Mam pytanko kto wie czy Orzeł będzie w 2013 czy 2014 ?
Dzięki :)
Proponuję,by w tym temacie były podawane jakieś konkretne info na ten temat,bez spamu ze strony stokrotki251 i Leona92Kennedy. Wszystkie inne tematy są tak zaspamowane,że nawet nie chcę się zaglądać do nich...
mandaryn111 - w pełni się z tb zgadzam
jak przedtem szukałam tutaj czegoś na temat 5 sezonu to wychodziłam z zakładki widząc 18 stron pod jednym tematem <ściana>
kiedyś chodziły plotki, że sezon 5 ma na polskiej antenie pojawić się w styczniu, a w hiszpanii ponoć premiera była we wrześniu
zzzzzi :) we wrześniu tak była ale 4 sezonu u nas tak był wtedy styczeń ale teraz wszyscy czekają na 5 sezon. :D zdjęcia do 6 sezonu ruszą w styczniu :) Pozdrawiam
:) Witajcie nie wiem czy nadal zaglądacie do tego tematu. Hiszpania jak na razie nie podała daty premiery serialu AR zamiast Orła od 7.01.2013 można oglądać Gran Reserva a od 8.01. Cuantamo W zapowiedziach seriali aż do września nie ma wzmianki o Czerwonym Orle. W tym miesiącu ruszają zdjęcia do Aguila Roja - to 100% :)
Czyli obsuwa innych seriali szkoda, AR zostało na końcu, ale fajnie że coś się szykuje - chodzi mi o zdjęcia do kolejnych sezonów :)
Toć podałam info że prawdopodobnie w kwietniu albo nawet w marcu(o ile się wyrobią) choć to nic pewnego, a link do oryginalnej strony jest jak zwykle na Aguila Roju - Grupa dyskusyjna gdzie jestem adminem lub w necie na stronach Hiszpańskich.
Aha, okej, dzięki za informacje, jak coś będziesz miała to daj mi znać, ostatnio mam za mało czasu na dowiadywanie się szczegółów :)
Podaj link do grupy to wbiję i się dowiem, jeżeli jestem godzien być gościem :)
Jak wiesz link nie wejdzie, a nas znajdziesz na FB pod Aguila Roja - Grupa dyskusyjna. Co do wbijania się to spróbować zawsze można, ale to nie ja decyduję o przyjęciu :D Prosić o to musisz Marzenkę :* zapewne wiesz którą :) Pozdrawiam Hania
Wiem, regulamin FW, niestety, a z tym poproszeniem na forum, eh, no wiesz, nie za bardzo, żywi do mnie urazę za to w tamtym roku, nie mam odwagi tego zrobić, no ale dzięki :)
jak coś zawsze możesz napisać w treści tekstowej ;)
Leon92Kennedy (myślałam że się zmieniłeś :/ ) Ze względu iż podobno według ciebie jestem osobą która "jest wrogo nastawiony do innych użytkowników i plecie się bzdury"(23.11.2012) i "ciągle coś robiła koło tyłka, tym razem niedawno też,"(4.12.2012) http://www.filmweb.pl/film/Hiszpa%C5%84ska+intryga-2011-597129/discussion/%C3%81 guila+Roja+La+Pel%C3%ADcula+-+Wspania%C5%82y+Film+Warty+Zobaczenia+!%C2%A0,19407 66?page=2 kończę z Film Web. Chcesz info to znajdź je sobie sam!! A odnośnie ciebie pysia789 do ciebie nic nie mam, ale niekiedy warto jest wysłuchać też drugiej strony. Tak to ja zablokowałam posty Leona, ale tylko dlatego że on obraził mnie wypowiedzią że zmyślam fakty i peltę bzdury, które trudno zmyślić skoro znaleźć je można było na Hiszpańskich stronach. Tak więc osoby zainteresowane tematem AR mogą się zwrócić od teraz do Leona92Kennedy bo to on jest najlepiej poinformowany na tym portalu. Wygrałeś Leo masz kolejnego "trolla" z głowy (y)
To nie było fair, chciałem to wyprostować, nie jest miło czytać pod swoim nickiem poważne skargi, i to na forach publicznych, bardzo mi przykro, ale nie czuję się winny.
z polskimi napisami już można zobaczyc 1 odcinek ii2tv2.2inf2o2 wpiszcie bez "2" inaczej nie moglam wpisc
Nie piszmy pierdół, informacje nie są co do daty premiery i emisji powtórek ujawniane, nawet na stronie AR.
Nic nawet nie jest podawane na kanale TVE......poczekajmy cierpliwie i zobaczmy co będzie dalej, oficjalnie jest cisza.
cytując hiszpańską Wikipedię (http://es.wikipedia.org/wiki/%C3%81guila_roja) nowe odcinki od 6 maja, czyli od NAJBLIŻSZEGO PONIEDZIAŁKU! ;)
http://www.novela.pl/czerwony-orzel-w-tvn-player/
A tu informacja dla tych co chcieliby znowu obejrzeć