PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=771383}

Dark

2017 - 2020
8,2 172 tys. ocen
8,2 10 1 172102
7,7 56 krytyków
Dark
powrót do forum serialu Dark
ocenił(a) serial na 8
Aleshanee

Nie wiem, ale pady od PS4 mieli wyłączone, a konsola pod TV to był (ale mogę się mylić) Xbox. :D

ocenił(a) serial na 8
Pablo93

Też miałem ubaw z tych wyłączonych padów :)

ocenił(a) serial na 9
Infi10

A może wyłączył jedynie podświetlenie joypadów?

ocenił(a) serial na 8
Ewangielu

Na Ps4 nie da całkiem wyłączyć... chyba że do 2019 roku wyjdzie jakiś update :)

ocenił(a) serial na 8
Aleshanee

Wydaje mi się, że to The Surge, ale nie jestem pewien, czy gra ma co-opa.

ocenił(a) serial na 10
Kr4ju

Co ciekawe to niemiecka gra. Też nie wiem czy jest tam co-op, ale może grali w drugą część.

ocenił(a) serial na 8
McGyverPL

To gra z tego roku. Drugiej części nie ma nawet w planach. Gra niby pasuje, ale ten co-op mi zupełnie nie pasuje, chyba, że dodali go po premierze gry.

ocenił(a) serial na 10
Kr4ju

Ale wiesz, że akcja dzieje się w 2019 roku?

ocenił(a) serial na 8
McGyverPL

Wiem, ale kompletnie nic to nie zmienia. Możemy sobie dopowiadać, że to "dwójka", ale to wciąż gra istniejąca w naszych czasach.

ocenił(a) serial na 9
Kr4ju

A może taki smaczek, że twórcy gry mają zamiar dodać dopiero co-opa, ale dali jakąś wersję beta w celu takiego filmowego smaczku ;)

Na pewno tak nie było, ale byłoby to genialne w swoim rodzaju :P

ocenił(a) serial na 8
Aleshanee

Destiny 2

ocenił(a) serial na 8
KAZIK444

To na pewno nie jest Destiny 2.

ocenił(a) serial na 8
Aleshanee

The Surge

ocenił(a) serial na 8
Aleshanee

The Surge nie ma trybu co-op, ale autorzy serialu zwrócili się do twórców czy mogą w ten sposób przedstawić grę. Ci się zgodzili mimo, że z rzeczywistością nie ma to nic wspólnego.

ocenił(a) serial na 9
Aleshanee

To jak wcześniej było napisane to jest The Surge, niemiecka gra, twórców innej gry Lords of the Fallen, które jest uważane za polski tytuł, bo głównym producentem było CI Games, ale pewnie Deck13 odwaliło większość roboty. Akurat sobie gram, nawet fajna gra. Takie Soulsy w stylu sc-fi. A co do trybu co-op to po prostu połączyli ze sobą dwa gameplaye na wideo i tyle. Bo widać, że nie grają. Pady są wyłączone, a akcja na obu ekranach się nie pokrywa ze sobą.