mam pytanie czy serial konczy sie w raz z pierwszym sezonem? jest po obejrzeniu pierwszego
odcinka i jest extra! ten duet aktorski to byl strzal w dziesiatke...klimat/gra mysle ze moze byc tylko
lepiej z kazdym odcinkiem.
pegaz_filmweb
przedwczoraj napisał:
Będzie – ale jako antologia. Inni bohaterowie, inna historia. Pewnie konwencja będzie zachowana – postmodernistycznie robiona opowieść utrzymana w klimacie noir. Pizzolatto trochę zdradził co będzie w następnym sezonie; inne miejsce akcji (Kalifornia), inne postaci (prawdopodobnie jednym z głównych bohaterów będzie kobieta) oraz tematyka (okultystyczna historia dotycząca transportu publicznego w USA – mam swoje typy o co może chodzić). A jeśli tęsknisz za Martym i Rustem to trzymaj kciuki aby Pizzolattiego „wykopali z Hollywood”, bo nabył on prawa do literackiego wykorzystania tych postaci. Jak mu nie wyjdzie z byciem scenarzystą wróci do pisania książek – sobie o tych detektywach przynajmniej poczytasz.
TheEdge
Kolego masz jakies informacje o tym kolejnym serialu? Tytuł, czas, cokolwiek?
@ herbatkowy
To forum filmowe a nie eter CB radia.. nazywanie kolegą wszystkich w każdym wątku wykracza poza utarte konwenanse.
Ad rem - znajomy, gdy wspominał odnośnie kontynuacji mówił o Bradzie - ktoś to może potwierdzić ?
Po pierwsze nie do Ciebie napisałem niekolego. Po drugie jeżeli juz jaśnie Pan się do mnie odniósł to przedstawi mi może te "utarte konwenanse" ? Mówisz o nazywaniu wszystkich którzy nie lubią tego samego filmu co ja- debilami czy nieukami? Bo w większości to raczej taki poziom dyskusji obserwuję na filmwebie. Znalazł sie arystokrata internetowy.... Dam Ci radę, wyluzuj z tą zabawą w hrabiego, bo wygląda to śmiesznie, lub ewentualnie baw się w nią sam. Aaa przepraszam mogę wogóle do Szanownego Magistrata mówić na "Ty" ?
Olej typa, tacy ludzie lubią jak się z nimi wchodzi w nic nie wnoszące do tematu dyskusje.
Też jestem po Twojej stronie. Kolega bardelik_2 za bardzo się napuszył. Skoro łączy nas serial, to forum, to, u licha, w jakimś sensie jesteśmy sobie kolegami, nie?