Co to ma być?? Włączam sobie TVN7 w oczekiwaniu na mój ulubiony serialik ,,Czerwony
Orzeł",patrzę a zamiast tego jakaś za przeproszeniem za*rana, meksykańska telenowela!!!
Czyżby to już koniec??? A może po prostu kręcą następny sezon co?
Powiem ci tak: wczesna skapa. Orła nie ma już od tygodnia. Przyleci spowrotem dopiero najpierw w lecie jako powtórki serii a potem w zimie jako 5 sezon.
Jest też strona filmmex . pl tam są odcinki online bez limitu, logowania i ściągania.
Hahaha :D "Co to ma być?? Włączam sobie TVN7 w oczekiwaniu na mój ULUBIONY serialik ,,Czerwony
Orzeł",patrzę a zamiast tego jakaś za przeproszeniem za*rana, meksykańska telenowela!!!"
Niezły ogar :D Podkreślam słowo "ulubiony" bo serialu nie ma już od tygodnia ;dd
No kurcze sorry za ten opóźniony zapłon ale przez długi czas nie miałam po prostu okazji aby go oglądać.Brak czasu...
Nie przepraszaj, nie masz za co :D Ja to tylko dla śmiechu napisałem ;p Pozdrawiam i również polecam Ci tę stronkę co daje Orlica ;)) Aha na youtube też możesz oglądać po Polsku 4 sezon. Nie wiem czy już są wszystkie odcinki ale ponad połowa na pewno ;)
Dokładnie tak jak koledzy wyżej, z tym że prawdopodobne emisję 4 sezonów mają powtórzyć na wakacjach :)
więc nie jest czy się załamywać,
http://www.youtube.com/watch?v=fO4CrSX9WJM
pierwsze 12 odcinków w wersji PL, potem już niestety Hiszpański :)
jest jeszcze tutaj możliwość zobaczenia :)
Jest też strona filmmex, polecana przez innych, tam na spokojnie możesz śledzić przygody Czerwonego Orła :)
A tak z tym tematem to faktycznie przepadło, i śmiesznie to wyszło.... :)