Mam pytanie, czy Nuño jest w końcu prawdziwym synem komisarza, czy nie? Pogubiłam się już, bo
raz jest mowa że nie, raz że tak.. więc właściwie sama już nie wiem .. (Jeśli jest to wyjaśnione
potem to przepraszam, ale jestem na etapie 3 sezonu.;d)
Czyli Lucrecia mówiąc, że Nuño jest synem markiza mówi tak tylko dla własnych korzyści z tego, nie chce żeby wyszło na jaw, że Nuño jest nieślubnym synem Hernana?
Dokładnie, Lucrecia tez kiedys byla nikim, slub z markizem dal jej to co ma teraz, no i to ze ma niby z nim syna a jak sie wyda ze Nuno to nie syn markiza to wtedy straca wszystko bo niby dlaczego mialby dziedziczyc wszystko, choc w 5 sezonie i tak sytuacja nieco sie zmienia
Brakuje mi Lucreci, już przez 2, albo 3 odcinki jej nie ma, ta nowa ważniara "markiza de Santillana" mnie bardzo denerwuje. Jej syn też, ale bynajmniej ma jakieś przejawy sprawiedliwości choćby dla Nuña, bo jego matka to istna bestia, chciała skazać go na pewną śmierć, ale coś mi się wydaje, że już niedługo straci wszystko. Co prawda to prawda, wszystko co Lucrecia ma to dlatego, że wszyscy myśleli, że Nuño to syn markiza. Zobaczymy jak wszystko się dalej potoczy.