PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=771383}

Dark

2017 - 2020
8,2 172 tys. ocen
8,2 10 1 171785
7,7 56 krytyków
Dark
powrót do forum serialu Dark

jest jeszcze wątek starszej córki Dopplerów... a może "lodziarz" to teraźniejsza wersja Petera z przyszłości? Zegarek Charlotte który Franzeska dostała od Noah też mnie intryguje...skąd go miał?i dlaczego Ona się nim jakoś szczególnie nie zdziwiła?? Dziadek Urliha- pastor też odrazu mi się skojarzył z Noah. A dziwne zachowanie Noah i matki Helgego w czasie spowiedzi również trochę sugeruje jakby Helge był synem pastora... Tylko pytanie - Helge przenosi się do 86 do pokoju w zwierzaki i co dalej?? Tam spotyka Noe?
Ciekawy dla mnie jest wątek, że wszyscy którzy podróżują w czasie aby zmienić -naprawić boeg wydarzeń, tak naprawdę i tak go realizują. Czekam na 2 sezon!!!❤

brikola

dodatkowo zastanawia mnie co z tym wszystkim ma wspólnego Tronte Nielsen- wychodzi gdzieś w nocy za każdym razem kiedy otwiera się portal - zastanawiam się czy to będzie wątek taki, że On jako zakochany w Claudii- dowiedział się od Niej, lub śledząc ją, o portalu przenoszącym w czasie?? czy o zgrozo miał coś wspólnego ze znikaniem chłopców... w końcu każdy z Nielsenów- dziadek, ojciec, obaj synowie a następnie wnuk (i jeśli Noe to ojciec Tronte) to również pradziadek - są wciągnięci w temat(do tego oczywiście syn Mikkela czyli Jonas) czyli póki co wszyscy mężczyźni z rodu Nielsen, poza Magnusem...

ocenił(a) serial na 8
brikola

Kiedy zaginął Mikkel to do Tronte zadzwonił Peter że "musi coś zobaczyć" czyli ciało Madsa które pojawiło się w piwnicy, potem przyszła Klaudia i kazała przenieść jego zwłoki, a jak zaginął Mads to po prostu zdradzał żonę, to było przed objęciem przez Klaudie elektrowni więc przed jej zainteresowaniem podróżami w czasie.

inkawa

to ze wyszedł kiedy dostał telefon to kumam; rzeczywiście zapomniałam ze Mads zniknąl zanim Claudia objęla stanowisko dyrektorki.. a więc fałszywy trop..