PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=506885}

Czerwony orzeł

Águila roja
2009 - 2016
8,0 2,5 tys. ocen
8,0 10 1 2477
Czerwony orzeł
powrót do forum serialu Czerwony orzeł

Witam, chciałam się dowiedzieć, co z dalszymi odcinkami 4 serii. Dziś zobaczyłam w
programie jakiś nowy serial emitowany w porze Orła... Co się dzieje D: ?

Syenne

W Piątek leciał ostatni odcinek 4 serii ;/
5 seria będzie w Hiszpanii we wrześniu , więc u nas pewno pod koniec roku :)

użytkownik usunięty
Syenne

Dokładnie, 4 sezon oraz 3 poprzednie były emitowane raz w całości, i się zakończyły.
5 sezon będzie w Hiszpanii we wrześniu premierą telewizyjną, a jak dobrze pójdzie to u nas jeszcze w tym roku.

Dzięki za odpowiedź ^^.
Po prostu myślałam, że jeszcze przynajmniej parę odcinków będzie, a tu koniec tuż przed operacją.
Uch, czekać tyle miesięcy na Czerwonego Orła... D:
-
Ale widzę, że ocenę mamy taką samą ^^. Widzę coraz więcej fanów Aguila Roja, trzeba przyznać, że jeden z najlepszych seriali, jakie oglądałam.

użytkownik usunięty
Syenne

O tak, coraz więcej fanów, i oby było ich jeszcze więcej :)

I tutaj nie musisz się martwić o braki w odcinkach, bo na wakacjach TVN7 emituje 4 sezony :)

Poważnie?
To cudownie, gdyż ominęło mnie wiele odcinków z pierwszej serii i trochę z drugiej (jak wiadomo, nie zawsze jesteśmy w domu).

A tak poza tym, to po ostatnim odcinku miałam sen z kolejnym odcinkiem, w którym Orzeł ratuje brata, i uwaga- godzą się.
Hah, to pewnie przez to, że to był ostatni odcinek przez kolejną serią xP.

Leon jak zwykle wszystko wie. :)

Obssesion

Ach, to chyba dobrze ;3.
Przynajmniej wiem, kogo pytać :D.

użytkownik usunięty
Obssesion

DZIĘKI - walcie do mnie, jestem fanem jak nic :)

Cztery sezony jeden za drugim???????? Nie tylko czwarty?????

użytkownik usunięty
stokrotka251

4 sezony jeden po drugim :):):)

Wszyscy tutaj mają 10 i <3.
I like it _^_.

użytkownik usunięty
Syenne

Dlatego wiadomo kto jest na właściwym miejscu :)

Wszystkiego najlepszego ! z okazji dnia Kobiet !

ocenił(a) serial na 10

Ano, przyłączam się do życzeń ; )

użytkownik usunięty
doman221

No wypada !

Za późno przyszłam, ale również się dołączam ;3.

użytkownik usunięty
Syenne

Do życzeń, się dołączasz ?

Tak, spóźnionych :P.
Jakby nie było, kobieta kobietom też może życzyć.

użytkownik usunięty
Syenne

No wiem, ale to facet powinien ingerować większy wkład :)

bardzo miło z twojej strony....

W sumie tak. Ale dostałam już różę, więc innym też się coś należy :P.

użytkownik usunięty
Syenne

Jak można za serial dać mniej niż 10......zdarza się,ale w tedy nie wiem po co tak drąży temat :)

ocenił(a) serial na 9

Czy to aluzja do mnie? Ja przyznaję się bez bicia że nie dałam 10 a to dlatego że oglądam mnóstwo seriali no i przy ocenie odwołuję się również do tego, no i dlatego tez ze niektore mnie motywy denerwują, a zeby cos dostalo u mnie 10 musi byc dla mnie bezbłędne :p

ocenił(a) serial na 9
lolita5

Co nie znaczy że nie uwielbiam tego serialu, ja go kocham żeby jasne było:P I kocham pamiętniki wampirów ale tam na forum się nie udzielam, tu się czuję tak swojsko z wami:)

lolita5

Pamiętniki wampirów też uwielbiam, ale Czerwony Orzeł, tak samo jak TVD- mają ode mnie zasłużone 10.

użytkownik usunięty
Syenne

Pamiętniki Wampirów to też świetny serial, potwierdzam ;)

ocenił(a) serial na 10

Również oglądam :D Dziś na TVN7 o 22:45 1 odc. 2 sezonu Jakby co ;)

ocenił(a) serial na 9
lexus123

Pamiętniki na tvn7 lecą? Ooo, ale ja nie mam tvn7 na tygodniu, oj i tak nie będę oglądać, czekam na czwartkowy nowy odcinek. A to jeszcze polecę "Pod osłoną nocy" rowniez leci na tvn7 ale juz niedlugo koniec sezonu

lolita5

"Pod osłoną nocy" jako wampirzy serial jest trochę żenujący, niestety. Da się obejrzeć, aczkolwiek nie ma z mojej strony wielkiej sympatii do tej pozycji. Wątek de facto skopiowany z TVD.
---
Ale ale. Na TVN7 będzie lecieć 2 sezon, ale jeśli ktoś ogląda na bieżąco, to raczej go nie zainteresuje, jak mnie xP. Już 15 będzie kolejny odcinek 3 sezonu po tej przerwie.

użytkownik usunięty
Syenne

Słuszna uwaga co do "Pod osłoną nocy" bo moim zdaniem też niczego nowego nie pokazuje, to można zobaczyć w PW, a co najważniejsze jest lepszym serialem, od tego :)

ocenił(a) serial na 9
Syenne

Ale z tego co mi się zdaje to POD OSŁONĄ NOCY było pierwsze niż Pamiętniki, a mi tam się serial podobal, wiadomo ze mniej niz TVD ale podobal

użytkownik usunięty
lolita5

No serial był pierwszy, ale jednak pamiętniki są lepsze :)

O przepraszam. Chyba ktoś tu jest niepoinformowany.
"Pamiętniki wampirów (ang. The Vampire Diaries) – publikowana od 1991 roku seria powieści autorstwa amerykańskiej pisarki L. J. Smith, opowiadająca o nastoletniej dziewczynie zafascynowanej dwoma braćmi wampirami."
1991 rok. Pierwsze były Pamiętniki, potem Zmierzch i inne.

użytkownik usunięty
Syenne

No to jednak się pomyliłem, dzięki za informacje ;)
"Pamiętniki wampirów (ang. The Vampire Diaries) – publikowana od 1991 roku seria powieści autorstwa amerykańskiej pisarki L. J. Smith, opowiadająca o nastoletniej dziewczynie zafascynowanej dwoma braćmi wampirami."
Serial na motywach filmu :)
Pamiętniki Wampirów, choć kobiecy film, fajne się ogląda :)

ocenił(a) serial na 9
Syenne

Chodziło mi o filmy, bo i tak z tego co wiem Pamiętniki książka a serial różnią się od siebie. I zdaje mi się że to co się dzieje teraz w serialu to już nie jest na książkach oparte.

lolita5

Wiem troszkę o Pamiętnikach Wampirów i serial oparty jest na książkach, choć nie do końca trzyma się wątków. Więc nie można powiedzieć, że Pod osłoną nocy było pierwsze. Otóż nie było, wybacz.

użytkownik usunięty
Syenne

To ja już nie wiem, to co było pierwsze, i z tego co wiem Pamiętniki Wampirów było drugie co do premiery 1 odcinka, od Pod Osłoną Nocy....
Pytanie tylko czy książka jest dobra, bo jak taka jak Zmierzch, i jego ponury bezsensowny film, to dzięki :)

Książka jest gorsza od serialu, ponoć -nie wiem, nie czytałam, ale fabuła była pierwsza. Pod osłoną nocy jest trochę zerżnięte, za przeproszeniem.

ocenił(a) serial na 9

No, no wiadomo że Pamiętniki lepsze:)

użytkownik usunięty
lolita5

I to mówi facet, nie kobieta, bo jak dla mnie to serial świetny... :)

użytkownik usunięty
lexus123

No to witaj w Klubie, bo ja też już zaklepywałem ten odcinek :)

użytkownik usunięty
lolita5

Ale ja nie kieruję do ciebie aluzji :)
spokojnie, to twoja decyzja, ja tylko stwierdziłem brak sensu w tym po co dać mniej niż 10 :)
Widać można, bo to jest mój ulubiony serial, twój też, ale masz swoich faworytów :)
Ja to szanuję :)