Witam, chciałam się dowiedzieć, co z dalszymi odcinkami 4 serii. Dziś zobaczyłam w
programie jakiś nowy serial emitowany w porze Orła... Co się dzieje D: ?
W Piątek leciał ostatni odcinek 4 serii ;/
5 seria będzie w Hiszpanii we wrześniu , więc u nas pewno pod koniec roku :)
Dokładnie, 4 sezon oraz 3 poprzednie były emitowane raz w całości, i się zakończyły.
5 sezon będzie w Hiszpanii we wrześniu premierą telewizyjną, a jak dobrze pójdzie to u nas jeszcze w tym roku.
Dzięki za odpowiedź ^^.
Po prostu myślałam, że jeszcze przynajmniej parę odcinków będzie, a tu koniec tuż przed operacją.
Uch, czekać tyle miesięcy na Czerwonego Orła... D:
-
Ale widzę, że ocenę mamy taką samą ^^. Widzę coraz więcej fanów Aguila Roja, trzeba przyznać, że jeden z najlepszych seriali, jakie oglądałam.
O tak, coraz więcej fanów, i oby było ich jeszcze więcej :)
I tutaj nie musisz się martwić o braki w odcinkach, bo na wakacjach TVN7 emituje 4 sezony :)
Poważnie?
To cudownie, gdyż ominęło mnie wiele odcinków z pierwszej serii i trochę z drugiej (jak wiadomo, nie zawsze jesteśmy w domu).
A tak poza tym, to po ostatnim odcinku miałam sen z kolejnym odcinkiem, w którym Orzeł ratuje brata, i uwaga- godzą się.
Hah, to pewnie przez to, że to był ostatni odcinek przez kolejną serią xP.
Dlatego wiadomo kto jest na właściwym miejscu :)
Wszystkiego najlepszego ! z okazji dnia Kobiet !
No wiem, ale to facet powinien ingerować większy wkład :)
bardzo miło z twojej strony....
Jak można za serial dać mniej niż 10......zdarza się,ale w tedy nie wiem po co tak drąży temat :)
Czy to aluzja do mnie? Ja przyznaję się bez bicia że nie dałam 10 a to dlatego że oglądam mnóstwo seriali no i przy ocenie odwołuję się również do tego, no i dlatego tez ze niektore mnie motywy denerwują, a zeby cos dostalo u mnie 10 musi byc dla mnie bezbłędne :p
Co nie znaczy że nie uwielbiam tego serialu, ja go kocham żeby jasne było:P I kocham pamiętniki wampirów ale tam na forum się nie udzielam, tu się czuję tak swojsko z wami:)
Pamiętniki wampirów też uwielbiam, ale Czerwony Orzeł, tak samo jak TVD- mają ode mnie zasłużone 10.
Pamiętniki na tvn7 lecą? Ooo, ale ja nie mam tvn7 na tygodniu, oj i tak nie będę oglądać, czekam na czwartkowy nowy odcinek. A to jeszcze polecę "Pod osłoną nocy" rowniez leci na tvn7 ale juz niedlugo koniec sezonu
"Pod osłoną nocy" jako wampirzy serial jest trochę żenujący, niestety. Da się obejrzeć, aczkolwiek nie ma z mojej strony wielkiej sympatii do tej pozycji. Wątek de facto skopiowany z TVD.
---
Ale ale. Na TVN7 będzie lecieć 2 sezon, ale jeśli ktoś ogląda na bieżąco, to raczej go nie zainteresuje, jak mnie xP. Już 15 będzie kolejny odcinek 3 sezonu po tej przerwie.
Słuszna uwaga co do "Pod osłoną nocy" bo moim zdaniem też niczego nowego nie pokazuje, to można zobaczyć w PW, a co najważniejsze jest lepszym serialem, od tego :)
Ale z tego co mi się zdaje to POD OSŁONĄ NOCY było pierwsze niż Pamiętniki, a mi tam się serial podobal, wiadomo ze mniej niz TVD ale podobal
O przepraszam. Chyba ktoś tu jest niepoinformowany.
"Pamiętniki wampirów (ang. The Vampire Diaries) – publikowana od 1991 roku seria powieści autorstwa amerykańskiej pisarki L. J. Smith, opowiadająca o nastoletniej dziewczynie zafascynowanej dwoma braćmi wampirami."
1991 rok. Pierwsze były Pamiętniki, potem Zmierzch i inne.
No to jednak się pomyliłem, dzięki za informacje ;)
"Pamiętniki wampirów (ang. The Vampire Diaries) – publikowana od 1991 roku seria powieści autorstwa amerykańskiej pisarki L. J. Smith, opowiadająca o nastoletniej dziewczynie zafascynowanej dwoma braćmi wampirami."
Serial na motywach filmu :)
Pamiętniki Wampirów, choć kobiecy film, fajne się ogląda :)
Chodziło mi o filmy, bo i tak z tego co wiem Pamiętniki książka a serial różnią się od siebie. I zdaje mi się że to co się dzieje teraz w serialu to już nie jest na książkach oparte.
Wiem troszkę o Pamiętnikach Wampirów i serial oparty jest na książkach, choć nie do końca trzyma się wątków. Więc nie można powiedzieć, że Pod osłoną nocy było pierwsze. Otóż nie było, wybacz.
To ja już nie wiem, to co było pierwsze, i z tego co wiem Pamiętniki Wampirów było drugie co do premiery 1 odcinka, od Pod Osłoną Nocy....
Pytanie tylko czy książka jest dobra, bo jak taka jak Zmierzch, i jego ponury bezsensowny film, to dzięki :)
Książka jest gorsza od serialu, ponoć -nie wiem, nie czytałam, ale fabuła była pierwsza. Pod osłoną nocy jest trochę zerżnięte, za przeproszeniem.