PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=506885}

Czerwony orzeł

Águila roja
2009 - 2016
8,0 2,5 tys. ocen
8,0 10 1 2477
Czerwony orzeł
powrót do forum serialu Czerwony orzeł

Kończę oglądać 5 sezon i zastanawiam się, czy będzie szósty?

ocenił(a) serial na 10
gry270

Nie wiadomo, musisz śledzić na hiszpańskiej stronie.

daisy95

Czyli nie zaczęli go jeszcze kręcić? Kurczę, to znaczy, że sobie poczekamy, o ile w ogóle go nakręcą :/

ocenił(a) serial na 10
gry270

Raczej nie, jeśli w ogóle zaczną pracę nad kolejną serią to w Polsce będzie za 100 lat... jak zwykle. ps: sorka, że 2 razy to samo, ale ta strona jest po ry ta

daisy95

Szósty sezon już jest nakręcony premiera w Hiszpanii w tym roku. 25.11.2013 rozpoczęły się zdjęcia do 7 sezonu :D

gry270

Szósty sezon już jest nakręcony premiera w Hiszpanii w tym roku. 25.11.2013 rozpoczęły się zdjęcia do 7 sezonu :D

ocenił(a) serial na 10
gry270

Nie wiadomo, musisz śledzić informacje na hiszpańskiej stronie.

ocenił(a) serial na 8
gry270

Sądzę, że będzie ponieważ na hiszpańskiej stroni jest "zapowiedź" 6 sezonu (taki filmik)
http://www.rtve.es/alacarta/videos/aguila-roja/aguila-roja-avance-sexta-temporad a/2156133/

balletka21

szkoda ze sie koczy ale byc na 100% 6 seria bo nie wyjasnione jest wszystko pytanie kiedy choc chyba na 2015 rok trzeba bedzie czekac .

ocenił(a) serial na 9
balletka21

Przed rozpoczeciem emisji 5 sezonu tez puscili zapowiedz, jak sie okazalo zapowiedz ta skladala sie ze scen z prawie kazdego odcinka. A skoro teraz puscili zapowiedz 6 sezonu to mysle ze teraz tez tazapowiedz sklada sie z poszczegolnych scen wybranych z calego sezonu. Dlatego mam nadzieje ze na wiosne albo jesienia puszcza6 sezon.

ocenił(a) serial na 9
Iga_9

Widziałam tą zapowiedź i są tam takie sceny, których na pewno w serialu nie było;)

selena_77

mam nadzieję że w 6 serii wróci Lucrecia, bo już się za nią stęskniłam ;)

ocenił(a) serial na 9
braindead3006

Wróci;) nie martw się ;)

ocenił(a) serial na 10
selena_77

ja gdzies czytałam że 6 seria juz powstała a kręcą 7 :)