PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=506885}

Czerwony orzeł

Águila roja
2009 - 2016
8,0 2,5 tys. ocen
8,0 10 1 2477
Czerwony orzeł
powrót do forum serialu Czerwony orzeł

Czy wie ktoś kiedy będzie w telewizji. Wiem że w Hiszpanii już jest. Z moją siostrą bardzo wciągnęłyśmy się w oglądanie nie możemy się doczekać :)

ocenił(a) serial na 7
natalieNew

jeszcze nie nakręcili 7

Adka1227

Siódmy jest już nakręcony i jakieś dwa miesiące temu ruszyły zdjęcia do 8. W tym roku zaczną emitować 7 sezon ale jeszcze nie wiadomo dokładnie kiedy.

Angeles9906

a skąd wiesz ze zaczna emitowac? no raczej to bedzie chyba tvn siedem?

xxxfilmen

7 sezon zaczną emitować w tym roku w Hiszpanii. Jest więc szansa że w internecie z polskimi napisami pojawi się niewiele później.

Angeles9906

a 6 sezon wiadomo co i jak jakos tvn siedem nie spieszy sie

xxxfilmen

Chyba jakoś od połowy lutego będzie puszczany sezon 4(ale nie jestem pewna czy od początku) więc może będą puszczać po kolei aż w końcu dojdą i do 6 sezonu.

Angeles9906

Sprawdziłam: TVN 7, Piątek 24 lutego, godzina 14:55 odcinek 13 Sezon 4

ocenił(a) serial na 10
Angeles9906

Skąd masz takie info?

badyk126

Ze strony tvn
http://player.pl/seriale-online/czerwony-orzel-odcinki,1277/odcinek-13,S04E13,21 708.html

na niebiesko jest napisane kiedy premiera w tv.

ocenił(a) serial na 10
Angeles9906

Aha dzieki ale niestety sie mylisz poniewaz 24ego wypada we wtorek a na player tv najprawdopodobniej jest podana premiera w hiszpanii (lub data pierwszej emisji w Polsce.

badyk126

zobaczymy ale moze tak byc jak bedzie 4 sezon to dojda do 6 bo tak bylo w poprzednich czesciach miał byc 2 sezon zaczynali od pierwszego i tak w kółko, 24 juz niedługo