Siemka! Wie ktoś,kiedy Dokładnie został zapowiedziany Start 2-go Sezonu ???
Dokładnie nie został zapowiedziany, ale wiadomo, że jakoś latem.
http://www.cinemablend.com/television/True-Detective-Season-2-What-We-Know-So-Fa r-67207.html
Tez czekam i do lata wydaje mi się koszmarnie długo, zwłaszcza, ze kilka miesięcy temu czytałam o lutym 2015 :(
Nie wiem czy jest możliwe aby serial wypuszczono latem? Zwykle w wakacje nic ciekawego nie wychodzi ale ja tam nie wiem.
Czekanie na taki serial to niesamowita adrenalina wiec przyznaje bez bicia, ze wole czasem jakiś "przespać" i obudzić się po latach, przy końcu ostatniej serii a wtedy wszystko szybko nadrobić.
No niestety, chyba będziemy musieli uzbroić się w cierpliwość, skoro dopiero nie dawno ruszyły zdjęcia do 2 sezonu to wydaje mi się, że prędzej jak w wakacje premiery nie ujrzymy :(
Właśnie też się zastanawiam kiedy drugi sezon !? Pierwszy zrobił na mnie bardzo pozytywne wrażenie i z niecierpliwością czekam na drugi :D obok TWD i BB ten serial jest moim faworytem ;D
Moim zdaniem serial może przejąć ramówkę jesienną po zakończonym już Boardwalk Empire. Czyli od września do listopada, bądź grudnia, w zależności ile będzie epizodów.
nic pewnego ale z tego co ostatnio wyczytałem to lato 2015 (czerwiec-lipiec-sierpień - dokładnej daty nie ustalono)