tłumaczy ktoś dalsze odcinki ? ja znalazłam na facebooku link gdzie są angielskie napisy...i może mógłby przetłumaczyc na poslki i połączyć z filmem ja nie mam pojęcia jak je połączyć...
Nie prawda...Gdyż dalsze odcinki a raczej 13 i 14 znalazłam na innej stronie z polskimi napisami i nie ma tego na kinomaniaku jest dalsze wyjaśnienie a tu nie ma tego jak Laura pracuje w pałacu....
na Kino...złodzieju jest tylko 12 bo tłumaczka zamknęła swoje tłumaczenie gdy zostało bez jej wiedzy dodane na Kino...złodzieja, wszystkich odcinków jest 18 :) wszystkie mam od wiedzmapl hasło daje nielicznym
dokładnie.. nie obejrzymy dalej bo komuś zachciało się kraść nieswoje napisy, to jest ciężka praca, a widzicie teraz mało kto obejrzy, bo haslo dostaja nieliczne osoby tak jak kinga wspomniała.
ja od nikogo hasła nie dostałam, ale obejrzałam juz wszystkie odcinki 5 sezonu. Kupiłam transfer na chomi..ku i pobrałam odcinki ;)
a ja na gryzoniu nie widzę dalszych odcinków z pl napisami. Mam wykupiony transfer i chętnie zapłacę za pobranie ( bo to uważam za uczciwe wobec tłumaczącego) bo jak pomyślę że miałabym oglądać skróconą wersję z lektorem na tvn to mi się flaki przewracają
tak jak napisała koleżanka wyżej użytkownik aja 159 ma wszystkie 18 odcinków 5 sezonu. U niej pobrałam wszystkie ;)