Uważam, że Mariana bardziej pasuje do Gonzalo. Chociaż źle się wyraziłam, bo Margarita i on są takimi trochę szarymi myszkami. Po prosu chciałabym żeby się w sobie zakochali. Po pierwszym spotkaniu było widać, że nie są sobie obojętni. Margarity jakoś nigdy specjalnie nie uwielbiałam, a teraz irytuje mnie swoją naiwnością. Mam nadzieje, że będzie jakiś mały wątek miłości między nimi. A wy co o tym myślicie? ;)
Ja myślę, że nic nie będzie... Gonzalo jest typem człowieka, który nie daje się tak szybko ponieść emocjom a rola Monicy Cruz jest chyba tylko epizodyczna. Choć kto wie... Ostatnio widziałem scenę (to bedzie dopiero w 5 sezonie) jak Margarita i Goznalo .............................. potrzymam w niepewności :D Na razie nic nie zdradzę ;DDD
Hmm oglądałem urywki po hiszpańsku i wnioskuje że bardziej wyjdzie mu z Margarita :P
lexus - no właśnie :)))) aczkolwiek ktoś próbował przerwać ............. i nie wiemy z jakim skutkiem. Poza tym scena z Gonzalo i Marianą ........, ponadto Gonzalo i ta kobieta ...... ;))
Może i dochodzi do takich miłosnych scen - ale pożądania Gonzala i Mrgarity są nieopisane, są gigantyczne, do do rozbicia, przez żadną kobietę, Gonzalo miał i znał wiele kobiet, nie mogły się oprzeć jego tajemniczym oczom, i urokliwego charakteru, ale on kochał i kocha tylko jedną osobę, była nią Christina, niestety zbieg zdarzeń źle wpłyną na uczucia Gonzalo, Margarita to pierwsza i jedyna zarazem miłość Gonzala, z biegiem odcinków oboje się połączy przez niesprawiedliwość, miłość do innej osoby, czy nieszczęścia.
W końcu i tak dojdzie do finałowej części gdzie Gonzalo wybierze ta jedyną - i to nie będzie Mariana ;)
każdy przypuszcza co będzie, ale prawdziwa historia ukaże się przed naszymi oczami już niebawem :)
I oboje wiemy Lexus to się wydarzyło w 5 sezonie, z naszymi gołąbeczkami, teraz jestem pewny co do uczuć Gonzala.
Leon - no ale był jeszcze jeden ciekawy fragment w tym zwiastunie (i nie chodzi o Marianę ;) )
Żadnego z odcinków nie można przegapić, każdy ma swój temperament i wszystko co najlepsze :)
był jeszcze jeden ciekawy fragment w tym zwiastunie, wiem, nie mogłem go nie zobaczyć :)
Właśnie, właśnie wszystko zobaczymy w swoim czasie :) dlatego proponuje (nie namawiam) ażeby skończyć temat sezonu 5 którego tak właściwie jeszcze nawet nie ma ;] Skupmy się na 4 Sez. ;))
Dokładnie, o tym samym myślałem, bo na razie 5 sezon w pracy, a 4 sezon jest aktualnie odgrywany :)
temat 5 sezonu, który podkreśliłeś nie ma - powinien być na razie przerwany,
bo nikt nie wie co się będzie działo :)
pozostaje nam 4 sezon, równie emocjonujący, a ja popieram twoją sugestię :)
Tak apropo jeszcze Mariany a właściwie Monicy Cruz URODA OLŚNIEWAJĄCA!! ;)) Piękna kobieta, mogłaby grac Margarite hehe :DD
Masz rację, jest piękna! Ale jakoś nie wyobrażam sobie jej w roli Margarity. :)
Zastanawiam się czy jej rola aby na pewno jest gościnna czy już nie epizodyczna. Też oglądałam ten zwiastun i dzięki temu tak uważam.
Hehe :D Gdyby była od razu zamiast Inmy to byśmy się przyzwyczaili :D Szczerze mówiąc, bez oglądania spoilerów myślałem, że postać Mariany będzie epizodyczna, ale jak widzimy - nie jest. I w sumie (jako jej fan) mnie to cieszy :)
I mnie również, ale takowo urodą nie dorównuje Inm'y Cuest'y :)
Ale w filmie jest jedną z moich ulubionych postaci, i nieżle miesza w życiu starych bywalców,
szkoda tylko że tak późno się pokazała :)