PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=654010}

Detektyw

True Detective
2014 -
8,4 163 tys. ocen
8,4 10 1 162867
7,8 58 krytyków
Detektyw
powrót do forum serialu Detektyw

też o tym słyszeliście? ktoś coś wie więcej? co myślicie?

makoto_kino

"Póki co jest to informacja z kategorii 'spekulują amerykańskie media', stąd znak zapytania, aczkolwiek jest faktycznie jednym z poważniejszych kandydatów do zastapienia Mafju."

ocenił(a) serial na 9
makoto_kino

Pitt> McConaughey
mam nadzieję, że to będzie prawda

danteusz

Ja osobiście wolałbym zobaczyć w głównej roli jakąś szarą eminencję Holywood zamiast supergwiazdy. Pitt wielkim aktorem jest, ale po prostu nie wyobrażam sobie go w serialu.

ocenił(a) serial na 8
spo

Gary Oldman.. to by było spełnienie moich marzeń

verronika

Oj tak, a z młodszych to chętnie bym zobaczył Joaquina Phoenixa, myślę że gdyby miał okazję to godnie by zastąpił Matthew.

verronika

Gary Oldman! Dawać go tu!

ocenił(a) serial na 10
spo

Mads Mikkelsen - byłoby bardzo dobrze, aczkolwiek ten już wyszedł z cienia ;)

ocenił(a) serial na 9
makoto_kino

Ja słyszałem, że tym razem mają być dwie kobiety. :)

ocenił(a) serial na 10
zenek_8

ale serio? to byłoby fajne, ale musieliby dobrać naprawdę dobre aktorki i napisać im ciekawe role.

... no chyba że to taki żarcik :c

ocenił(a) serial na 9
Myaim

Serio, serio. Nie dalej jak wczoraj baby we warzywniaku tak gadały.

ocenił(a) serial na 8
zenek_8

myślę, że mówisz o artykule w którym cytowany byl jeden z producentów. zasugerował tam coś w deseń, że 'chciałby aby w kolejnym sezonie kobiety odgrywały bardziej znaczącą rolę w serialu'. i to autor newsa, NIE PRODUCENT, dopowiedział ze musi to znaczyć, że głównymi bohaterami kolejnego sezonu będą kobiety....
swoją drogą nie byłby to zły pomysł;) chociaż wolałbym zobaczyć charakterystycznego mezczyznę, ktory za wszelką cenę chce zmienić swój wizerunek, moze jakiś komik ;)

ocenił(a) serial na 10
makoto_kino

Oby nie - wolałbym aktora, a nie gwiazdora, któremu od paru lat wyraźnie nie chce się grać...

ocenił(a) serial na 9
Dassanar

Co to ma niby znaczyć role z Moneyball czy Drzewa Życia to najlepsze w jego karierze.

ocenił(a) serial na 10
M0RiARTY

Drzewa nie oglądałem, a w Moneyball rzeczywiście pokazał klasę, choć i tak to wielkie nic przy rolach w Fight Club, 12 małpach czy Siedem. Tylko że nie wiem, co to ma do tego, co napisałem. Czasem sobie pogra, bo ma talent, ale generalnie już mu się najwyraźniej nie chce. Dwa powyższe filmy są co najwyżej wyjątkami od reguły, które prędzej potwierdzają moją tezę. A "role" choćby w Adwokacie czy 12 years a slave tym bardziej.

ocenił(a) serial na 9
Dassanar

Moim zdaniem dobrze zagrał w adwokacie, tak jak i w world war z- nie łatwo jest unieść ciężar roli pierwszoplanowej w tego typu filmie. A i w killing them softly tez całkiem solidnie. No ogólnie to nie wiem co masz na myśli pisząc że nie chce mu sie grać. Na moje oko gra całkiem sporo i utrzymuje poziom.

ocenił(a) serial na 10
M0RiARTY

No cóż, to już najwyraźniej kwestia podejścia, bo w moim przekonaniu w tych filmach, które wymieniłeś (ok, jeszcze w "Killing..." coś tam zagrał, ale to i tak nie to samo) on w ogóle nie zagrał . Jak oglądałem go w tych filmach, nie widziałem ról, w które sie wcielił, tylko Brada Pitta - IMO nie było tam krztyny gry aktorskiej, tylko zwykła gwiazdorska maniera. Facet sprawiał wrażenie jakby w każdym kadrze chciał powiedzieć "jestem Brad Pitt i to wam wszystkim musi wystarczyć", robiąc łaskę, że w ogóle raczył wystąpić. A to dla mnie przykre zważywszy na to, że uważam go za kogoś, w którym drzemie niesamowity potencjał. Nic nie poradzę, takie są moje odczucia.