W święta zacząłem oglądać czerwonego orła..serial świetny tylko teraz będę miał problem z oglądaniem..są dni, w które kończę po 15..mowa oczywiście o szkole, a z tego co wiem na TVN7 powtórek nie ma, więc jeśli ktoś ma to może podać link do strony na, której można by było obejrzeć odcinki online ? z góry dzięki ; ).
Są powtórki na TVN7 rano o 8:55 czasami troche wczesniej zdarza sie ze jest o 8:35 nie wiem od czego to zalezy ale zdarza sie to rzadko.
Dokładnie taj jak inni :) polecam oglądać powtórki od poniedziałku do piątku o 8.55, lub ewentualnie o 14.45 na TVN7.
jeżeli braknie czasu na te godziny to chomikuj i ludzie tam mają dostępne odcinki w wersji online download,
na dysk za opłata na transfer.
To tylko chyba do 1 GB.
Spróbuj na IPLA.TV, obecne można tam obejrzeć emisje odcinków z TVN7 :)
I jak, działa, ? bo IPLA to trochę kłopotliwa stronka, ale da się oglądać :)
ja zresztą oglądałem Orła w wersji z lektorem z napisami :)
Odcinki online istnieją tylko w wersji oryginalnej, czyli po hiszpańsku, co raczej nie zda tzw. egzaminu.
Powtórki są, ale o porze, która jest co najmniej niedorzeczna (post mego poprzednika).
Odcinki po polsku dostępne są na chomikuj z napisami. Trzeba jednak uiścić opłatę za transfer.
Odcinki są dostępne online z tłumaczeniem :): Podczas szukania w google wpiszcie: "czerwony orzeł exsite" tam trzeba szukac odcinków online lub można je pobrać :) Są 3 sezony z lektorem :)