PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=654010}

Detektyw

True Detective
2014 -
8,4 163 tys. ocen
8,4 10 1 162867
7,8 58 krytyków
Detektyw
powrót do forum serialu Detektyw

Zielony dom

użytkownik usunięty

Witam, mam pytanie do osób które oglądały serial. W jednym z początkowych odcinków detektywi otrzymują informację że jakaś mała dziewczynka była ścigana przez "zielonego potwora". Później pojechali do okolicy z domkami jednorodzinnymi, gdzie Rust zrobił zdjęcie domu pomalowanego na zielono. Teraz moje pytanie, kogo szukali detektywi(dziewczyny, której zwłoki odnaleziono w pierwszym odcinku?), oraz co stało się z dzieciakiem uciekającym przed zielonym potworem.

użytkownik usunięty

"Teraz moje pytanie, kogo szukali detektywi(dziewczyny, której zwłoki odnaleziono w pierwszym odcinku?)"- miałem na myśli informacjo o znalezionej dziewczynie.

ocenił(a) serial na 10

dziewczynka z psychiatryka z 6 odcinka, i ją też rust i marty uratowali w 5 odc z meliny redżiego

użytkownik usunięty
kolarek

???

Szukali informacji o zamordowanej (Dora Lange) i wtedy zostało zrobione to zdjęcie (bez jednoznacznego powodu) oraz ktoś podrzucił im nazwisko Marie Fontenot -dziewczynka która zaginęła kilka lat przed tym morderstwem, sprawa ta została umożona; oczywiście kilka lat później za sprawą „pewnej taśmy” los Marie nie był już tajemnicą. Podczas przeglądania akt zaginięcia Marie wypłynęła „podobna” sprawa, mianowicie „stwór z zielonymi uszami” gonił jakąś dziewczynkę w lesie (domyślać się można, że ją gonił, ale nie dogonił, a dziewczynka ma się dobrze, bo raczej nic konkretniejszego na jej temat nie było mowy, chyba że coś mi uciekło).
Mam nadzieję, że to co napisałam jest jasne i zrozumiałe:)

użytkownik usunięty
iika

Wielki dzięki za pomoc.