PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=506885}

Czerwony orzeł

Águila roja
2009 - 2016
8,0 2,5 tys. ocen
8,0 10 1 2477
Czerwony orzeł
powrót do forum serialu Czerwony orzeł

Me gusta

ocenił(a) serial na 6

Kurde, zbierałam się do tego serialu jak pies do jeża i teraz żałuję. Jestem w połowie drugiego sezonu, odcinki półtora godzinne a mnie to w ogóle nie nudzi. Wręcz odwrotnie, wciągam się coraz bardziej. Obawiałam się telenoweli a dostaję udany serial przygodowy. Oczywiście są mankamenty: Satur biegający z odkrytą twarzą obok zamaskowanego Orła, różna długość włosów Gonzalo, w zależności od ujęcia, lub też fakt, że co druga kobieta jest w nim zakochana :) Ale: postaci ciekawe ze wskazaniem na Satura czy markizę, która jest chyba najlepiej graną bohaterką. I o dziwo, nawet dzieciaki mnie nie denerwują, lubię Alonso (choć ma momenty mocno denerwujące) a Gabiego wręcz uwielbiam. Oglądam dalej; zobaczymy jak to się rozwinie.

ocenił(a) serial na 10
Kasiek_haz

Zapewniam , że rozwinęło się świetnie ;p

ocenił(a) serial na 6
daisy95

A tak spytam jeszcze, film jest umiejscowiony po drugim sezonie? Czy w obojętnie którym momencie serialu można go oglądać?

ocenił(a) serial na 10
Kasiek_haz

Najlepiej zacząć od pierwszego sezonu bo w kolejnych bohaterowie wracają do przedawnionych spraw i można się nie zorientować o co chodziło, wiele epizodów jest.

ocenił(a) serial na 6
daisy95

Dzięki bardzo :)