nie wierze *.* W KONCU! jaram się xD dobrze, ze napisales/as to info ; D a skad masz te informacje?
Z tego co widzę w programach to niestety od 1 odcinka będzie puszczany,a nie 5 sezon
Z całym szacunkiem drogi użytkowniku aaa_82,ale mylisz się, ponieważ sezon 1 ma również 17 odcinków.Dlatego jest równe prawdobodobieństwo, iż serial zostanie puszczony od początku.
no wlasnie to by podejrzane bylo, bo nawet nie podali informacji , ze emituja kolejny sezon, a zawsze podawali ;/
szkoda że film web taki nie do informowany bo pisze że wszystkie sezony miały po 13 odc a rzeczywistości sezon 1 miał 17 a
drogi sezon 18 a trzeci sezon 19 a czwarty 18 . więc przepraszam za sianie zamętu
Bo "Czerwonego Orła" nigdy dość!
Warto przypomnieć sobie fabułę od początku...
Czekam aż ruszą premierowe odcinki na hiszpańskim TVE, już się doczekać nie mogę!
Ja oglądam 5sezon z napisami polskimi :) jest ekstra. Nawet dla tego serialu założyłam konto na facebook'u i zapisałam się do funkcjonującego tam forum i do grupy. Z forum mnie wywalili za własne zdanie które nie było zgodne ze zdaniem tamtego administratora. Teraz jestem tylko na Grupie i tam luz blues. Zawsze nowiny i info co gdzie kiedy. Jeśli interesuje was coś odnośnie Orła to mogę napisać tyle że 4.09. na festiwalu zostanie wyświetlony 59 odcinek a podobno 16.09 ma ruszyć dalsza część sezonu. Serial jest tłumaczony przez super dziewczynę ma już przetłumaczone odcinki 1-5 nowego sezonu niestety tu nie można dodać linków więc was tym nie poratuję
Kinga, czy czy byłoby dla Ciebie problemem wysłanie mi Twojego maila w prywatnej wiadomości, bądź jeśli nie masz takiej wiadomości to tutaj? Chciałem się z Tobą skontakować tutaj, na filmwebie, jednak nie mam wymaganych 10 punktów do pisania wiadomości. Miałbym kilka pytań w sprawie Czerwonego Orła i jego ostatniego sezonu :)
Ja jestem tu od dziś i nie wiem jak to tu funkcjonuje. Znaleźć mnie możesz też na Facebook'u. Co do informacji to wszystkie jak na razie nic nowego nie ma bo jakby było to dziewczyny z grupy by napisały. maila mogę ci dać jak chcesz, ale nie wiem jak to tu funkcjonuje
Hej niestety zalogowało mnie tu imieniem i nazwiskiem :/ . Mój błąd :) A co do Orła to jak donoszą u nas to ma być już 12 września po 22 :) SUPER w końcu zobaczę Tygryska wciąż jestem zła na jego zachowanie