PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=506885}

Czerwony orzeł

Águila roja
2009 - 2016
8,0 2,5 tys. ocen
8,0 10 1 2477
Czerwony orzeł
powrót do forum serialu Czerwony orzeł

No nie...zaczęłam oglądać ten serial bez przekonania. Trochę z nudów. Ganiłam się za to, że oglądam takiej jakości film, bo czasami fabuła jest tak śmiesznie naiwna, niedociągnięta, że faktyczna to jest film dla dzieci, bo się nie dopatrzą takich śmiesznych sytuacji. No ale wygrali aktorzy. Polubiłam ich i nikt mi nie powie, że niektórzy nie oglądają filmów dla aktorów w nich grających. Oglądam już 3 sezon i wciągnął mnie, co tu kryć :).No dobra...dla fabuły też, bo jest bajeczna...no musi wygrać dobro ze złem....i te wybaczanie naiwne sobie...taka odskocznia od rzeczywistości ;)

użytkownik usunięty
Eywa

No, nie całkiem się z tobą zgadzam........FABUŁ JEST DOSKONAŁA, a twórcy serialu i filmu to profesjonaliści, zadbali o każdy szczegół.
Dla mnie serial jest wspaniały, i nigdy czegoś takiego nie oglądałem, łamie stereotypy o mścicielu, i daje do myślenia, pokazuje jak było w tamtych czasach, i fajnie bawi :)
PO PROSTU SUPER :)

Ale szacunek ci za to że zdecydowałaś się oglądać i polubić, a to dobrze :)
bez urazy, ale mylisz się co do czego :)
Pozdrawiam :)

ocenił(a) serial na 10

Ja się w pełni zgadzam, wciągnęłam się bardzo, dla mnie ten serial jest idealny xD

ocenił(a) serial na 10
Eywa

A ja myśle, że troche tam racji masz. Niektóre sceny są troszeczkę naciągnięte no ale bez przesady to przecież SERIAL PRZYGODOWY :) W każdym tego typu tak jest, było i będzie :D Sama fabuła SUPER cytuje " łamie stereotypy o mścicielu, i daje do myślenia " zgadzam sie z tym w 100%. Piszesz "wybaczanie naiwne sobie" teraz to i owszem w naszych czasach czegoś takiego nie ma. Ale wtedy w XVII w. ludzie chyba podchodzili inaczej do drugiego człowieka zwłaszcza ta "nizina społeczna" i to jest nam widzom pokazywane :)
Po za tym cieszy mnie fakt, że mamy kolejną fankę Orła :)

użytkownik usunięty
lexus123

Nie przesadzajmy :)
Są różne zdania na ten temat - aczkolwiek zdanie " łamie stereotypy o mścicielu, i daje do myślenia " były moje
(takie skromne moje ja :)), w połowie potwierdzam to co pisze Eywa.
Film i tak jest świetny, i po co tak naprawdę się trzymać takich pierdół, skoro można się zakochać :)

ocenił(a) serial na 10

Oczywiście myślę tak samo :) Tak, tak wiem Leon, że to Twoje słowa (nie złamałem chyba własności intelektualnej :D - je*ać ACTA hehe ;dd !! ) dlatego wziąłem je w cudzysłów a zgadzam sie z nimi w zupełności :)

użytkownik usunięty
lexus123

Heh...tak jest je*ać ACTA, i jej twórców.....a co do tego mojego zdania, to oczywiście żartowałem :)
i miło ze się ze mną zgadzasz :)