PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=506885}

Czerwony orzeł

Águila roja
2009 - 2016
8,0 2,5 tys. ocen
8,0 10 1 2477
Czerwony orzeł
powrót do forum serialu Czerwony orzeł

tłumaczy ktoś dalsze odcinki ? ja znalazłam na facebooku link gdzie są angielskie napisy...i może mógłby przetłumaczyc na poslki i połączyć z filmem ja nie mam pojęcia jak je połączyć...

princes125

Na kinomaniaku możesz zobaczyć cały 5 sezon, podzielony na 12 odcików z polskimi opisami.

ocenił(a) serial na 10
a30k05

Nie prawda...Gdyż dalsze odcinki a raczej 13 i 14 znalazłam na innej stronie z polskimi napisami i nie ma tego na kinomaniaku jest dalsze wyjaśnienie a tu nie ma tego jak Laura pracuje w pałacu....

princes125

mozna wiedziec gdzie znalazlas te dalsze odcniki 13 i 14?

ocenił(a) serial na 10
klaudusia188

dziewczyna o nicku (aja 159) ma wszystkie odcinki na chom....ikuj

princes125

na Kino...złodzieju jest tylko 12 bo tłumaczka zamknęła swoje tłumaczenie gdy zostało bez jej wiedzy dodane na Kino...złodzieja, wszystkich odcinków jest 18 :) wszystkie mam od wiedzmapl hasło daje nielicznym

ocenił(a) serial na 9
kinga_szynder

dokładnie.. nie obejrzymy dalej bo komuś zachciało się kraść nieswoje napisy, to jest ciężka praca, a widzicie teraz mało kto obejrzy, bo haslo dostaja nieliczne osoby tak jak kinga wspomniała.

NaomiClark_

ja od nikogo hasła nie dostałam, ale obejrzałam juz wszystkie odcinki 5 sezonu. Kupiłam transfer na chomi..ku i pobrałam odcinki ;)

ocenił(a) serial na 6
klaudusia188

a ja na gryzoniu nie widzę dalszych odcinków z pl napisami. Mam wykupiony transfer i chętnie zapłacę za pobranie ( bo to uważam za uczciwe wobec tłumaczącego) bo jak pomyślę że miałabym oglądać skróconą wersję z lektorem na tvn to mi się flaki przewracają

artagasamazis

tak jak napisała koleżanka wyżej użytkownik aja 159 ma wszystkie 18 odcinków 5 sezonu. U niej pobrałam wszystkie ;)

klaudusia188

tzn dalsze odcinki a nie wszystkie. Od 13 do 18. Mój bład przepraszam ;)

ocenił(a) serial na 6
klaudusia188

Dzięki . Wieczorem sobie pobiorę :)

ocenił(a) serial na 6
artagasamazis

Obejrzałam. Niestety napisy do 18 odc nie działały, ale i tak jestem happy.

artagasamazis

Mnie tez nie działaly w moim odtwarzaczu ale pobralam MPC i pozniej bylo ok ;)