Mozliwy spoiler.Byl odcinek w ktorym brat blizniak Satura(ktory nie wiedzial ze brat istnieje) uwiezil go w jakims lochu.Odcinek byl podzielony na 2 czesci.Tej drugiej nie moglam zobaczyc a w kolejknym odcinku byl juz nowy watek.Wiec moje pytanie jest takie-co sie dzialo w drugiej czesci tego odcinka i jak rozwiazala sie sprawa z bratem Satura?
Nie mogę ci wyjaśnić, bo jest to SPOJLER, a inni zaraz zablokują temat, lub post, dlatego najlepiej zaczerpniesz odpowiedzi na forum na Facebook' u - w wyszukiwarce wpisz AGUILA ROJA FORUM, dołącz do grupy, i zaczerpnij niezbędnych informacji, a tutaj, przykro mi FW ma własne zasady :)
Jest tutaj temat z wszystkimi odpowiedziami zamieszczonymi przez ' Lexus123 ', tam znajdziesz odpowiedź ;)
A oto link :
http://www.filmweb.pl/serial/Czerwony+orze%C5%82-2009-506885/discussion/Pytanie+ -+Opowied%C5%BA,1823611
:) Princeska92 Co prawda to Spojler ale co mi szkodzi :) Satur najpierw ogłuszył złego bliźniaka a potem dał nogę Gonzalo w między czasie odkrył że Ten "Satur" to jednak nie jest jego Saturo i jak to on zaczął zdobywać informacje. Poszedł po nie do burdelu gdzie dowiedział się o bliźniakach i o miejscu w którym mieszkał ten zły. Wskoczył w strój Orła i pojechał tam. W połowie drogi spotkał bijących się z błocie braci S. Na pytanie który z nich to Saturo każdy z nich powiedział że to on, ale tylko jeden poprosił o zabicie tego drugiego. Ten który o to poprosił zginął trafiony z kuszy ponieważ prawdziwy Satur by nigdy o to nie poprosił. Proszę masz odpowiedz w dużym skrócie :) Szanuję czas innych bo nie zawsze jest go na tyle by móc oglądać odcinek, albo szukać odpowiedzi. Pozdrawiam Adara - Administratorka na Aguila Roja - Grupa dyskusyjna
Wiesz że zablokują ten post, chyba podałem jej link, to na pewno wystarczy - ehhh....
:) Princeska92 jakby zablokowali ten post to no cóż :) jak napiszesz do mnie to ci z chęcią odpisze Pozdrawiam Adara - Administratorka na Aguila Roja - Grupa dyskusyjna na FB