PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=506885}

Czerwony orzeł

Águila roja
2009 - 2016
8,0 2,5 tys. ocen
8,0 10 1 2477
Czerwony orzeł
powrót do forum serialu Czerwony orzeł

Odcinki onlajn ; D.

ocenił(a) serial na 10

W święta zacząłem oglądać czerwonego orła..serial świetny tylko teraz będę miał problem z oglądaniem..są dni, w które kończę po 15..mowa oczywiście o szkole, a z tego co wiem na TVN7 powtórek nie ma, więc jeśli ktoś ma to może podać link do strony na, której można by było obejrzeć odcinki online ? z góry dzięki ; ).

ocenił(a) serial na 10
PunkFan

Są powtórki na TVN7 rano o 8:55 czasami troche wczesniej zdarza sie ze jest o 8:35 nie wiem od czego to zalezy ale zdarza sie to rzadko.

ocenił(a) serial na 10
lexus123

W jakie dni ?

ocenił(a) serial na 10
PunkFan

Codziennie od poniedziałku do piątku są powtórki ;p

użytkownik usunięty
PunkFan

Dokładnie taj jak inni :) polecam oglądać powtórki od poniedziałku do piątku o 8.55, lub ewentualnie o 14.45 na TVN7.
jeżeli braknie czasu na te godziny to chomikuj i ludzie tam mają dostępne odcinki w wersji online download,
na dysk za opłata na transfer.
To tylko chyba do 1 GB.
Spróbuj na IPLA.TV, obecne można tam obejrzeć emisje odcinków z TVN7 :)

ocenił(a) serial na 10

Ipla ? spróbuje ; ).

użytkownik usunięty
PunkFan

I jak, działa, ? bo IPLA to trochę kłopotliwa stronka, ale da się oglądać :)
ja zresztą oglądałem Orła w wersji z lektorem z napisami :)

ocenił(a) serial na 10

Szukam i nie ma.

PunkFan

Odcinki online istnieją tylko w wersji oryginalnej, czyli po hiszpańsku, co raczej nie zda tzw. egzaminu.
Powtórki są, ale o porze, która jest co najmniej niedorzeczna (post mego poprzednika).
Odcinki po polsku dostępne są na chomikuj z napisami. Trzeba jednak uiścić opłatę za transfer.

ocenił(a) serial na 10
Bella_Riddle

Odcinki są dostępne online z tłumaczeniem :): Podczas szukania w google wpiszcie: "czerwony orzeł exsite" tam trzeba szukac odcinków online lub można je pobrać :) Są 3 sezony z lektorem :)

użytkownik usunięty
Difas

O ! dzięki za to Difas, jeżeli znudzi kogoś kombinowanie po chomikuj,
lub innej stronce to po prostu zróbcie tak jak pisze kolega wyżej :)
DZIĘKI :)