twraz powtarzaja ostatni sezon co byl to moze jakos na wakacje albo po wakacjach puszcza o ile 7 sezon juz nakrecony.
teraz poleci 6 sezon przynajmniej w Hiszpani we wrześniu czy październiku a 7 z tego co wiem to kręcą... na facebook'u na oficialnej stronie pisze...
no to sobie poczekamy chyba do pazdziernika w hispzani jak bedzie koncowka sezonu to moze w polsce zaczna pokazywac, ale co tam w pazdzierniku sa inne atrakcje mecz Polska Niemcy bedzie wesolo:)
Albo puszcza 6 sezon dopiero w nastepnym roku :D heh...a co do meczu ojj to chyba ogladne z czystej ciekawosci hehe
Stokrotka pewnie 1-7 tobie nic nie mówi ..ale powiem tobie ze Niemcy nas zmiota w drobny pył hehe proponuje oddac mecz walkowerem.
Eee cos Ty wiem co to bylo nawet pierwsza polowe ogladalam jak te 5 goli wbili hehe a masz racje zmiota ich rowno hehe :D
wiec teraz nie mowie zle na Nimców a ich szanuje z a styl,jakośc ,ambicje wole walki,checi,to czego Polsce brak nie tylko w pilce ale ogolnym zyciu,a nie lubie osob co zle zycza Niemcom na historie co kiedys byla.Wygraja ok przegraja ok wygrywa lepszy.
No ja i tak jakos nie czuje dobre nastawienie do Niemcow...a mecz niech se wygraja mi to obojetne bo i tak nie znam sie na pilce noznej ani mnie nie interesuje :)
A Ty bardzo lubisz pilke ? ;)
tak ale jak niest zwalka nawalka trenerem to nie kibicuje kadrze do tego ruda maluja boniek ktory wzial kolege by sobie zarobil.
no jak to Pilka to piekny sport;d
jesli nie ma sie szczescia z Kobietami to wtedy cza kopana pilke ogladac:Pa pewnie nie ma meczu to byc nie klnela ze znow mecz hehe
Nie ma ksieca a jakby byl to hmm ciezko mi powiedziec czy bym tak ulegla i podala to piwo :D zalezy jakby poprosil :D