Z inną obsadą, inną historią... dlaczego nie mogą poprzestać na jednym świetnym sezonie i przejść do historii, jak np. było
w przypadku Kompanii Braci?
ale ocena jedna ;/ dla mnie to głupota i odcinanie kuponów... niech zrobią drugi serial pod nowym tytułem
skoro od kilku tygodni mówi się o drugim sezonie, to chyba oczywiste, że tytuł zostawią bez zmian
Niekoniecznie. Każdy sezon "American Horror Story" ma inny podtytuł, podobnie było np. ze "Spartakusem" (i w związku z tym na Filmwebie każdy sezon tych seriali ma oddzielne strony).
Co za chamska reklama. Nie będę gorszy, byliśmy pierwsi.
https://www.facebook.com/TruDetective
Tylko Tobie, bo wg mnie jeśli dobiorą odpowiednią obsadę i fabułę sezonu to będzie naprawdę co oglądać.
To samo mówili, kiedy okazało się że "Doctor Who" będzie zmieniał swoją twarz i główną postacią będzie skrajnie inny aktor :) Było to... 50 lat temu :)
Nie twierdzę, że "True Detective" będzie ciągnięty przez ileśtam lat, ale taka opcja- jeżeli Pizzolatto ma w rękawie jeszcze jakieś świetne historie- może okazać się strzałem w dziesiątkę.
Nie widzę w tym nic absurdalnego. Zostawienie tytułu jest dość sensowną opcją. Jest to obietnica tworzenia co roku nowej świetnej, detektywistycznej historii. Tak długo, jak ta obietnica będzie spełniana, tak długo tytuł jak najbardziej się należy.
To nie jest pomysł ostatnich dni (o, serial się dobrze sprzedał to robimy drugi sezon, ale McConaughey nie chce już grać, więc zrobimy coś innego pod tym samym tytułem!) tylko takie założenie ten serial miał OD POCZĄTKU. To miał być serial wielosezonowy, w którym w każdym sezonie będziemy oglądać zupełnie inne historie i innych bohaterów.
Nie oglądam co prawda, ale z tego, co wiem "American Horror Story" opiera się na podobnym pomyśle (choć tam część obsady się powtarza, ale w każdym sezonie grają kogoś innego).