PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=506885}

Czerwony orzeł

Águila roja
2009 - 2016
8,0 2,5 tys. ocen
8,0 10 1 2477
Czerwony orzeł
powrót do forum serialu Czerwony orzeł

Alonzo

ocenił(a) serial na 10

Wie ktoś może kto gra małego Alonza? Nie wiem czemu, ale nie jest wymieniony w obsadzie (tej na filmwebie) chociaż gra jedną z głównych postaci! Przecież to syn Czerwonego Orrła, czyli Gonzala de Montalvo.

ocenił(a) serial na 10
123Kasia_123

Alonsa gra Guillermo Campra. A nie ma go jeszcze w obsadzie, bo kontrybucja z nim czeka dopiero na akceptację.

użytkownik usunięty
Lane

Właśnie :)
lane ma racje - kontrybucja na Guillermo Campra trwa, ale to kwestia czasu by go dodali :)

użytkownik usunięty
Lane

Pewnie ty go dodajesz ? - to dobrze że się ktoś odpowiedni za to zabiera :)

ocenił(a) serial na 10

Nie, akurat nie ja. Po prostu weszłam w oczekujące materiały i zobaczyłam, że kontra czeka na akceptację ;)
http://www.filmweb.pl/serial/Czerwony+orze%C5%82-2009-506885/contribute/roles/19 88192/0
W tej kontrze jest dodawany tylko Alonso, więc powinna wejść bez problemu ;) Tylko pewnie jeszcze troszkę poczekamy zanim go wpiszą, bo kontra utworzona 4 listopada, a stan kolejki do obsad jest aktualnie datowany na 29 października.

Obstawiałabym, że to tomucho77 go dodał, bo najwięcej dodaje przy tym serialu ;)

użytkownik usunięty
Lane

Tomucho77 - wiem, znam go, też tak myślałem, i jest w dodających...
Ale oglądałem twoje dodania, i uważam ze dodajesz świetne materiały :)
Dużo ci zawdzięczam na FW, bo dzięki tobie wiele się dowiedziałem :)
Ale temat Alonsa jest w toku i jestem zadowolony :)
Dzięki za wyjaśnienie :)

ocenił(a) serial na 10

Heh, dziękuję za miłe słowa ;) Aż nie wiem co powiedzieć :D
Ja też się dowiedziałam sporo ciekawych rzeczy od Ciebie ;) jak np. to że David i Francis się przyjaźnią ;) bo po ich grze w serialu w życiu bym nie przypuszczała ;) ale to właśnie dowodzi jak świetnymi i profesjonalnymi są aktorami ;) Może znasz jeszcze jakieś ciekawostki z planu? Kto kogo lubi lub nie lubi itp? ;)

użytkownik usunięty
Lane

I ja również dziękuje za miłe słowa, jesteśmy kwita :)
raczej ja się dowiedziałem od ciebie różnych potrzebnych informacji, bez ciebie bym się zgubił :)
najlepszą informacją jest to że INMA CUESTA i DAVID JANER są razem, i planują razem życie :)
Na planie też grają kochanków, skrycie, ale dojdzie do szczęścia :)
pozdrawiam :)

ocenił(a) serial na 10

Łooooo, no to jest dopiero bomba :D Inma i David razem to fantastyczna wiadomość ;))) W serialu to się obawiam, że jeszcze trochę potrwa nim się zejdą, nie mówiąc o tym, że pewnie jeszcze wieki potrwa nim Margarita się dowie, że Gonzalo jest Czerwonym Orłem... o.O no ale miejmy nadzieję, że kiedyś jednak do tego dojdzie ;) i że nie będzie to ostatni odcinek ostatniego sezonu :D

Nie no, nie jesteśmy kwita ;D bo Ty mi sprawiłeś więcej komplementów ;) ale zaraz spróbuje to nadrobić :D Ty jesteś moim przewodnikiem po hiszpańskim świecie ;) bo o ile jeszcze na oficjalnej stronie Aguila Roja potrafię znaleźć sobie odcinek, którego mi potrzeba, to już mowy nie ma, żebym zrozumiała newsy :/ a co dopiero, żebym po hiszpańskich czasopismach wywnioskowała, jakie są relacje między aktorami na planie ;) Tak więc widzisz, że do dostarczenia takich informacji jesteś niezbędny i niezastąpiony ;)

użytkownik usunięty
Lane

Nie no, nie jesteśmy kwita ;D bo Ty mi sprawiłeś więcej komplementów ;) ale zaraz spróbuje to nadrobić :D Ty jesteś moim przewodnikiem po hiszpańskim świecie ;) bo o ile jeszcze na oficjalnej stronie Aguila Roja potrafię znaleźć sobie odcinek, którego mi potrzeba, to już mowy nie ma, żebym zrozumiała newsy :/ a co dopiero, żebym po hiszpańskich czasopismach wywnioskowała, jakie są relacje między aktorami na planie ;) Tak więc widzisz, że do dostarczenia takich informacji jesteś niezbędny i niezastąpiony ;)
Hahah - dzięki za tą formę postu, ale i tak twierdzę że to co zrobiłaś dla mnie,
jest pestką w porównaniu co ja zrobiłem.
I niech tak zostanie :)

A co do ostatnich odcinków będzie syty HAPPY END - na to możesz liczyć :)

ocenił(a) serial na 10

Oki, zgódźmy się i niech tak zostanie ;)

No, oby, oby był happy end ;) ale z drugiej strony to "endu" to ja bym nie chciała ;D Niech będzie "happy", niech Gonzalo i Margarita sobie żyją razem, ale niech serial się nie kończy ;D No a swoją drogą, to ciekawe jak życie samo dopisuje scenariusz wydarzeń xD

użytkownik usunięty
Lane

OK, niech tak będzie :):)

Co do scenariusza to zbieg okoliczności i sama okoliczność zdarzeń i sytuacji dochodzi do końcówki,
po czym kończy się różnie.
Serial w końcu przestanie być emitowany bo się skończy, ale skończy się na pewno szczęśliwie.
Ale nie będzie to wyglądać tak samo jak na początku :)

ocenił(a) serial na 10

No ale chyba jeszcze trochę pociągną z Orłem w Hiszpanii, nie? Z tego co mi Google Translator przetłumaczył zrozumiałam, że serial chyba cieszy się ogromną popularnością w Hiszpanii. Jeśli się mylę, to mnie oczywiście popraw ;) no a jak mają dużą oglądalność, to chyba tak szybko nie skończą ;D

użytkownik usunięty
Lane

Hiszpania żyje czerwonym Orłem, tam jest teraz moda na ten serial, tak jak u nas Prosto W serce,
czy M jak Miłość, choć nie lubię takich klimatów :)
u nas jest też popularny, ale nie tak bardzo jak tam, i nie mam zamiaru cię poprawiać, bo dobrze napisałaś :)
Ale czerwony Orzeł długo będzie jeszcze emitowany w Hiszpanii, jak będzie u nas zobaczymy :)

ocenił(a) serial na 10

Jakby był u nas emitowany w lepszym czasie antenowym, a nie traktowany jako popołudniowa zapchajdziura, to by miał większą widownię, a TVN7 motywację do zakupu kolejnych odcinków... ;>

użytkownik usunięty
Lane

O ! dokładnie, o tym samym myślę, ale i tak cieszy się popularnością prawie na całym świecie...na pewno :)

ocenił(a) serial na 10
123Kasia_123

Aha dzięki za wyjaśnienie;) Pozdrawiam

123Kasia_123

Wiecie może czy wogóle Alonzo dowie się że jego ojciec to Czerwony orzeł, a jak tak to w którym odcinku to następuje. Pozdrawiam miłośników Aguila Roja. :)

Rafi0991

Wg moich informacji, takiego odcinka jeszcze nie nagrali.

ocenił(a) serial na 10
Bella_Riddle

Zna ktoś może jakąś stronę na której można zobaczyć odcinki Czerwonego Orła? Bardzo zależy mi na odcinku 11 (wyemitowanym na tvn7 6 grudnia) i czy ktoś wie ktory sezon teraz nadają w Polsce?

ocenił(a) serial na 10
123Kasia_123

http://www.rtve.es/alacarta/videos/aguila-roja/aguila-roja-t3-capitulo-39/122014 5/ tutaj możesz zobaczyć aczkolwiek uprzedzam jest to wersja hiszp. BEZ napisów. Z napisami szukaj na chomiku ;) W Polsce nadawany jest obecnie 1 sezon. Nie całe 3 tyg. skonczył się 3 sezon i TVN7 wróciło do pierwszego.

ocenił(a) serial na 10
lexus123

Bardzo dziękuję;)

użytkownik usunięty
Rafi0991

Będą tylko przypuszczenia, że Alonso wie o tym że Gonzalo jest Czerwonym Orłem, był odcinek jak Satur zostawił pas w łóżku pana, i do tego Alonso to zobaczył...później były sceny tłumaczenia się :)

ocenił(a) serial na 10

A że Alonso nie dał się tak prosto przekonać, to potrzebna była mała mistyfikacja xD Satur wynajął jakiegoś przypadkowego gościa, żeby udawał Orła i dopiero jak Alonso zobaczył jego twarz, to dał się przekonać, że to nie jego ojciec jest Orłem xD

użytkownik usunięty
Lane

DOKŁADNIE ! ;)

Lane

a wiesz może w jakim odcinku i sezonie to było?

ocenił(a) serial na 10
Rafi0991

W naszej wersji, znaczy w wersji TVN7 to było/jest/będzie [akurat za niedługo wyemitują ten odcinek ponownie] chyba w odc. 16 [tak przynajmniej wynika z tego opisu - http://tv.wp.pl/name,Czerwony-Orzel,prid,23558871578,opisdlg.html ], natomiast w oryginale to jest prawdopodobnie sezon drugi odcinek trzeci.

użytkownik usunięty
Lane

Jak zwykle precyzyjnie, i dokładnie, czytajcie i korzystajcie z tego co daje wam LANE....to 100 % pewność :)

DZIĘKI, poraz kolejny udowodniłaś że znasz się na dodawaniu :)

ocenił(a) serial na 10

;)))))))))))))))

Jak coś wiem, to podsyłam ;)

ocenił(a) serial na 10
123Kasia_123

Alonso został wpisany do obsady ;)

użytkownik usunięty
Lane

Alonso dodany, widzę, super :)
Podsyłaj cały czas, bo to dobrze się ogląda i czyta :)