PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=654010}

Detektyw

True Detective
2014 -
8,4 163 tys. ocen
8,4 10 1 162867
7,8 58 krytyków
Detektyw
powrót do forum serialu Detektyw

Hey, gdzieś na facebooku serialu mignęło mi info, że Matthew nie zagra w drugim sezonie? Ktoś ma
jakieś sprawdzone info na ten temat?

cherrylady_77

nowi aktorzy, nowi bohaterowie, nowa historia, nowe miejsce - to juz bylo walkowane sto razy ;) i tak bylo w zamysle tworcy od samego poczatku

ocenił(a) serial na 9
Freddie

no szkoda, bo świetnie zagrał. ale jak kolejna historia bedzie tak dobra i dobrze zrobiona, wybaczę. Może coś na bazie lovecrafta tym razem... ;)

użytkownik usunięty
cherrylady_77

mignęło Ci moze gdzieś, bo sam to powiedział, że nie zagra - mi też gdzieś mignęło, ale zapamiętałem :)

użytkownik usunięty

na spotkaniu z prasą po Oscarach była o tym mowa, może tam to usłyszeliście

ocenił(a) serial na 9
cherrylady_77

faktycznie nie zagra, ponieważ zamiarem twórców serialu byłu aby kolejne EWENTUALNE serie przedstawiały losy innych bohaterów.... a szkoda

użytkownik usunięty
ola_zet

wcale nie szkoda - historia kompletnie zamknięta, wątek wieloletni - co mieliby dalej zrobićz tymi samymi postaciami więc ? Świetny serial, doskonale opowiedziana zamknięta historia i tak powinno być - a nie ciągnięcie makaronu przez ileśtam serii.... Teraz czas na kolejną historię z kolejnymi aktorami - potencjał jest niezmierny, a i serial przyjęty został świetnie, więc zapewne będzie inwestycja w kolejnych równie dobrych aktorów . Dla mnie bomba