PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=506885}

Czerwony orzeł

Águila roja
2009 - 2016
8,0 2,5 tys. ocen
8,0 10 1 2477
Czerwony orzeł
powrót do forum serialu Czerwony orzeł

Co to ma być?? Włączam sobie TVN7 w oczekiwaniu na mój ulubiony serialik ,,Czerwony
Orzeł",patrzę a zamiast tego jakaś za przeproszeniem za*rana, meksykańska telenowela!!!
Czyżby to już koniec??? A może po prostu kręcą następny sezon co?

ocenił(a) serial na 9
kinomania97

Powiem ci tak: wczesna skapa. Orła nie ma już od tygodnia. Przyleci spowrotem dopiero najpierw w lecie jako powtórki serii a potem w zimie jako 5 sezon.

ocenił(a) serial na 10
kinomania97

Czy można go gdzieś dalej oglądać po polsku na necie? Proszę o info:-)

ocenił(a) serial na 10
kinomania97

np. na chomikuj mozna sciagnac i obejrzec :)

ocenił(a) serial na 9
kinomania97

Jest też strona filmmex . pl tam są odcinki online bez limitu, logowania i ściągania.

ocenił(a) serial na 10
Czerwona96Orlica

Dzięki!

ocenił(a) serial na 10
kinomania97

Hahaha :D "Co to ma być?? Włączam sobie TVN7 w oczekiwaniu na mój ULUBIONY serialik ,,Czerwony
Orzeł",patrzę a zamiast tego jakaś za przeproszeniem za*rana, meksykańska telenowela!!!"

Niezły ogar :D Podkreślam słowo "ulubiony" bo serialu nie ma już od tygodnia ;dd

ocenił(a) serial na 10
lexus123

No kurcze sorry za ten opóźniony zapłon ale przez długi czas nie miałam po prostu okazji aby go oglądać.Brak czasu...

ocenił(a) serial na 10
kinomania97

Nie przepraszaj, nie masz za co :D Ja to tylko dla śmiechu napisałem ;p Pozdrawiam i również polecam Ci tę stronkę co daje Orlica ;)) Aha na youtube też możesz oglądać po Polsku 4 sezon. Nie wiem czy już są wszystkie odcinki ale ponad połowa na pewno ;)

użytkownik usunięty
kinomania97

Dokładnie tak jak koledzy wyżej, z tym że prawdopodobne emisję 4 sezonów mają powtórzyć na wakacjach :)
więc nie jest czy się załamywać,
http://www.youtube.com/watch?v=fO4CrSX9WJM
pierwsze 12 odcinków w wersji PL, potem już niestety Hiszpański :)
jest jeszcze tutaj możliwość zobaczenia :)
Jest też strona filmmex, polecana przez innych, tam na spokojnie możesz śledzić przygody Czerwonego Orła :)
A tak z tym tematem to faktycznie przepadło, i śmiesznie to wyszło.... :)

ocenił(a) serial na 10

Bardzo wam wszystkim dziękuję za pomoc i informacje! Pozdrawiam!

użytkownik usunięty
kinomania97

Nie ma sprawy, ważne że interesujesz się tym serialem, a my chętnie pomożemy :)