PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=654010}

Detektyw

True Detective
2014 -
8,4 163 tys. ocen
8,4 10 1 163184
7,9 65 krytyków
Detektyw
powrót do forum serialu Detektyw

ostatni odcinek był świetny

blazejchojnacki

O wreszcie pozytywna ocena jak u mnie :) podpisuje się pod tym, rewelacja bez dwóch zdań.

ocenił(a) serial na 9
blazejchojnacki

Lepiej jakby wykrwawili się w tej "świątyni".

ocenił(a) serial na 10
Artur_Raven

ja sie ciesze że przeżyli mimo ze to może dla niektorych banalne:)

ocenił(a) serial na 9
blazejchojnacki

Po takich ranach Rust raczej nie przeżyłby do przyjazdu posiłków.

Artur_Raven

Mnie bardziej ciekawi jakim cudem Rust "zawisł" na wbitym w jego brzuch nożu. Normalnie by go rozpruło.

ocenił(a) serial na 8
spo

Normalnie to nie jesteś doktorem, a ciało i skóra to nie kartka papieru, nawet pod takim ciężarem.

Polindak

Dziękuję za specjalistyczną opinię Polindak, możesz wracać do swoich zajęć :D

blazejchojnacki

To samo pomyślałam :-) Rewelacja!

blazejchojnacki

Odcinek genialny, najlepszy obok 4, z dystansem, a w pewnych momentach konkretna schiza czyli tak jak oczekiwałem. Nawet przemyślenia Rusta miały piękne zwieńczenie.

ocenił(a) serial na 9
blazejchojnacki

a ja się zawiodłam, nie wszyscy winni znalezieni, niektóre wątki nie zakończone - szkoda.

ocenił(a) serial na 8
cherrylady_77

Widocznie planowany jest cdn...

ocenił(a) serial na 10
kpt_Knykiec

Nie Bedzie ciagu Dalszego ...Niestety .

ocenił(a) serial na 8
blazejchojnacki

A skąd takie info?

ocenił(a) serial na 10
kpt_Knykiec

a juz wielokrotnie słyszałem ze ma byc seria "Detektyw" dalej ale w nowej obssdzie zupelnie nowa historia .

ocenił(a) serial na 8
kpt_Knykiec

W planach jest zrobienie drugiego sezonu, niestety (prawdopodobnie) bez Rust'a i Martina i z zupełnie nową sprawą. Chyba w NY Times (albo New Yorker, nie pamiętam dokładnie) pisali o możliwości zaangażowania kobiet do głównych ról.

ocenił(a) serial na 10
blazejchojnacki

również jestem w pełni usatysfakcjonowany tym jak zostało zwieńczone to dzieło, choć muszę się przyznać, że obawiałem się tego odcinka, aby nie zostało na siłę zrobione pod publikę kosztem istoty całego serialu...

ocenił(a) serial na 8
blazejchojnacki

zamiast rozróżniania na białe i czarne pierwsze 7 dusznych, pełnych knucia i tajemnic odcinków pięknie oddawało szarość starego kina.
no i zrobili ósmy... i nie chodzi mi o to, że Rust i Marty wyszli z tego cało, chodzi o schemat i tempo odcinka którego nie powstydziliby się twórcy 'agentów tarczy'

ocenił(a) serial na 8
blazejchojnacki

Zastanawiam sie czy podziekowales HBO poprzez oplacenie abonamentu? ;-)

ocenił(a) serial na 10
elayeth

Podziękowałem ZA produkcje Serialu :) A za Płacenie Abonamentu to HBO by mogło podziekować mi :P no ok Dali mi Zajebistty Serial wiec jestem usatysfakcjonowany:)