Jak myślicie jak się potoczom losy margaarity i goznala . mam nadzieje ze zadne z nich nie zginie , w koncu gonzalo jest bohaterem ;) Uwielbiam goo ;** !.
Nie wiem jak się "potoczom", ale to chyba oczywiste, że będą razem.
Swoją drogą... równie oczywista wydaje się potrzeba zaglądania do słownika czasami...
Pisałeś mi żebym nie pisałam odcinków które jeszcze nie były , więc się dostosowałam i zablokowałam go ;)
Ok, dobra, ale po co go pisałaś, a potem zablokowałaś, pamiętaj nie rób tego, i pomyśl co piszesz ;/
wiesz cieszę się że ty nie robisz błędów ....
swoją drogą mogłabyś być trochę miła ... ;///
nowa jestem ;. !!!.
...swoją drogą mogłaś to napisać w jednym komentarzu ;) Mmadelinee na pewno będzie milsza kiedy i Ty zanim coś napiszesz to zastanowisz się co i jak... napisać ;] Wiem, że jesteś nowa i cieszę się bardzo, że do nas dołączyłaś :)) ale i ja się trochę zirytowałem gdy przeczytałem temat i post napisany przez Ciebie... Niczego nie wymagam no, ale ta Twoja wypowiedź jest... jakby to tak ładnie ująć żeby nie obrazić i nie zniechęcić? Hmmm.... taka bardzo... "młodociana" Tak, "młodociana" to dobre określenie. Niemniej jednak zachęcam gorąco do częstej dyskusji i brania udziału w naszych grach i quiz'ach ;)) Pozdro.
Dokładnie, nie dodawaj tematów takich treści, bo jak widać nie każdy jest tak dobroduszny jak Lexus, czy nawet ja.
Czasem są ludzie, którzy śmieją się ze śmiesznych tematów, nie obrażając przy tym autorów, tak jest tutaj, bo temat jest nieprzemyślany, napisany jak kura pazurem, po prostu jest niepotrzebny.
W końcu to forum społecznościowy i ludzie wymagają takiego stylu jakiego sama byś oczekiwała.
Czyli czystego, spójnego i kulturalnego.
Jesteś mowa, na forum, ale pisać potrafisz, i myśleć co piszesz też,
więc następnym razem jak dodasz temat to przemyśl go dwa razy i napisz raz a dobrze :)
to nie spekulacje, to rada - jakże przyjacielska, i witaj w gronie fanów :)
No i dyskutuj z nami tak jak podpowiada to lexus w innych tematach.
Niestety ja również popełniam błędy, aczkolwiek staram się przeczytać coś 2 razy zanim to napiszę. Widzę, że panowie mnie zrozumieli, więc mam nadzieję, że z Tobą jest/będzie podobnie. Swoją drogą chciałam nadmienić, że wcale taka wredna jędza ze mnie nie jest ;p
No pewnie że z ciebie jędza nie jest, bo jesteś miłą osóbką :)
Każdy o tym wie, nawet nie pojęta Ola, która powitała nas małym błędem, który każdy zrozumiał.
Nikt nie jest idealny, a robienie błędów o tym świadczy, w sumie jesteśmy normalni i normalnie się można dogadać.
Mmadelinee - słownik chyba nie będzie potrzebny, można się pomylić ;)
Jakie będą losy Margarity i Gonzala, zobaczymy w kolejnych odcinkach.
Ale ja widzę wszystko w kolorowych barwach miłości, i nie będzie żadnych niemiłych niespodzianek.
Aha........nikt nie zginie z tych osób :)
ja też go uwielbiam, serial :)
Pozdrawiam :)