PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=654010}

Detektyw

True Detective
2014 -
8,4 164 tys. ocen
8,4 10 1 163822
8,0 52 krytyków
Detektyw
powrót do forum serialu Detektyw

Jak wiele osób pogubiłem się trochę w historii. Jedynkę ogarnąłem bez problemu, w drugim sezonie musiałbym chyba z raz jeszcze obejrzeć a nie mam na to czasu.

Prosiłbym kogoś ogarniętego by mi to jakoś króciutko streścił. Kto, co, jak i dlaczego. W kolejności chronologicznej, a nie tej z serialu. Wystarczy mi główny wątek, choć jak ktoś poruszy poboczne to też byłoby fajnie. Może być punkt po punkcie plan wydarzeń.

Zaczęło się od kradzieży z włamaniem i morderstwa rodziców dwójki dzieci tak? Kim byli rodzice? Kim włamywacze? To była zwykła kradzież i niezamierzone morderstwo, które pociągnęło za sobą dalsze wydarzenia serialu? Tyle pytań, że aż wstyd mi jest że oglądałem a się pogubiłem:/ Nigdy nie miałem takich problemów, nawet z zawiłymi filmami.

Z góry dziękuję za pomoc.

ocenił(a) serial na 10
Skowron87

Polecam odwiedzić kanał na yt:jakby niepaczeć (zajmują się właśnie serialami). Wyjaśnili całą historię z 2 sezonu oraz dodali o co właściwie chodziło Pizzolattowi (na podstawie wywiadów etc.).

ocenił(a) serial na 9
Muad92dib

Przepraszam, ale nie bardzo rozumiem jaki ten kanał na yt. Nie musi być link, ale chociaż podaj nazwę kanału.

ocenił(a) serial na 10
Skowron87

jakby niepaczeć