Nie uważacie że lepiej byłoby gdyby powstała druga strona dla kolejnego sezonu Detektywa?
Chodzi mi o to, że kolejny sezon może być lepszy (gorszy) bo aktorzy (nie)sprostają roli i ocenianie
sezonu pierwszego jednocześnie z drugim niżej/wyżej bo Farrell/McAdams - ktokolwiek zawalił lub
zagrał jak do oscarowej roli jest nie fair. Jest tak w American Horror Story i mi się takie rozwiązanie
podoba. Tam jest inna historia a tu inna historia i aktorzy.
Popieram! Niech 2 sezon pracuje na własną ocenę, szczególnie, że opowiadać będzie zupełnie inną historię. Oczywiście nie przekreślam 2 sezonu, nikt nie jest prorokiem, ale niezależnie od przyszłej jego oceny powinno się oddzielić oba sezony. Myślałem już o tym wcześniej, ale nie wiedziałem że taki zabieg jest wykonalny - ale skoro z American Horror Story się udało, to nie widzę powodu dlaczego nie mogłoby się udać z Detektywem.
Spartakus również ma kilka stron na filmwebie. Detektyw 2 powinien miec własny podtytuł, wtedy na pewno będzie miał własną stronę.
Zgadzam się w pełni. Jestem tuż po 1. sezonie, wszedłem poczytać komentarze, spojrzałem na obsadę i pół godziny się zastanawiałem gdzie w tym serialu był Farrell, Vaughn czy McAdams ;p
Inny scenariusz, inni aktorzy, to i powinna być możliwość oddzielnej oceny.
Na początku tez tak myślałam, ale jednak zanim ocenimy powinniśmy zobaczyć nowy sezon. Przed 1 sezonem detektywa też wydawało mi się że ta obasada nie do końca sprosta, a po obejrzeniu... zmieniłam zdanie o 180 s. Ja postanowiłam dać szansę.
Oczywiście !! Pierwszy sezon zawiesił poprzeczkę tak wysoko że teraz IIgi ( tak czuję) będzie jechał na opinii ...Co do zmiany obsady, stwierdzam, że ta historia ma swój finał i nie koniecznie chce dalszych dopowiedzeń ....mam własne i nikt mi ich nie zburzy :D a gościnnie zawsze miło będzie ich spotkać w nowych realiach.
bardzo dobry pomysl. Jestem za! A co do drugiego sezonu. No Matthew i Woody + Michelle, byli idealni. Mam nadzieję, że nowa trójka też da radę :)
wie ktoś kiedy rusza drugi sezon? pierwszy rozpoczął emisję w połowie stycznia, prawda?
Prawda, a podobno drugi sezon też był zapowiadany na styczeń 2015, ale ostatnio coś czytałem że premiera ma być dopiero latem 2015 r.