PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=654010}

Detektyw

True Detective
2014 -
8,4 163 tys. ocen
8,4 10 1 162859
7,8 58 krytyków
Detektyw
powrót do forum serialu Detektyw

MOje marzenie to benedict cumberbath i tom Hiddleston Xd.

ocenił(a) serial na 9
Kubosorek120

Kate Mara i Gillian Anderson. A w trzecim Zachary Quinto i Jeremy Irons albo Sam Rockwell i... Tim Roth (chciałbym napisać Idris Elba albo Bryan Cranston, ale pierwszy grał całkiem niedawno w serialu o nieco zbliżonej tematyce a ten drugi pewnie zbyt długo dla jego własnego dobra będzie Walterem Whitem).

ocenił(a) serial na 6
Forc3ofWill

a czy to nie lawka rezerwowych ? BARDZOO DOBRYCH , moze i ROWNORZEDNYCH ale jednak rezerowych zawodnikow .. w detektywie mamy TOP aktora z aktorem bardzo dobrym aktorem ktory ciagle grywa w kinowych hitach .. casting doskonaly ... zwlaszcza zabieg z Mathew.. taki tam koles z komedyjek romantycznych. producenci ZASKOCZYLI !! ii nie chce sie specjalnie bawic kto moglby byc tylko przedstawie na przykladzie ogolna idee ... wygrzebac stara gwiazde, stare nazwisko , podobnie jak z Mathew nie koojazacego sie OGOLOWI z dobrym aktorstwem ... zaskoczmy widza.... dajmy mu np ..... dramatycznego EDDIEGO MURPHEGO ... glupie ? moze to tylko przyklad pewnego kierunku jak nas zaskoczyc

sprawa druga ( bardziej do autora watku) aktor serialowy w nowej kreacji serialowej ? nie wydaje mi sie ... malo komu sie udalo stworzyc dwie dobre pierwszoplanowe postacie ... DUCHOVNY ? chyba tylko w tym wypadku

ocenił(a) serial na 6
lbras76

no z Eddim troche sobie sam zaprzeczylem bo to kategoria chlopakow od recznikwo dla lawki rezerwowych :) ..... ale jest MAgia nazwiska ... i ja wierze na takim przykladzie w dobre zaskoczenie i dobra dramatyczna kreacje ...powtarzam to tylko przyklad zaskoczenia nas widza

ocenił(a) serial na 8
Kubosorek120

jest już taki temat na forum

ocenił(a) serial na 9
Kubosorek120

http://www.filmweb.pl/serial/Detektyw-2014-654010/discussion/Duet+z+du%C5%BCego+ ekranu,2389615