PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=654010}

Detektyw

True Detective
2014 -
8,4 163 tys. ocen
8,4 10 1 162859
7,8 58 krytyków
Detektyw
powrót do forum serialu Detektyw

... ma bliznę na twarzy pasującą do opisu wysokiego mężczyzny z którym widziana była Dora?

ocenił(a) serial na 10
Sashka_JM

pasuje, ale nie tylko do tego :)
http://i.imgur.com/Ee1Ea43.jpg

ocenił(a) serial na 9
Qloset

tak, wiem ;) ale dopiero teraz zauważyłam bliznę.

ocenił(a) serial na 10
Sashka_JM

ja również :D

ocenił(a) serial na 9
Qloset

Będę zawiedziony, jeśli okaże się, że jest w to jakoś głębiej zamieszany. To zbyt oczywiste, od razu pomyślałem, że najprostszym zagraniem scenarzysty byłoby wyciągnięcie pod koniec tego faceta od kosiarki. Oczywiście to efektowny trik, ale spodziewam się czegoś bardziej zagadkowego od tego serialu.

polikopolik1

a co mogloby byc bardziej zagadkowego? tuttle nie tuttle a tu akurat zwykly kosiarz... :P

ocenił(a) serial na 9
Freddie

Nie wiem, zobaczymy. Jak na razie trzymają poziom technicznie, klimatycznie, fabularnie i niech tak pozostanie. Zagadka musi być trudna.

Freddie

tylko że ten kosiarz kosi trawniki w ośrodkach programu "źródło", i widocznie nie robił tego dla zabawy a na polecenie.

Sashka_JM

A właśnie o co chodzi? Bo potem pokazują ci czarnoskórzy detektywi zdjęcie sprzed szkoły gdzie Cole często przychodził.I faktycznie Cole był w tej szkole. Czy oznaczałoby to, że Cole popełni tam morderstwo w przyszłości (o czym wiedzą/podejrzewają czarnoskórzy detektywi)?

ocenił(a) serial na 8
Sashka_JM

Chyba jest blizna na prawym policzku , kosiarz kosi nie tylko trawę.