PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=506885}

Czerwony orzeł

Águila roja
2009 - 2016
8,0 2,5 tys. ocen
8,0 10 1 2477
Czerwony orzeł
powrót do forum serialu Czerwony orzeł

4 wyjątkowe sezony, każdy odgrywa niesamowitą kolebkę zdarzeń, intryg,
wzlotów i upadków głównych bohaterów serialu.

Jaki sezon najbardziej nam się spodobał, co ważnego się stało że to właśnie ten wybór ?

Opowiadajcie :)

3 Sezon był jak najbardziej dla mnie emocjonujący, pozostałe również ale właśnie ten przypadł do gustu akcją, zbiegiem zdarzeń, czy długim poszukiwaniem rodziny Gonzalo.
były też klęski ( zatrucia wody, szarańcza, czy koniec świata ), było też wiele świetnych scen walki, interakcji z zagadkami, czy sensem miłości do Margarity wobec Gonzalo,
i odwrotnie, miłosne wzloty i upadki, bo pojawiały się inne osoby.
To właśnie ten wybór, czekam na wasze :)

ocenił(a) serial na 10

Wszystkie 4 sezony są wyjątkowe... tak jak piszesz :) Mnie osobiście najbardziej przypadł do gustu sezon 1. Poszukiwanie zabójców żony Gonzalo i zemsta na nich przyprawiała mnie o dreszczyk wspaniałych emocji :) Poza tym bardzo lubiłem sceny ze szkoły nauczyciela ... malutki Alonso, Nuno, Gabi i to zainteresowanie i zaangażowanie w lekcje :D Szkoda, że tego jest już coraz mniej, ale to i tak nie miałoby swojego uroku... Wszyscy już wyrośli i nie byłoby tego klimatu :D Ponadto jest jeszcze jedna rzecz przez którą lubię najbardziej sezon 1... Floro, Ines sporo było też Estuardy (której teraz w ogóle nie ma :/ ) są to postacie które umilały w jakiś sposób oglądanie Orła :) Wnosiły sporo humoru. Szkoda, że już ich nie ma.

użytkownik usunięty
lexus123

Dzięki wielkie za odpowiedź - interesującą odpowiedź.
Masz rację Floro, Ines sporo było też Estuard'y (której teraz w ogóle nie ma :/ ) są to postacie które umilały w jakiś sposób oglądanie Orła :) Wnosiły sporo humoru.
Szkoda, że już ich nie ma - wyjaśnia to że sezon 1 już daleko, i toczą się inne losy bohaterów.

Wszystkie dotychczasowe sezony podobały mi się bardzo, ale jeśli mam wybierać taki najjj to...również 3 :)

Anunnaki88

A ja nie potrafię wybrać najlepszego :) W każdym było dużo ciekawych wątków, scen walki czy zagadek, jednym słowem każdy sezon był rewelacyjny :)

użytkownik usunięty
magdusia00091

Dokładnie a taki ciężki wybór poprzedza świetny urok filmu, no i ta akcja :)

Dokładnie :) fabuła, akcja , świetna gra aktorska, wszystko to sprawia , że każdy sezon Orła jest wyjątkowy i nie sposób wybrać najlepszego :)

użytkownik usunięty
magdusia00091

Też tak uważam, i wiem że temat jest trochę naciągany, no ale nie każdy tak uważa,
może znajdzie się ktoś kto, wyróżni sezon z pośród 4 i opowie dlaczego ten jest na 1 miejscu.