartaku przez chłopów, gdy zrobią, wybuduj w tartaku młyn do pszenicy,
a na koniec gdy pole będzie rosło daj wieśniakom zajedzie by zbierali do magazynu gotowe zbiory.
tylko pamiętaj by zasiewać automatycznie pola, bo dalej skonają z głodu.
W jakim znowu ratuszu. Czy ty oby na pewno masz na myśli MiAguilaRoja2 ?! Nie ma czegoś takiego jak "Ratusz". W "Kozacy" nie grałem, ale grałem w podobne plemiona inne tego typu gry. tartak to już mam i jest od początku, w dodatku wspólny z innymi graczami.
Kurczę to przepraszam jak cię wprowadzam w błąd, może gram na innym kontynencie, lub serwerze, tutaj mam ratusz, wielki budynek który stoi na środku placu, dookoła inne budynki, a z bocznych stron tartaki, kopalnie i domy zamieszkałe przez osadników i plebejuszy.
Przykro mi, że nie pomogłem, ale jak o czymś się dowiem to ci jak najszybciej napiszę :)
Czasem mi się wydaje że to ja coś spaprałem w grze.
to nie ratusz, ale dom Markizy - pałac ;p Leon - tłumaczenia Chrome są jakie są ;p
O ten pałac to wiem, chodzi mi o drugi budynek, obok.
A na jakim serwerze jesteś ?
A, no właśnie ja mam Alonso, bo innego mi nie wybiera, a na dodatek serwer jest inny niż wszystkie, może dlatego nie mogę się z tobą porozumieć w sprawie ratusza i innych budowli :)
Jaki macie nicki na Comisario? Albo raczej jak nazywają się wasze wiochy? Moja to Keseya