PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=654010}

Detektyw

True Detective
2014 -
8,4 163 tys. ocen
8,4 10 1 162867
7,8 58 krytyków
Detektyw
powrót do forum serialu Detektyw

Nie pałałam jakąś wielką sympatią do tego aktora i kojarzyłam go głównie z dennych komedyjek,
ale po tym serialu rozłożył mnie na łopatki i zrobił ze mną to samo co Woody ze swoimi serialowymi
kochanicami!

ocenił(a) serial na 10
rudzik913

W ogole ostatni rok dla tego aktora jest bardzo udany, obok TD mamy wystep w Wolf of Wall Street no i oczywiscie Dallas Buyers Club - ktory zaowocowal Oscarem.
Bez niego ten serial nie osiagnalby takiego sukcesu, mimo swietnych zdjec i wspaniale napisanych dialogow jest to serial "aktorocentryczny" i bardzo dobrze, w pelni wykorzystuje jego zdolnosci aktorskie i nie ma zadnej konkurencji na ekranie. Mam nadzieje, ze w drugim sezonie rowniez dostaniemy kogos rownie charyzmatycznego.

ocenił(a) serial na 8
Jezus_

Wątpliwe. Za wysoka poprzeczka moim zdaniem, mało kto dorówna, inna sprawa, ze sama postać musi być też dobrze napisana

ocenił(a) serial na 10
laxman

Zawsze mozna miec nadzieje. Dobrych aktorow nie brakuje, marka serialu juz wyrobiona, wiec funduszy nie poskapia, wszystko zalezy od, tak jak mowisz, dobrego napisania postaci. Ja trzymam kciuki.

ocenił(a) serial na 9
laxman

A ja już wątpić nie będę po tym co zobaczyłam w tym serialu :) nie spodziewałam się, że zobaczę tak genialnie zagraną rolę a tu miła niespodzianka także będę czekać :) w każdym razie mam nadzieję, że klimat i tempo serialu pozostaną takie same w następnym sezonie. Jeszcze nigdy tak dobrze niczego mi się nie oglądało pod każdym względem, zdjęcia, muzyka, aktorstwo, scenariusz... wszystko mnie tu urzekło