PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=506885}

Czerwony orzeł

Águila roja
2009 - 2016
8,0 2,5 tys. ocen
8,0 10 1 2477
Czerwony orzeł
powrót do forum serialu Czerwony orzeł

TVN 7

ocenił(a) serial na 10

już od przyszłego poniedziałku czerwony orzeł 5 sezon pozdrawiam fanów

ocenił(a) serial na 10
aaa_82

nie wierze *.* W KONCU! jaram się xD dobrze, ze napisales/as to info ; D a skad masz te informacje?

ocenił(a) serial na 8
daisy95

Z tego co widzę w programach to niestety od 1 odcinka będzie puszczany,a nie 5 sezon

ocenił(a) serial na 10
mandaryn111

no od 1 odcinak ale pisze 1/17 a 17 odcinków ma tylko 5 sezon

ocenił(a) serial na 10
aaa_82

Z całym szacunkiem drogi użytkowniku aaa_82,ale mylisz się, ponieważ sezon 1 ma również 17 odcinków.Dlatego jest równe prawdobodobieństwo, iż serial zostanie puszczony od początku.

ocenił(a) serial na 10
Punciek

no wlasnie to by podejrzane bylo, bo nawet nie podali informacji , ze emituja kolejny sezon, a zawsze podawali ;/

ocenił(a) serial na 10
daisy95

szkoda że film web taki nie do informowany bo pisze że wszystkie sezony miały po 13 odc a rzeczywistości sezon 1 miał 17 a
drogi sezon 18 a trzeci sezon 19 a czwarty 18 . więc przepraszam za sianie zamętu

mandaryn111

i jednak 1 sezon

strony1984

Można się było tego domyślić skoro 5 sezon w Hiszpanii jest jeszcze nie pełny.

aaa_82

Kto oglądał? ;-))

Obssesion

Ja! :D Mój ulubiony serial. Oglądam go od początku już trzeci raz :)

ocenił(a) serial na 10
kinomaniak97

Bo "Czerwonego Orła" nigdy dość!
Warto przypomnieć sobie fabułę od początku...

Czekam aż ruszą premierowe odcinki na hiszpańskim TVE, już się doczekać nie mogę!

Alejandra_

Oglądałaś już 5 sezon?

Obssesion

Ja oglądam 5sezon z napisami polskimi :) jest ekstra. Nawet dla tego serialu założyłam konto na facebook'u i zapisałam się do funkcjonującego tam forum i do grupy. Z forum mnie wywalili za własne zdanie które nie było zgodne ze zdaniem tamtego administratora. Teraz jestem tylko na Grupie i tam luz blues. Zawsze nowiny i info co gdzie kiedy. Jeśli interesuje was coś odnośnie Orła to mogę napisać tyle że 4.09. na festiwalu zostanie wyświetlony 59 odcinek a podobno 16.09 ma ruszyć dalsza część sezonu. Serial jest tłumaczony przez super dziewczynę ma już przetłumaczone odcinki 1-5 nowego sezonu niestety tu nie można dodać linków więc was tym nie poratuję

kinga_szynder

Kinga, czy czy byłoby dla Ciebie problemem wysłanie mi Twojego maila w prywatnej wiadomości, bądź jeśli nie masz takiej wiadomości to tutaj? Chciałem się z Tobą skontakować tutaj, na filmwebie, jednak nie mam wymaganych 10 punktów do pisania wiadomości. Miałbym kilka pytań w sprawie Czerwonego Orła i jego ostatniego sezonu :)

adw123

Ja jestem tu od dziś i nie wiem jak to tu funkcjonuje. Znaleźć mnie możesz też na Facebook'u. Co do informacji to wszystkie jak na razie nic nowego nie ma bo jakby było to dziewczyny z grupy by napisały. maila mogę ci dać jak chcesz, ale nie wiem jak to tu funkcjonuje

kinga_szynder

Wiem. Widziałam Cię w grupie :)

Obssesion

Hej niestety zalogowało mnie tu imieniem i nazwiskiem :/ . Mój błąd :) A co do Orła to jak donoszą u nas to ma być już 12 września po 22 :) SUPER w końcu zobaczę Tygryska wciąż jestem zła na jego zachowanie

aaa_82

No i leci. Jednak pierwszy sezon :) Bardzo się cieszę, bo kiedyś przez przypadek widziałam jeden odcinek w całości po hiszpańsku i bardzo mi się spodobał, ale jakoś o nim zapomniałam, a tu taka niespodzianka :D