PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=654010}

Detektyw

True Detective
2014 -
8,4 163 tys. ocen
8,4 10 1 162859
7,8 58 krytyków
Detektyw
powrót do forum serialu Detektyw

Pozostał niedosyt

ocenił(a) serial na 10

Serial za nami, pozostał niedosyt, czyli mam rozumieć, że brudny ogrodnik miał być królem w żółci ? Nierozwiązany
wątek z córką Martiego, choć może w jej przypadku , któraś koleżanka z klasy, mogła podpowiadać, co ma rysować , lecz
jednak pozostają znaki zapytania. Nie złapali wszystkich z nagrania video.
I czemu akurat Dora została zamordowana, w tak spektakularny sposób? Kupuję, że rytuał, ale tylko ona, inne dzieci też
przecież były składana w ofierze, a nie ciała były ukrywane, w przypadku Dory było inaczej.
Ogólnie serial rewelacyjny, choć ostanie dwa odcinki zaniżyły jego poziom, a sam finał nie porwał mnie, tak jak tego bym
sobie życzył.

sly46

Wątek córki to jak dla mnie zmyłka, by widownia do końca liczyła, że to Marty jest zamieszany.

ocenił(a) serial na 10
Arg

Martiego nigdy nie podejrzewałem, bardziej jego teścia.

ocenił(a) serial na 10
Arg

dlaczego zmyła. bardzo prawdopodobne że ona też "coś" widziała - przynajmniej dużo na wskazuje. To że tego nie wyjaśnili to pytanie do twórców serialu

kolarek

no i nie mówię :D wszystko wiadomo, a ludzie i tak będą wymyślali dalej swoje teorie, chociaż już wszystko jest powiedziane :D LOL

sly46

"Król w Żółci" to nie przypadkiem to patyczkowate "coś" na ołtarzu w Carcosie :P?

ocenił(a) serial na 10
sly46

Dora miala na glowie korone z poroza wiec pewnie byla krolowa, pozostale dzieci to tylko ofiary