PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=506885}

Czerwony orzeł

Águila roja
2009 - 2016
8,0 2,5 tys. ocen
8,0 10 1 2482
Czerwony orzeł
powrót do forum serialu Czerwony orzeł

Uzupełniam błędy i braki strony:
7 sezon liczy 8 odcinków
8 sezon liczy 13 odcinków
9 sezon - na razie wyemitowano 3 odcinki ( od 14 czerwca 2016)

ocenił(a) serial na 10
basmata

Wysłałam kontry z poprawkami do sezonów 6 i 7 (dodane tytuły odcinków, poprawki dat sezonu 6, dopisane daty sezonu 7, kasacja 5 odc sezonu 7) i dopisałam odcinki sezonu 8 i 9. Teraz trzeba poczekać aż to zaakceptują... to niestety może trochę potrwać, a nawet więcej niż "trochę", bo wera, który zwykle się zajmuje sprawdzaniem odcinków, nie ma do sierpnia.

ocenił(a) serial na 10
Lane

Aktualizacja:
W wyniku zawiłości systemu sprawdzania odcinków, którego nie ogarniam, kontra z odcinkami sezonu 8 i 9 (notabene którą dodałam dzień później niż kontrę z poprawkami sezonu 6 i 7) została zaakceptowana, więc jutro odcinki sezonu 8 i 9 staną się widoczne ;)

ocenił(a) serial na 10
Lane

Witam niewie pani gdzie jest szansa obejrzeć sezon 7 po polsku?pozdrawiam

maniek225

Ja też czekam na to, ale chyba nikt nie tłumaczy już tego.

ocenił(a) serial na 10
Micz_3

Nawet z napisami nie ma ? No cóż ;( ... trzeba się zabrać za naukę Hiszpańskiego ;D

Lane

Ja wolałbym w sumie jeszcze raz zobaczyć od początku do końca. Tak dla odświeżenia pamięci.

mlodywejher

a masz jakaś stronke zeby spokojnie obejrzec po polsku wlasnie od poaczatku do mozliwie jak najdalszego sezonu PL :P?

ocenił(a) serial na 10
zycha250

Wyślę na pw wygodniej niż tutaj, tylko musisz dodać do znajomych.
Edit; Nie wiem czy nie zablokują tutaj tego linku :D
Pierwsze 5 sezonów możesz obejrzeć na player.pl tylko w pierwszym sezonie brakuje dwóch odc ale w drugim linku są brakujące odcinki (16,17) , trochę się ich musiałem naszukać ale ostatecznie znalazłem je z lektorem.
http://player.pl/seriale-online/czerwony-orzel-odcinki,1277/odcinek-1,S01E01,200 71.html#vod
http://films4free.net/serial-online/302-czerwony-orzel-aguila-roja/sezon-1,odcin ek-16
Jak zablokują linki dodaj do znajomych wyślę na pw ;)