Jak wiele osób pogubiłem się trochę w historii. Jedynkę ogarnąłem bez problemu, w drugim sezonie musiałbym chyba z raz jeszcze obejrzeć a nie mam na to czasu.
Prosiłbym kogoś ogarniętego by mi to jakoś króciutko streścił. Kto, co, jak i dlaczego. W kolejności chronologicznej, a nie tej z serialu. Wystarczy mi główny wątek, choć jak ktoś poruszy poboczne to też byłoby fajnie. Może być punkt po punkcie plan wydarzeń.
Zaczęło się od kradzieży z włamaniem i morderstwa rodziców dwójki dzieci tak? Kim byli rodzice? Kim włamywacze? To była zwykła kradzież i niezamierzone morderstwo, które pociągnęło za sobą dalsze wydarzenia serialu? Tyle pytań, że aż wstyd mi jest że oglądałem a się pogubiłem:/ Nigdy nie miałem takich problemów, nawet z zawiłymi filmami.
Z góry dziękuję za pomoc.
Polecam odwiedzić kanał na yt:jakby niepaczeć (zajmują się właśnie serialami). Wyjaśnili całą historię z 2 sezonu oraz dodali o co właściwie chodziło Pizzolattowi (na podstawie wywiadów etc.).
Przepraszam, ale nie bardzo rozumiem jaki ten kanał na yt. Nie musi być link, ale chociaż podaj nazwę kanału.